Отговори
# 645
# 646
Много е хубав, на мен само този панталон не ми хареса, не че има значение Simple Smile
Ами пак си питаха, какво ще прави лятото, как си прекарва свободното време, какво се е променило в живота му Simple Smile За друго явно имаше забрана, много добре се получи Simple Smile

Напълно е в модата за този сезон. Панталонът е новата визия на дънките.
Връща се и двуредовото сако. Облечен е изцяло в тренда, в новата тенденция на облеклата.

# 647
Хайде iyi geceler от мен 😁

# 648
Честит Празник Дами 🌺🌼🌸

Мерт е много хубав!Успехите му тепърва предстоят 🍀🍀🍀Заслужава го 😍

Не намирам нищо позитивно нито във двата фрага ,нито в резюмето .Даже последното изречение ми звучи ,за още повече негативно развитие .
Нервната криза на Ферит ……..
Нали написаха Ферит и голямата му нервна криза в стаята им със Сейран,когато щяха да омъжват Пелин .Кризата му ,за Пелин беше много важна да ни е покажат,човека плака в краката на жена си за бременната си любовницата ,когато Сейран все още не знаеше,че Пелин се е върнала.
Утре ако се случи нещо и с 🐴 ,пак ще има криза сигурно .

Всичко стана толкова отвратително ,няма къде да се хвана,че следва хубаво .Да спойлерите вчера бяха хубави,но аз не им вярвам вече на хубавите спойлери,защото продължават да ни показват друго.Дори и не си направиха труда ,малко да променят утрешният епизод ,а имаха достатъчно време .Просто не искат .
На 8-ми март /Международен ден на жената  ще ми показват в prime time,омъжена жена ,да се сгодява 😡😡😡
Дори и да се разпишат документите ,има си процедури ,до пълното развеждане .
Днес прочетох ,че сцената за 62 еп.Ферит уж  отивал при Сейран по време на годежа е отменана .Също така,че края на епизода е променен е сниман в два варианта .
Тези хора написаха възможно най гадните неща за главната двойка ,липсва само ,секса им третите страни и съм убедена ,че ако Мерт не беше отказал целувката с 🐴и това щяха да ни покажат .
Този сценарий е толкова извратен и много мръсен ,написан от болни хора ,комплексари ,хора които никога не са били щастливи ,отровени душевно и за съжаление непоправимо .
Нормални хора никога няма ,да пишат толкова мръсен сценарий в ущърб на главна двойка .
А всичко можеше да е толкова различно .

Таро май е поискал да напусне сериала.Предстой да разберем ,как ще се развие образа му .

Добре че са Афрам,дано бъдат много щастливи и все така да се поддържат и обичат Heart
Въпроса за лятото ,е явно заради сватбата .Един журналист, от тези които ги преследват постоянно Tolga май се казваше ,беше писал ,че може да има новини за сватба скоро,но първо сериала .

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 00:51 от Maria_Marinova

# 649
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МОМИЧЕТА!!!

# 650
Честит празник, момичета! Бъдете здрави и щастливи! 🍀

# 651
  • Пловдив
Добро утро и честит празник,  мили дами!
Бъдете здрави, щастливи, обичани и обичащи!

# 652
Добро утро и Честит празник!

# 653

ЧЕСТИТ 8 МАРТ!

Поздравявам ви с прекрасната песен на Богдана Карадочева
за мъжките момичета.
https://youtu.be/cMpa5bV9esE?t=78

# 654
Честит празник,дами. Продължавайте да запазвате женското в себе си. Знаете ,ние сме много силен пол макар и женски . Нещо много истинско е да си жена. Бъдете живи и здрави,и много усмихнати. Тези ,които ще празнуват да си изкарат весело🍀🌷🌷🌷,а довечера който желае и може пред екраните. Рамо ще ни чака

# 655
Добро утро Честит празник

# 656
Честит празник! 🥂🍾🥂

# 657
# 658
От скоро се загледах и ми допадна сериала. Знам, че е по книга и ще се радвам, ако някой знае по коя да сподели и да си я закупя.
Благодаря предварително.

Не е по книга, а по записки на Гюлсерен. Неточност при превода по БТВ Стори. Та, книга няма.

Скрит текст:
Bu hikayenin hangi kitaptan uyarlandığı bilinemiyor. Bunun yanı sıra Budayıcıoğlu’nun Kırmızı Pelerin adındaki romanında yer alan hikayelerden biri olduğu konuşuluyor. Kısacası ekim sonunda okuyucu ile çıkması planlanan bu kitapta, Yalı Çapkını dizisine konu olan hikaye hangisi bilebileceğiz.

Не е известно от коя книга е адаптирана тази история. Освен това се казва, че това е една от историите в романа на Budaıcıoğlu, наречен Червено наметало. Накратко, в тази книга, която е планирана да бъде пусната на читателите в края на октомври, ще можем да разберем коя история е обект на поредицата Kingfisher.
Скрит текст:

# 659
  • Яко в Матрицата...
Честит празник на тези, които празнуват! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт