Абонамент към Вела клиник

• 874
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте!
Искам да попитам дали някой има абонамент към Вела клиник?
Доволни ли сте ,чака ли се много,издават ли бележки за отсъствията?
Адекватно ли лекуват?
Благодаря предварително!

# 1
Поддържах почти 4 години и от миналата по това време се отказах, защото не виждах смисъл вече.
Чака се в съботно-неделните дни и надвечер, когато повечето отиват с децата си на преглед. Общо взето, звъни се на регистратура и се ориентира човек колко чакащи има. 24-часовата услуга не е баш такава, защото лекарите са и на повикване и понякога и през деня се налага изчакване, докато се върнат. За през нощта предполагам, че също няма постоянно някой.
За удовлетворението - зависи при кого ще попаднеш, аз си ги знаех вече и се обаждах предварително да питам кой е на смяна и преценявах кога да отида. По телефона също се получава информация от д-р Янчев. Отговарял ми е винаги. Лабораторията им не е много надеждна, но все пак я имат като услуга и е удобно.
Бележки издават те, за болничен се звъни в Пловдив и се диктува информацията, после се взима от клиниката.
В Пловдивската сме ходили също, вече при старши Янчева и беше добре. Пак зависи на кого ще попаднеш, но е хубаво, че абонаментът важи и за там.
Като цяло са ми добри впечатленията. Аз си харесвах д-р Ковачева, д-р Улевинов, една млада лекарка от Пирогов (името не научих) и в началото и д-р Янчев, но в последствие не чак толкова.

# 2
Много сме доволни от Вела - спасяват положението и за малкото и за голямото дете (гимназист). Минаваме с една абонаментна такса. Издават всички видове бележки и болнични, без да се правят на интересни или да искат допълнително пари.

# 3
Имаме абонамент вече 8г. От скоро има приложение с което се регистрираш преди прегледа, виждаш колко деца има преди твоето, колко е приблизително времето до прегледа и това е супер удобно, за да може да се оргнизираш с предвижване и да не трябва да се чака. Доволна съм, лекуват адекватно, пускат кръвни изследвания при съмнение.Има и стационар. Консултират и по телефона своевременно.  Винаги са ни давали бележки, болнични без проблеми.

# 4
  • Plovdiv
Аз също съм много доволна от клиниката. Вече почти 7 години имаме абонамент. Харесва ми това, че правят изследвания, които стават буквално за минути, имат възможност за слагане на системи и новата им система със записванията за мен е топ. Не вися в чакалнята пред кабинета с всички болни деца. Иначе за лекарите имам такива, от които съм по-доволна, но то пълно щастие няма. Друг - или + не знам как да го отчета е, че не изписват лесно антибиотици.

# 5
Имах за сина преди амнайсет години, когато започнаха. Не бях доволна и приключих бързо с тях. За дъщерята не съм се замисляла изобщо да правя.
Може да са се променили, пробвайте и ще разберете ...

# 6
Даже и една звезда им е много ! Клиниката ми я препоръчаха ,но няма да стъпя повече! Не знам изобщо имат ли дипломи тези хора!
Наложи ни се да отидем в неделя 1.12.24г първо миришеше на коза, стояхме прави да чакаме уж 7 деца преди нас,но нямаше никой. Жената на регистратурата беше видимо неадекватна - като пияна . Уж ни регистрира ,но в последствие се оказа ,че е объркала иманетата на детето ми. Поканиха ни е кабинетната на д-р Габриела Лазаров, ами тази жена не знам дали има понятие от професията . Така бръкна в гърлото на детето ми да провери дали е червено ,че повърна ,с отговора ами тя повърна и не можах да видя , в ушите и не може да погледне имало ушна кал .Отговора след "обстойния преглед "-3 минути беше :"да приемем ,че са зъби " . Как така да приемем ...Настоях за изследвания пуснаха , излезнаха за точно 3 минути , нямаше един показател в норма и отговора беше : " Ами значи приемаме ,че е вирус " ... Изследванията име нямат , само час и дата . Амбулаторен лист също не получихме . Изписа ни лекарства , на които гледаше дозировката в интернет и ми каза да се върна утре ,защото съм имала безплатен преглед в рамките на 24 часа . В кръвните изследвания имаше показател за автоимунни заболявания който беше 20 пъти над нормата . Повторих изследванията в друга лаборатория, оказва се ,че тези резултати нямат нищо общо с направените при тях ! Най-вероятно са ми дали чужди такива . И пари да ми дават няма да се върна ! Детото ми беше травмирано от отношението , скара ми се ,че не си притискам детето както трябва ,затова не може да види гърлото и ушите! Потресена съм ! Няма никаква информация за тази "лекарка никъде " , защо ли ?

# 7
Даже и една звезда им е много ! Клиниката ми я препоръчаха ,но няма да стъпя повече! Не знам изобщо имат ли дипломи тези хора!
Наложи ни се да отидем в неделя 1.12.24г първо миришеше на коза, стояхме прави да чакаме уж 7 деца преди нас,но нямаше никой. Жената на регистратурата беше видимо неадекватна - като пияна . Уж ни регистрира ,но в последствие се оказа ,че е объркала иманетата на детето ми. Поканиха ни е кабинетната на д-р Габриела Лазаров, ами тази жена не знам дали има понятие от професията . Така бръкна в гърлото на детето ми да провери дали е червено ,че повърна ,с отговора ами тя повърна и не можах да видя , в ушите и не може да погледне имало ушна кал .Отговора след "обстойния преглед "-3 минути беше :"да приемем ,че са зъби " . Как така да приемем ...Настоях за изследвания пуснаха , излезнаха за точно 3 минути , нямаше един показател в норма и отговора беше : " Ами значи приемаме ,че е вирус " ... Изследванията име нямат , само час и дата . Амбулаторен лист също не получихме . Изписа ни лекарства , на които гледаше дозировката в интернет и ми каза да се върна утре ,защото съм имала безплатен преглед в рамките на 24 часа . В кръвните изследвания имаше показател за автоимунни заболявания който беше 20 пъти над нормата . Повторих изследванията в друга лаборатория, оказва се ,че тези резултати нямат нищо общо с направените при тях ! Най-вероятно са ми дали чужди такива . И пари да ми дават няма да се върна ! Детото ми беше травмирано от отношението , скара ми се ,че не си притискам детето както трябва ,затова не може да види гърлото и ушите! Потресена съм ! Няма никаква информация за тази "лекарка никъде " , защо ли ?
Абсолютни глупости говорите! Толкова сте некомпетентна Вие! Как така нямат имена изследванията?! Имат, но вие не знаете какво и къде да гледате. От години сме им абонати и съм адски доволна.

# 8
Здравейте! Включвам се с въпрос по темата. Лекарите бият ли ваксини? Водят ли здравен картон на детето? Тоест заместват ли джипито. И ако сте с абонамент към клиниката, отделно трябва ли да имат и джипи?

# 9
  • Plovdiv
Да, трябва да имате личен лекар. Единствено преди извършваха профилактични прегледи на бебетата, сега не знам как е, че моите вече пораснаха.

# 10
@Чернокоса_боса
Ами, извинете ме за некомпетентността ми къде ги виждате ?

Общи условия

Активация на акаунт