Боледуване на децата ни - тема 77

• 29 133
  • 768
  •   1
Отговори
# 285
  • shumen
Мартина,уж казва,че е по добре днес,но започнах да му пръскам Ангал.

# 286
# 287
Дъщерята е добре за сега, между другото пие антибиотик на хапчета от 6 годишна.
Малкият е пневмония, друго има ли смисъл да казвам? Правихме снимка, смениха антибиотика, защото явно този не е подходящ, след като на трети ден от прием вдигна 39 почти.
Честит празник, дами, бъдете все така всеотдайни майки и жени!

# 288
Ох, в последните няколко години обичайният ми осмомартенски подарък е едно или две деца с пневмония, та - съчувствам ви искрено Sad И аз имам наблюдения, че периодът март-април го караме по-тежко, отколкото декември-януари.

# 289
  • shumen
Съчувствам Ви.При нас това се отнася за новогодишен подарък все болно дете с пневмония или бронхит и на АБ.Направо като дойде Декември и ми се реве.

# 290
Ние уважаваме всички празници 😁

П.п. а често и делници

# 291
Честит празник, дами! Здраве за вас и децата желая.
При нас ноември - януари всяка година е много тегаво. После се успокояват нещата. Има вирусчета, но ги кара по-леко сравнително.
От миналият петък е вкъщи и общо от 10 дни откакто започна да кашля. После тръгна и сопол. Още го влачи, въпреки че около седмица мазах редовно с бактробан. Този път не подейства. 😢 Какво да направя вече? Идеи?

# 292
И ние като brumm няма делник няма празник Grinning

# 293
  • София
Честит празник и от мен. Желая ви много здраве на вас и децата .

Аз още не съм давала детето на градина за да мога да работя .

# 294
До колко дена е нормално да вдига Т при пневмония?

# 295
Здравейте!

Преди малко малкия (племенника) е вдигнал темп 38 и казва, че го боли глава и корем и му се повръща. От няколко дни казва, че го болят крачетата и чувства умора. На 10 години е. Кака му също повръща преди няколко дни, но не е имала темп. Иначе си е бил активен и яде, пие през деня, но сега е уморен и легнал да спи. Има ли в момента някакъв стомашен или друг/вирус с грип който протича с такива симптоми?
П.С. имаха съмнения за скарлатина, защото е имал обрив, който вече го няма, но са му пуснали гърлен секрет и е чист.

# 296
  • shumen
Бръм поне 3 дни,за да подейства АБ.
Салсера,моето когато е с Т а и без и му се повръща винаги го боли глава.Аз и по това го познавам и да няма Т,че нещо ще има.

# 297
Моя сега като боледува се оплакваше от главоболие и коремче изпоти се няколко пъти но повече от 36.7 не съм измерила ..

# 298
Може да се е потил и от боленето на коремче.
Моите девойки спряха да се почесват, антибиотика работи. Голямата откакто почнаха тия сърбежи направи фисура на дупето и вече няколко пъти има кръв като ака. Аз го свързвам с бактерията, защото преди това не е имала проблеми. Давам пробиотик, даже ги изплаквам с разтвор на триклобактер, нея я мажа и с проктис м и дано да приключим скоро с тази сага.
Мъжът яко го закърши, херпангина се оказа при него. Още се гърчи...

# 299
Здравейте момичета , искам да попитам за инхалатор цялата ли ампула физиологичен разтвор се слага или половината, досега не ни се е налагало да ползваме . Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт