Отговори
# 570

Афра ще изиграе българката Димитрина Ковачева, голямата любов на Ататюрк във филма "Песен за Републиката"
Може да има снимки в София🙏🏻
Наистина страхотна новина, дано се случи. 😇
Не знаех, че и тази турска историческа личност е била пленена от българската красота и доброта ❤️
В много наши романи е засегната тази тематика, особено по време на робството. Много красива, впечатляваща и интригуваща е историята в "Глина" на Виктория Бешлийска. Препоръчвам, ако някоя от Вас има интерес, момичета, заслужава си.

# 571
А защо не играят заедно във филма Рамо и Афра 😁 ще го изиграят перфектно с тяхната химия
Прочетох малко от историята на Ататюрк.. сигурно сме я учили в час по история, но съм забравила 😁
То голяма любов са имали с Димитрина около 3-4 пъти я е искал от баща ѝ, но той не я давал заради религията..
Година и половина е живял в България
После по заповед на военните се е върнал в Истанбул, но пак е идвал в Бг да я вижда..
Нищо чудно да има снимки в Бг.. повечето време са прекарвали тук

Скрит текст:

В края на октомври 1931 г. Кемал Ататюрк изповядва:

„Няма да забравя приятните моменти, които съм преживял в България. Бил съм, съм и винаги ще бъда приятел на българския народ. Обичам безпределно българския народ още от детинство. В Солун съм другарувал през всичкото време само с българи. Всяко българско нещастие ми причинява невъобразима болка. Винаги съм правил всичко възможно да помогна на България. Турция и България трябва да бъдат приятели. Който е против България, той е и против Турция.”

# 572
  • Пловдив

Афра ще изиграе българката Димитрина Ковачева, голямата любов на Ататюрк във филма "Песен за Републиката"
Привет, привет!
Ех, каква прекрасна новина. Дали ще снимат в BG или по- точно в София?
Игрален филм ли ще бъде или сериал?

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 11:48 от toni_genova

# 573
Това потвърдена информация ли е? Още преди време се говореше за този филм и това, че Кавънч ще е в главната роля.

# 574
  • Карнобат
От скоро се загледах и ми допадна сериала. Знам, че е по книга и ще се радвам, ако някой знае по коя да сподели и да си я закупя.
Благодаря предварително.

# 575
"А защо не играят заедно във филма Рамо и Афра 😁 ще го изиграят перфектно с тяхната химия".
Ами защото Мерт е недолюбван в тези среди.
Иначе много се зарадвах на тази новина, Афра го заслужава. А и историята е много красива.

# 576
От скоро се загледах и ми допадна сериала. Знам, че е по книга и ще се радвам, ако някой знае по коя да сподели и да си я закупя.
Благодаря предварително.

Не е по книга, а по записки на Гюлсерен. Неточност при превода по БТВ Стори. Та, книга няма.

# 577
  • Карнобат
Благодаря предварително.

Не е по книга, а по записки на Гюлсерен. Неточност при превода по БТВ Стори. Та, книга няма.
Благодаря иначе сериала много ме кефи и следя с интерес.

# 578
  • София
Аз от сега ви казвам, че ако Афра дойде да снима в София ще ходя по снимачните, който иска да идва с мен да пише на лични Stuck Out Tongue Winking Eye
Дано е вярно, много хубава новина!

# 579
Е, айде сега любен, нелюбен. Няма как все заедно да играят. Аз пък се надявям да ги виждам и с други хора. Тогава наистина ще се видят техните качества и ще спрат да казват, че им се получава само защото са двойка.
Относно Ататюрк- той е 12 години по- голям от Димитрина Ковачева. Мерт не мисля, ще се пасне до Афра с такава разлика в годините, а и не е синеок. Те точно за това спрягаха Кавънч за ролята на Ататюрк, заради сините очи.  
Може да ме зачеркнете от групата, обаче аз пък се надявам в този филм да изберат българска актриса да я изиграе, а не туркиня. Ще е доста правдоподобно.
"А защо не играят заедно във филма Рамо и Афра 😁 ще го изиграят перфектно с тяхната химия".
Ами защото Мерт е недолюбван в тези среди.
Иначе много се зарадвах на тази новина, Афра го заслужава. А и историята е много красива.

# 580
Има снимки и резюме за 61!

# 581
  • Яко в Матрицата...
Резюме 61 епизод

Сейран избира да тръгне с Акън. Това е голямо разочарование за Ферит и той получава нервна криза. Въпреки че Сейран е направила този избор, за да спаси Орхан, тя страда, че е оставила Ферит съвсем сам в такава ситуация. Под натиска на дядо си Ферит е принуден да се откаже от идеята да създаде своя собствена марка, но получава неочаквано предложение от Невра. Докато Ферит търси начин да спаси баща си, който преживява трудни дни в затвора, Йокеш ще поиска нещо много голямо от Орхан, за да излезе на свобода. Вярвайки, че Сейран все още го обича въпреки случилото се, Ферит се изправя срещу Казъм и Сейран, за да разбере каква е истинската същност на проблема, но не получава желания от него отговор. Докато развитието на събитията носи празнична атмосфера в дома на Корхан, жертвата, която Сейран прави, ще я принуди да плати висока цена.

# 582
Всички са облечени в черно….. какво е това? 😄

😍😍😍😍😍😍😍

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 13:52 от Kirilovaa98

# 583
  • Яко в Матрицата...
Всички са облечени в черно….. какво е това? 😄

😍😍😍😍😍😍😍

Поне вече не с онези балтони до земята... Sunglasses

# 584
ИДВААА!!!

Общи условия