"Пълна къща" - Клуб на многодетните родители 3

• 12 029
  • 311
  •   1
Отговори
# 195
   За хотели-в Горна Баня има много но не съм проверила цените...Ще ги проверя утре,но не знам дали ще ви е удобно там...Гарата ни е близо до хотелите...Единият частен е -нущувката е 10лв на човек,не знам дали е сносно?!Поздрави!

# 196
3. И едно предложение: може ли за майките от форума, които не са организатори, да се направят някакви елементарни баджове с ника и името, за да се познаем сред толква много хора. Или просто може всеки от нас сам да си направи такива. Елементарно е, но евентуално към поканите разпращани във форума да се включи като предложение.

4. Някакви изисквания за облекло? Няма да сме сигурно с бални рокли, но да не сме и по анцузи, че ... хора всякакви. Някакво по-прилично празнично облекло.

Отсега да занеш - секстет се познава отдалече - като видиш една усмихната дългокоса хубавица, да знеш Тя е!, едно скромно мамче - Тедивас е, гостоприемна и внимателна е СуперТеди, две дето си говорят - Сватите са - обсъждат най-красивите от най-красивите, мамата дето раздава нещо като подаръче - Джулис е, добричката мама от Добрич - галче е, задаващата въпроси - дидуш8, висока и приятна - ттотов, та тези мами без банджове ще ги познаеш! За другите не отговарям!

За облеклото - какво да ти кажа - точно бях изгладила балната рокля с голия гръб и секстет ме секна,че съм щяла да засенча всички ви  Joy  Joy  Joy и да облека нещо по-скромно!

Мами, то хотелите объждате и хубаво правите, ама аз да си кажа едно нещо, ако може.... то събитието ще трябва да се документира - може ли да отговарям за снимковия материал, ама ако може с някакъв хубав фотоапарат,че нашия е куча марка....... Няма да станат хубави компроматите с него! Аз отсега си мисля за това,че нали знате - кой каквото му е на главата.... Предложения към мен и въобще какво ще кажете на тази тема, за да не се натрапя?????

Ааааааааааа, без такива, да се разберем! Дайте друга дата, моля ако може!!!!!

# 197
3. И едно предложение: може ли за майките от форума, които не са организатори, да се направят някакви елементарни баджове с ника и името, за да се познаем сред толква много хора. Или просто може всеки от нас сам да си направи такива. Елементарно е, но евентуално към поканите разпращани във форума да се включи като предложение.

4. Някакви изисквания за облекло? Няма да сме сигурно с бални рокли, но да не сме и по анцузи, че ... хора всякакви. Някакво по-прилично празнично облекло.

хела, тя Цоцоланка хубаво ти е обяснила, но да си кажа и аз. Предвидили сме стикери, на които всеки участник да си напише името и да ги залепи на дрехата си.
За облеклото - вероятно трябва да прибавим някоя дума в поканата. Ало, авторката!

# 198
Еееееее, Цоцоланке,
какъв отличителен белег си ми сложила  Whistling. Да не би на челото ми да пише, че съм от Добрич Thinking?

# 199
Еееееее, Цоцоланке,
какъв отличителен белег си ми сложила  Whistling. Да не би на челото ми да пише, че съм от Добрич Thinking?

Игра на думи, но... добричките поданици си личат от далеко с всичко хубаво,което се излъчва от тях..... - малко местен национализъм, но е вярно!

# 200
Лично аз не мисля, че трябва да пишем нещо за облеклото. Мястото на провеждане, спонсорът BG Радио и сериозният текст на поканата предполагат, че анцузите не са подходящо облекло за случая. Освен това текстът и без това е доста дългичък. Ако сложим вътре и обява и адрес за рисунките....Но ако решите, предложете кратък текст и ще го вмъкнем.

Видях в един "Магазин за 1 лев" тениски с къс ръкав по 2.50лв. Значи на едро са по 1.50-2.00лв., с лепенки отгоре от нас - това не е ли добър вариант?

Пак напомням - моля, пращайте ми на ЛС колко покани искате и адреси (e-mail) на други многодетни семейства, за да направя окончателен списък.

# 201
Мамчета обадих се на моите хора значи можем да вземем
тениските на цена 1,65 като това е цената с отстъпката към мен и без ДДС - мисля че по-евтино едва ли ще ги намерим. Та ако сте съгласни да видим какъв размер и колко бройки ще са и да ги пускам като заявка.
За облеклото - ами то е ясно според мен че трябва да е официално - все пак това е пролетен празник - неможеш да отидеш с дънките май... ама може да се сложи като текс в поканата, който текст много ми се ще вече да придобие крайният си вид за да мога да направя поканите да се раздават.
За датата -
аз и преди писах иска ми се поне с нас си да се съобразим и да сме всички на линия Hug
Ваучерите последно ченобели ли ще са????В смисъл мога да ли ги да ги пусна на копирна машина??? Най евтино ще излезе. Машината ми е нова и много добра ще станат за секунди. Но няма проблем и за черни.
Днес нямам много спешна работа и ще направя проектите , като ще гледам до довечера да ги кача за да ги видите и обсъдим

