Отговори
# 630
Момчето ни е топ , стайлинга му също. Пожелавам му още повече ангажименти. Много ме радват с Афра - достойни един за друг. Да  се обичат и да си се пазят , защото в този бранш акулите са много.

# 631
  • Яко в Матрицата...
Няма какво да се извиняваш, Бел, като изваден от архивите е с този аутфит... Ама Рамо компенсира с чар и красота, та след няколко часа няма да му обръщаш внимание Wink 🧿🧿🧿🧿🧿

# 632
Явно модата се завръща 😁 ние ще трябва да свикваме пак

# 633
Абе не е чак толкова лоша визията 😂
Имали сме и по-трагични случай…
Момчето ни пръска от сексапил дори и в чувал да го облекат 🔥🔥🔥

# 634
Хубавото момче

# 635
🥹🥹🥹
А някой писаха че искали да го превърнат в Хари Стайл с тия неща..

# 636
По повод лакирания пръст:

Скрит текст:
Инициативата се нарича "Лакираните мъже".

Идеята да се използва именно този начин за повишаване на информираността идва от създателя на организацията - Елиът Кастело, който пътува преди време до Камбоджа и там се запознава с 8-годишната Теа. Тя му разказала своята история: баща ѝ почива и оставя нея и семейството ѝ без абсолютно нищо.

През годините тя е изпращана по домове за сираци и взимана в приемни семейства. През годините тя е сексуално насилствана и физически малтретирана от човекът, който е трябвало да се грижи за нея. В деня, в който Кастело чува историята на малката Теа, тя взима ръката му и започва да си играе с една химикалка и рисува сърчице на дланта му, а после и оцветява нокътя му в синьо.
Той се превръща в първия лакиран мъж същия ден и решава да лакира винаги по един пръст от своята ръка, за да може да запомни това завинаги.За съжаление историята на Теа не е нещо уникално, това се случва на милиони деца по цял свят.

По последни статистики това е една на всеки пет деца.

Кастело казва: "Силата да спрем това е в нашите ръце. Започва с лакиране на един пръст на ръката ни. Лакът води до разговор. Този разговор инспирира дарение. А това дарение помага за предотвратяване и протекция."

# 637
Тццц Рамо нарочно го правишшшшш
https://x.com/xoxoxo2xo/status/1765833895562428904?s=46

Реакцията на Мерт, когато репортера пита защо избраха точно него за рекламата 😂😂

https://x.com/raniya_ad/status/1765835047372791891?s=46

Сладосттт 🫠🫠🫠
Разкопча си ризата вече 😁

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 22:24 от Kirilovaa98

# 638
Питат го има ли планове за лятото. Мерт отговаря, че за сега няма планове, но имал вероятност да работи, но извън това щял да почива. Питаха го и дали ще е дигитален проект, Мерт отговаря "Не е дигитален, не знам, ще видим". 😂😂
Какво ли ще снима, някой филм ли, той ли ще режисира нещо, толкова загадъчно ни го представи. 😁 Не се спира, браво на него невероятен е.

А за сериала, репортерът казва, че рейтингите падали, пита го какво мисли по въпроса. Мерт отговаря, че сета/работата върви добре, карат по сценария, зрителите преценяват дали да гледат, няма какво да се прави. 😁😁🫶

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 22:39 от bellie_ellie

# 639
Бебекк 🥹🥹

# 640
  • Пловдив
Здравейте, мили момичета!
Благодаря за всичко споделено относно харизмата, красотата и успеха на нашето момче.
Той е просто един бонбон, който ти идва да го схрускаш. Толкова мил, сладък,  срамежлив и в същото време пръска сексапил.
Лайкнати сте всички, не знам защо бутона не ми работи.
Аз също ще поставя тази красота!:hibiscus:

# 641
# 642

💙🧿💙🧿💙

# 643
Хареса ми интервюто.
Имаше доста добри въпроси зададени на място. Без лични въпроси и дълбаене в личния живот.
Според мен Мерт ще има друга работа лятото, но нека да видим 😏
Мерт е такава чиста душичка 🥹🧸
Нека има много успехи занапред 🫶

# 644
  • София
Много е хубав, на мен само този панталон не ми хареса, не че има значение Simple Smile
Ами пак си питаха, какво ще прави лятото, как си прекарва свободното време, какво се е променило в живота му Simple Smile За друго явно имаше забрана, много добре се получи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт