Какви са вашите начини да се свържете с женската си енергия?

• 12 233
  • 265
  •   1
Отговори
# 255
Всичко принудено не е ок.
Танци, фитнес, срещи, сайтове за запознанства.
Това е като да се събудиш и да си кажеш - ооо ама аз съм жена, трябва да си обуя розови гащи.
Щом трябва, а не ти иде отвътре, а се мъчиш да си нещо, което не си. Значи по-скоро не си и няма да бъдеш.

Ако ми даваха по левче всеки път, когато някой ми е казал, че нещо не мога да бъда, но съм станала, щях да съм милионерка
Alpaca, само така, момиче! Силно вярвам, че най-доброто, което можем да направим за себе си е да се променяме.

# 256
Отърви се от мъжа. Важно е човекът до теб да те гледа с желание и любов. Иначе жената помръква в такива отношения. Ако любовта си е отишла, колкото и да отслабваш, да се грижиш за косата си, облеклото си и т.н, няма особена файда (не, че сами по себе си тези неща са лоши, просто не връщат автоматично любовта и привличането в издъхнали отношения).

# 257
Гледай Кобилкина

# 258
  • France
И прави точно обратното на това, което тя казва.

# 259
И прави точно обратното на това, което тя казва.
Защо?

# 260
Как се свързвам с женската си енергия - оставям се да ми помагат, да не върша всичко сама и да се трепя като кон, отварят ми вратата, носят ми покупките, возят ме, плащат ми сметката в заведението. Ползволявам си да бъда жена и да бъда слаба. Едно време допусках грешката да не изисквам нищо от мъжа, съответно той ме третираше също като съквартирант и домашна помощница. В един момент започнах да делегирам много повече отговорности и на него и в момента се чувствам жена. Иначе и аз купувам доста неща за вкъщи, помагам със сметките, но примерно не готвя на всяка цена. Ако има сготвено - има, ако не - здраве да е.
Стил на обличане имам и винаги съм държала на подбраната комбинация от дрехи + задължително хубава чанта. Но важното при мен е, че го правя за себе си, защото ми е приятно на мен да изглеждам добре, никога не съм го правила заради мъжа. Ако и ти го правиш за себе си и това ти доставя удоволствие, значи си на прав път.
И ако тези тактики не сработят при теб, то не е късно да се замислиш да смениш мъжа.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 16:36 от mariamp28

# 261
това ако е минало без съпротивления ...Simple Smile

# 262
Целият процес беше много бавен, мина се през доста перипетии, докато нещата се уравновесят и на мъжа му светне лампичката, че трябва да бъде мъж.

# 263
Да, трябва да падне защитата . Но много трудно.

# 264
mariamp28 браво! Все повече мисля, че това поведение на жените е полезно за цялото семейство. Но и обич трябва да има, защото иначе не са гладки нещата.

# 265
Също така книгите на Лариса Ренар

Общи условия

Активация на акаунт