# 202
Цвете, факта че отиваме в Парк хотела, и че събитието е медийно, и че се събират хора от цяла България - би трябвало да им говори на всички нещо по повод облеклото...Аз мисля че е обидно въобще да споменаваме подобно нещо! А който си е решил да дойде по анцунг , той така или иначе ще го направи! Имай предвид и факта че може би ще дойдат и хора които нямат нищо по официално от дънки и карирана риза...Това е малко дискриминационно според мен - да определяме облеклото. Може да вмъкнем нещо като : официално събитие с присъствието на медиите...Нещо такова...
Аз да попитам като неразбрала... БГ Радио ли е официалния спонсор? Щото не останах с такова впечатление.... И ако не е - то не е ли редно да се впише името на официалния спонсор в поканите, все пак нали той плаща повечето от мероприятието...
Юле, мисля XL размер - щото кой ще се занимава да избира размери? Тези ще станат на всички... пък и това е символично, надали ще се явяват на официални места с тях. Честно да ви кажа - моя мъж донася отвреме на време такива тениски разни и ги ползваме за вилата и други неофициални поводи - за спане например ....

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 14:56 от ClanG

# 203
БГ Радио е медиен партньор, а не официален спонсор. Трябва да го поправим в поканите: "С медийното партньорство на БГ Радио"
Аз лично не държа да има текст за облеклото.
Не виждам как ще сменим датата - 21 отпадна заради това, че е единствен почивен в седмицата, следователно - неудобен за пътуващите, а 28-ми е първият от 4 почивни, така че много хора ще планират пътувания. Освен това тогава вероятно ще започне и ваканцията на децата, пак свързана с пътувания.

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 15:05 от секстет

# 204
Може би - с медийното партньорство на БГ Радио и съдействието на ......(името на спонсора) - трябва да го споменем все пак...Нали това му е целта в крайна сметка- реклама? През Май вече не е възможно да е Пролетен празник щото то вече си е кде лятото... newsm78. Пък и който ще пътува за 4-те почивни дни - ще му дойде нанагорно и пътуване до София 2-3 дни по-късно...

# 205
ето
Покана - само лицевата част
http://www.bgphoto.net/photos/2384/o633084479278771250.jpg
ваучер - черен и цветен вариянт ама може и цветният вариянт да се отпечата сиво...
http://www.bgphoto.net/photos/2384/o633084485729396250.jpg
стикер за саксия и бадж за организатор /не се смейте на клуба Mr. Green/ другите ще са си обикновени баджове на които ще си пишат имената хората
http://www.bgphoto.net/photos/2384/o633084488485802500.jpg

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 16:16 от JuliS

# 206
   Към Джулс,нямам никакви забележки,напротив,всичко ми харесва много!!!  bouquetЗа фанелките също съм съгласна,тя да ги поеме като организация...
   Но си мисля за датата,че не е редно повече да я сменяме...В крайна сметка,хората които до момента са заявили своето участие,са се съобразили с нея...
   За дрехите мисля че е редно всеки да си интерпретира по своему,и да дойде както му е удобно...Е дано няма крайности!!!Имайте в предвид,че някои от гостите ще идват от далеч,а с бална рокля и на токчета,как се пътува във нашето БДЖ знаете ли?!Аз съм го виждала и hahaha hahaha hahaha!!!
   За темите които подготвяме...На място ли ще ги дооформим,и няма ли да е по добре да се съберем допълнително да дооточним някои неща,за да не се препокриваме,пък и някой да не стане прекалено смешен със своята...Не че няма да има нужда и от такива теми!!!

# 207
Юле, хубави са много! Цветето да казва какви средства ще има и според тях да се печати което е възможно...
Това което говорихме - при влизането да се показва поканата за да няма навлеци...как ще стане, като по-голямата част от хората няма да имат покани! newsm78 И при това положение как ще отсвирим навлеците? Ще има и несъответствия във списъците неминуемо... така няма ли вероятност да се създаде хаос и да обидим някого без да искаме?
Мами, напомням - адресите пращайте по скоро, че няма време!

# 208
Пак не съм разбрала! Защо бе, комшу hahaha, трябва да пращаме адреси. Ами аз мога да раздам седем покани на ръка. Обаче, акокажете трябва-О.К.

# 209
JuliS, одобрявам всичките ти предложения. Ваучерите може да са чернобели. Струва ми се, че даже няма да има нужда от фанелки, при тези надписи!!!
Гланк, защо смяташ, че по-голямата част от хората няма да имат покани? Просто ще им ги дадем на ръка, които не са изпратени. Пък и няма да се заяждаме на входа, я! То ако човекът си е довел достатъчен брой деца за опашка, няма какво да му мислим! А пък ако ги е взел на заем от комшиите - да е жив и здрав! Ние не сме от полицията, пък и в личните карти вече не пише, колко деца имаш!
Не съм се отказала, да водя една темичка - като намисля разните неща, ще ги напиша.
За облеклото - не мисля, че трябва да имаме притеснения.
Не е лошо да запазим някъде места за преспиване. Така, които останат да спят в София, ще продължат купона цяла нощ!
За рисунките - нали няма да е някакъв специален конкурс, че моята щерка с такъв ентусиазъм рисува, а пък рисунката май няма да може да спечели награда... Не ми се иска да й обяснявам това, без това има достатъчно разочарования наоколо!

Общи условия

Активация на акаунт