Отговори
# 660
Честит 8 март.  Бъдете  красиви, нежни, прекрасни  и вдъхновени! Нека да има много усмивки, красиви мигове и магия във всеки един ваш ден!

# 661
Честит празник,момичета!Макар,че жената си е празник!

# 662
# 663
Честит празник, момичета!
Бъдете здрави, красиви и много щастливи. И, винаги имайте някой до себе си, който ви гледа така 😏

Много ни е красива темата от снощи  😍

Първоначално бях в ступор от панталона, но когато видях, че са дънки, всичко си дойде на мястото😊
Рамо е възхитително съчетание между сладък детски чар и мъжки сексапил 😍 Да се чудиш, дали да го гушнеш, или…😏😂

# 664
  • Ямбол
Момичета честит ни Чапкънов ден! ❤️Дано не ни се развали настроението от епизода .
Честит 8 Март! Честит и усмихнат празничен ден! Нека всеки ден любов, щастие и радост има в сърцата ви!

# 665
Честит празник и от мен, мили дами! Heart

# 666
Честит празник момичета🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰Бъдете благословени и много обичани!

# 667
Здравейте, добро утро и честит 8-ми март!🌷Отново е петък, отново е Чапкънов ден 😂 както каза снощи Мерт, докато гледат зрителите и ние ще продължаваме (да снимаме).

Ново от Мелих... Акън защо ли ще ходи в Ялъто?😳

# 668
Здравейте, добро утро и честит 8-ми март!🌷Отново е петък, отново е Чапкънов ден 😂 както каза снощи Мерт, докато гледат зрителите и ние ще продължаваме (да снимаме).

Ново от Мелих... Акън защо ли ще ходи в Ялъто?😳

Скрит текст:
вчера имаше спойлер,че Кязъм ,Сейран и Акън ,отиват в имението с документите за развода.Ферит да ги разпише

# 669
Е годежа преди подписването на документите за развод ли е? Странно Joy

Честит празник, момичета! Честит ни Чапкънов ден!

# 670
# 671
  • София
Няма ли някоя рускиня пред имението да каже кой е там. Нали по принцип Афра и Мерт почиват днес, много странно...

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 14:56 от MysteryG

# 672
Честит празник дами! 🌸🌸🌸
Джули точното определение за Рамо! 😁
Малко мече 🧸 което пръска сексапил 😏😂
Слагам любими снимки от снощи 😍

# 673
Сабина пише, че Афра има снимки в имението

# 674
Няма ли някой рускиня пред имението да каже кой е там. Нали по принцип Афра и Мерт почиват днес, много странно...
Туко що ,една мацка  писа ,че причината ,за идването на Афра в имението е друга ,и събитията са различни и Сейфер се връща .
Да странно е ,че снимат днес ,пак ще преработват серията 🙃

Общи условия

Активация на акаунт