Отговори
# 90
Сценаристите мен сериозно ме отказват. За втори път сгодяваме, омъжена жена. Пък за женения да не говорим.

# 91
Същия спойлер, но от акаунт в инстаграм, дали в преписан ?!
Скрит текст:

# 92
  • София
Жал ми е за Мерт, надявам се да не е вярно това, наистина.

# 93
Здравейте !
Имам чувството че сценаристите се целят в максимата : "три пъти за щастие"
Три сезона.
Три брака  и три развода. /има време за това/
Три любовници за Феро /за всеки сезон по една нова/
Трима кандидата  за Сейран /вече в два сезона - двама/
Трима мъже за Суна - Аби ,Сафет, Кая   /Феро е само мерак все още/
Паралел след паралел.Ако Суна гони Кая до летището , то няма да е паралел ами не знам какво вече. Омешват ги съвсем.
И да си кажа . Кая не го давам на Невра. Тая ще го довърши съвсем. Да зарязва Нюкет , да се бори с Ифа за Шехо  и да бяга в Лондон. Само бягството надалеч е спасение вече.

Сейран как се е опулила , все едно Акън ще я целува. Да се учи от Ферит. Невра го целува , той се шегува и флиртува. Мнооого ни е наивно момичето  , мноогооо. И прекалено добро !

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 19:42 от Kami_J

# 94
Силно се надявам този път след като Сейран му каже, че ще се омъжва, Феро да реагира по различен начин. Миналият път тръгна да се жени за Пипилотка, затова се надявам целта та този паралел да е друга.... вместо да се жени и да се целува на ляво и на дясно, Фероит да се усъмни в думите на двете сестри и да разследва, за да се види, че се е променил.

# 95
  • София
Силно се надявам този път след като Сейран му каже, че ще се омъжва, Феро да реагира по различен начин. Миналият път тръгна да се жени за Пипилотка, затова се надявам целта та този паралел да е друга.... вместо да се жени и да се целува на ляво и на дясно, Фероит да се усъмни в думите на двете сестри и да разследва, за да се види, че се е променил.

Почти всички на това се надяваме Simple Smile
Иначе пак почивки (от гледане на серии) ще правим, но рейтингите ще продължат да падат, та само ще го сънуват трети сезон.

Много ме радва Афито, пак е първа. Браво!

# 96
Ако Ферит пак се хили срещу Неврош след целувката, значи още не е узрял за Сейран.
Думите й във фрага ме впечатлиха и вярвам, че не го каза само за да държи Ферит настрана. Сейран наистина не иска да прекара живота си на дивана в ялъто, очаквайки плеймейкъра след поредното му дишане.

# 97
Сега четох, май става въпрос пак за целувка по бузата и повече е притеснението не от самата целувка, а от реакцията на Феро! 🥹

# 98
  • Яко в Матрицата...
Феро бей заради работата ги позволява тия неща с Невра, нищо повече. А Сейро няма такова оправдание с Акън Joy

# 99
Феро бей заради работата ги позволява тия неща с Невра, нищо повече. А Сейро няма такова оправдание с Акън Joy

О неее  , и тя работи  - спасява Орхан ! Не че е нейна работа  ама...Joy В името на спасението на Орхан , може да позволи 1-2 целувки по бузата и тя.  Феро ще откачи тотално !

# 100
  • Яко в Матрицата...

О неее  , и тя работи  - спасява Орхан ! Не че е нейна работа  ама...Joy В името на спасението на Орхан , може да позволи 1-2 целувки по бузата и тя.  Феро ще откачи тотално !
JoyJoyJoy

# 101
Ми да откача.

# 102
Ох , как искам такъв момент - Акън целува Сейро по бузата и Ферит да гледа.  После ще му обясни , че това е само "бизнес". Нервната криза му е в кърпа вързана.

# 103
Ох , как искам такъв момент - Акън целува Сейро по бузата и Ферит да гледа.  После ще му обясни , че това е само "бизнес". Нервната криза му е в кърпа вързана.

Най-добре по устата и Сейро да не се дръпне . Ще ги призная и Ферит да гледа ,ох мале😄

# 104
За мен този дава най-точни спойлери
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт