Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №25

• 41 863
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
И аз имах няколко такива цикъла с много тъмнокафяво течение, не обилно, но след няколко дни теква и после само цапа. С болки, като при нормален цикъл. Като дойде такъв, знам, че следващият ще е много скоро 🙄.

# 646
  • София
Пак ми закъснява, естествено. Даже тест си направих - отрицателен. Въобще нямам никакви признаци на ПМС. Ще си карам така, пък когато дойде.

# 647
  • Бургас/Пз
В петък като писах тук, реших да пробвам да си запазя час за понеделник . Гинеколожката ми каза да отида да ме погледне да всеки случай, то пък взе че снощи ми дойде . Адски съм подута /чак пръстена не мога да си сваля/ , което е много странно, защото обикновено подуването е преди цикъла. Може би е от закъснението Sad

# 648
Ани, много е вероятно да е от цялата хормонална бомба, която е настъпила в тялото ти. Първо самото закъснение, второ температурите от 15 рязко станаха 30 градуса /на мен това поне ми влияе/. Та предполагам ще е единичен случай и ще отшуми.
На мен пък този месец ми дойде първо с 3 дни закъснение, и другото по странно за мен, че нямах никакъв ПМС. Нито се надух, нито гърди ме боляха, нито озверях от глад... нищо. Ето втори ден съм в цикъл и коремът ми плосък като дъска. Това не е било. Радвам се като цяло на това де. А закъснението при мен предполагам е точно заради рязкото покачване на температурите /в Пловдив е направо лято/.

# 649
  • София
И в София е жега. На мен ми прескочи много през септември, пак бяха жеги.

# 650
Момичета , аз пък се заредих с три пакета превръзки, то пък цикъл няма. На 25 ще станан два месеца! Simple Smile

# 651
  • Бургас/Пз
Шарпи, точно и аз така си мисля. Днес две хапчета Аква аут и 3 литра вода и нещата вече са си на място. По  принцип отводнителни пия само 3-4 дни преди цикъл , но този път ги пих повече от седмица и пак се подух.

# 652
Ани и аз съм доволна от Аква аут!

# 653
  • Бургас/Пз
Ани и аз съм доволна от Аква аут!
Радвам се, Мими. Аз го открих преди няколко години след една операция, че се бях подула ужасно. Бях го забравила, но се присетих като се заговорихме HugHeart EyesHeartHeart Чай от глухарче също много ми помага, но нямам нерви да варя, а и то хич не е приятно навкус.
Надявам се наистина този месец при мен да е било от промяната във времето.
Това чакане наиситна хич не е приятно, обаче си мисля, че е по-добре, отколкото постоянно да цапа и да не спира. По-малкото зло ....

# 654
Някой пие ли вечерна иглика? Кой вид и помага ли?

# 655
Аз пия, в началото ми действаше много добре, сега поддържам.Пия я за ПМС.

# 656
  • Бургас
И аз пия, почнах преди 2 г. заради безсънието. Пия от 1000 мг., купувам я от Турция.  Забелязах много голям ефект върху кожа, коса и нокти.

# 657
  • София
Дадоха ми H2Off. Дали е същото като Аква аут?

# 658
Дадоха ми H2Off. Дали е същото като Аква аут?
Виж състава.

# 659
Tintina , би ли споделила името на продукта, който купуваш от Турция? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт