Отговори
# 105
Ох , как искам такъв момент - Акън целува Сейро по бузата и Ферит да гледа.  После ще му обясни , че това е само "бизнес". Нервната криза му е в кърпа вързана.

Най-добре по устата и Сейро да не се дръпне . Ще ги призная и Ферит да гледа ,ох мале😄

Това дори не смея да си го представя. Акън определно ще  изяде някой шамар от нашата коза.  Това го може само Феро - да го целуват и той да не  се дърпа. /Невра в колата/

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 21:25 от Kami_J

# 106
Ох , как искам такъв момент - Акън целува Сейро по бузата и Ферит да гледа.  После ще му обясни , че това е само "бизнес". Нервната криза му е в кърпа вързана.

И аз искам да има подобна сцена Ками.
Ама да стане така, че двете двойки да се засечат в
търговския център и там да стане целуването.
Сигурна съм, че ще има страшен скандал и тогава
Сейран да му каже за клоуна и балона.
Не ми се мисли за реакцията BalloonBalloonBalloon

# 107
Мечтии , мечтиии ! Изведнъж се озоваваме пред екрана и пак..... Феро- Пело ,  Феро- Нерва , Феро-Суна   и тук -там  Феро- Сейран.
И главните злодеи  Халис , Кязъм , Ифа  и някой и друг паралел. Joy

# 108
BELL-, може ли на кратко какво казва този? Нищо не ми превежда преводача.

# 109
BELL-, може ли на кратко какво казва този? Нищо не ми превежда преводача.
Понеже не пише с турските буквички, разбирам само това и то от преводача
Скрит текст:
съд, но този път без развод

Травеститът играе игра

списание със Сейран Акн

Сейран иска Суна да говори с Ферит

# 110
Хехехе, размечтали сте се. Ама той Ферит не признава Златното правило - "Не прави на другите това, което не искаш да ти бъде направено на теб". Аз съм Ферит Корхан, ти кой си, бе? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 111
Да допълня към сцените:
"Любовта не е нещо, което намираш. Любовта е нещо, което те намира." Лорета Йънг

https://twitter.com/i/status/1762508286224470344

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 23:06 от Катерина49

# 112
Ох , как искам такъв момент - Акън целува Сейро по бузата и Ферит да гледа.  После ще му обясни , че това е само "бизнес". Нервната криза му е в кърпа вързана.
Нали трябва да се яви на "държавен изпит " и тя ...Малко ли стаж изкара при него , Що лекции  ѝ изнесе , къде нагледно, къде  от пресата ..... Сега ще колабира  от "гордост"
Така е в живота ,всеки  успех е  награда за"професора "
Дали като нормален човек /къде  ти / ще се замисли за миналото си  , а и все още за сега .....вчера ,днес ,утре .
Единствното ,за което заслужава признание  е спасението на  Кязъм ,дали заради  Орхан или съвсем по човешки е без значение ...ФАКТ е ......

# 113
Много ми се иска да видя на Ферит физиономията, когато разбере
за тази сцена:

https://twitter.com/i/status/1762443151443185916

# 114
Между другото,Сейран не се бори да извади Орхан от затвора,а да спаси живота му!Има разлика между двете неща!Когато го предаде съвсем заслужено на правосъдието,го предаде точно на п р а в о с ъ д и е т о,не на мафиотите.Не е предполагала,че ще го обрече на смърт.Естествено,че тя няма да може да понесе такава вина,защото не е убиец.Нека не я съдим за това.

# 115
# 116
Добро утро 🍀!При вас вече е почти добър ден ,но при мен е все още утро 😉

Скрит текст:
Акън се опитва ,да се сближи със Сейран ,опитва да целуне Сейран .Ферит се намесва .Сейран се ядосва.
Сейран разбира ,че не може да се довери на Акън.(това е за 61,до тогава може ,да се промени)
Ифакат,ще бъде изгонена 😳 от имението и търси помощ от Шехмус .(странно ми е ,за какво ще е изгонят ,то когато трябваше е оставиха .Сега за какво ?Може би заради Пелин)
Моите мацки със спойлерите писаха,че целувката е по бузата  Ферит и 🐴 .Невра целяла да ги изложи в деня на откриването
.

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 12:50 от Maria_Marinova

# 117
  • София
Скрит текст:
За Ферит и Animal Horse и аз четох, че е по бузата целувката. Оставаше и по устата да е, но все пак прекаляват. Най-малкото защото той изпада в ужас, когато Сейран я докосват по рамото. Няма ли най-после да се опита да се постави на нейно място.
Иначе писаха, че или Едже или Сейран ще му разкаже за Акън. До колкото разбрах, ако Сейран му каже ще избягат. Ако Едже му каже, той ще каже не в съда. Сигурно тогава пак ще избягат, знам ли....

Дано ако има фраг днес да е по-хубав. 6 сериала има в петък в момента, голяма конкуренция....

От Стар ТВ поне полагат някакви усилия Simple Smile

https://twitter.com/startv/status/1762774665431228568

https://twitter.com/startv/status/1762448745508089903

# 118
Мистери, Феро няма намерение да се поставя на мястото на Сейран, защото й заяви, че няма нужда да си мерят сега кой какво е преживял. Това е и нещото, което най-много ме дразни в него. Каквото и да направи, се държи така, сякаш е нещо супер нормално, или най-малкото не си заслужава да се говори за него.

# 119
  • София
И мен това много ме дразни. Ходи и подскача около разни, целува се с тях и всичко е 6, няма проблеми.
Помня му думите - аз съм такъв, свиквай. Ами няма да свиква, да си прави сметката. Ако иска да си върне жената, да спре с хлапашкото си държание около други жени.

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 12:29 от MysteryG

Общи условия

Активация на акаунт