Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №25

• 41 854
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
А може ли Полижинакс да го сменя с друго🤔,например Залаин или друго,защото първото нещо ме дразни и не ми е ОК.? Пак ли рецепта ми трябва?

# 76
Момичета, имате ли си кардиолог, от когото сте доволни, и който не насочва към излишни инвазивни изследвания от финансови подбуди? За София става въпрос.

# 77
А може ли Полижинакс да го сменя с друго🤔,например Залаин или друго,защото първото нещо ме дразни и не ми е ОК.? Пак ли рецепта ми трябва?
Предполагам, че няма да е проблем да си купиш без рецепта. Но с какво ще го смениш ? Това е комбиниран продукт има антибиотик , противогъбично и още нещо беше.

# 78
Момичета, имате ли си кардиолог, от когото сте доволни, и който не насочва към излишни инвазивни изследвания от финансови подбуди? За София става въпрос.
Аз ходя при д-р Стелян Вълов, но досега само за профилактика е било.В супердок излиза.

# 79
Но с какво ще го смениш ? Това е комбиниран продукт има антибиотик , противогъбично и още нещо беше.
Не знам с какво да го сменя ,нито пък ми е ясно как ги изписват тези глупости преди да е излязла цитонамазката.. Ще я изчакам и тогава ще реша какво да правя....За втори път ми се случва това. Предния път ми изписа лекаря Залаин(тя е 1 глобула), а резултатът от Цито-то беше 1а🤔

# 80
  • София
Едното няма общо с другото. На мен също ми изписаха Полижинакс, след наличие на стрептококи, които се видяха на микробиологията. Цитонамазката и при мен е 1 група, но ми правих колпоскопия и ще ми правят и биопсия даже...

# 81
Съгласна съм. Но на мен не са ми правили нищо друго ,освен преглед на око и цитонамазка. . Окото на лекарката достатъчно информативен уред ли е, за да установи "вагиноза"-което е съвкупност от какво ли не.. .Не ели редно да се направи изследване и да се види какво има,при положение,че няма оплаквания,течения или сърбеж?

# 82
  • София
Редно е, разбира се, трябва да се направи микробиология.

# 83
Пак ли да ходя да ме ровичка🧐😀... ащо тъпачката не е пуснала и това а само цитонамазка и "ей ти и едни глобулки,то не може нищо да не слагаш там,поне веднъж годишно се слага нещо"😂😂😂😂😂 Ще ме уморят тия идиоти,честно ви казвам....То да не отидеш на профилактичен....

# 84
  • София
Пак ли да ходя да ме ровичка🧐😀... ащо тъпачката не е пуснала и това а само цитонамазка и "ей ти и едни глобулки,то не може нищо да не слагаш там,поне веднъж годишно се слага нещо"😂😂😂😂😂 Ще ме уморят тия идиоти,честно ви казвам....То да не отидеш на профилактичен....
Ужас! Бягай от тази. Как ли няма пък да слагам всяка година.....Не бях слагала от 12 години (помня щото последно слагах като бях бременна с щерката...)

# 85
Момичета, някой има ли опит с песари Арилин 1000. Изписаха ми Флажил, но няма в аптеките. За Арилин пише два дни се слага. А доктора каза, то е същото 10 дни...Не знам какво да правя. Реално нямам оплаквания, 5 месеца след операция съм, при прегледа видя течение...

# 86
  • Bristol
The_demon, от нея ли ги купи или ти даде рецепта? Да не е на комисионна 😄

# 87
Чудех се и аз същото, но не го купих. Как само 2 таблетки в опаковка?!

# 88
17 лева, два броя...Но се чудя колко дни реално да ползвам..

# 89
17 лева, два броя...Но се чудя колко дни реално да ползвам..
Аз така и не го купих. 10 таблетки Флажил си е 1 курс лечение, а тук как в една опаковка само 2? Фармацевтката каза, че тези се слагали по схема, не посмях да се самолекувам.

Общи условия

Активация на акаунт