Re: ЯНУАРИ вече мина - торта ядох аз за трима и съм вече на ГОДИНА!!!

• 10 209
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
Момичета изписах ами  НИЗОРАЛ newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 smile3518 smile3518 smile3518 Weary smile3514 smile3514 smile3511при което в листовката пише че за кърмачки не става newsm78

За какво са ти го предписали този Низорал?  newsm78

# 256
Момичета изписах ами  НИЗОРАЛ newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 smile3518 smile3518 smile3518 Weary smile3514 smile3514 smile3511при което в листовката пише че за кърмачки не става newsm78

За какво са ти го предписали този Низорал?  newsm78
ми нали имам раничка от която съм получила възпаление от раждането.Първо ги пия и след това отивам да я обгорят Sick Sick Sick #Crazy #Crazy

# 257
Ох да бе  ooooh! Ами обади се на лекарката и попитай какво да правиш  Thinking

# 258
Ей, niunia, виждам, че си тук  Hug Къде се загуби, как е малката принцеса?

# 259
  • София
ми нали имам раничка от която съм получила възпаление от раждането.Първо ги пия и след това отивам да я обгорят Sick Sick Sick #Crazy #Crazy
[/quote]

DIVA_ORHIDEQ
, и на мен ми гориха през януари раничка на шийката, и аз имах гъбично възпаление (те си вървят ръка за ръка), но на мен ми бяха изписали едни вагинални таблетки (2 броя, които се поставят през 3 дена). + промивки с Флоражин. Изчистих се без да спирам кърменето. Ако искаш ще се разровя да видя дали съм запазила рецептата ще ти кажа кои са тези хапчета и питай доктора си за тях.

Клео, браво на Алекс - ми все по такива места да го водите, да се отпусне детето! Ма гледайте да не е баш много често, че да не скъса синджира Oha!   superuu  superuu  superuu yesyes yesyes yesyes

Е, хайде лека нощ, изчезвам...

# 260
Аз все още си мисля, че децата имат усет първите си години по колко да ядат.

Ей това в Мнооооооооооооого вярно Simple Smile
Хич не се шашкай Simple Smile Нали знаеш, че ти си най-добрата майка за твоето дете - щом на теб ти се вижда номално - значи е нормално Simple Smile
Моите батковци бяха с такъв апетит - можеха 24 часа в денонощие да се тъпчат. Нон стоп и с най калоричните и безвкусни неща. Мляко - с литри...
А сега малчо не яде  Rolling Eyes тея 50 грама на ден дето ги изяда освен кърмата за нищо не ги броя. А ми е ясно, че вече само на кърма не става и е време да прояде... то все пак не съм крава  Embarassed да му осигуря примерно 2-3 литра на ден, че да набави калориите...  Но нищ о немога да направя и решавам, че детето знае кога да прояде...

Аз все ще те питам - вие на какъв език говорите там/не помежду си  Mr. Green - в магазини, мъжа ти на работа и т.н./?

# 261
LUDMILILANA   Praynig Praynig Hug Hug  много ще съм задължена за това ако провериж.Освен НИЗОРАЛА и аз имам ФРОРАДЖИН и  конестижин(нещо от този род)2 те са вагинални и няма противопоказания сано низорала.ПОпитах докрор нивеа бейби и ето какво м каза.но малко не можах да го разбера . Tired ooooh! Thinking
Здравийте! Низоралът действа само на ниво храносмилателна с-ма и не преминава в кръвта. Ето защо не е контраиндикаия за кълменето. По този начин няма нужда да спирате да кърмето бебето.
КОПИРАХ ГО

# 262
  • София
DIVA_ORHIDEQнамерих я рецептата, става въпрос за Lomexin(2 глобули през 72 часа). В рецептата имам изписани и Solcogin(това не го помня какво е, май не си ги купих) и Gericaps(витамини)
Низоралът е противогъбично, но малко не виждам логиката на Нивеята, че не преминавало в кръвта от стомаха, защо изобщо ще го пиеш тогава, как ще подейства на вагиналните гъбички не вдявам newsm78.
Абе питай я твойта за ломексина какво ще каже - той явно е доста силен и няма нужда и от вътрешно лечение. Може и да зависи колко ти е голяма раничката и какъв стадий си, аз бях ПАП 2 към3, а раничката беше голяма колкото монета от 2 стотинки, не знам. Но моето мнение е, че щом на опаковката на низорала пише, че влияе на кърмата, бих вярвала повече на нея. Дано съм ти полезна.
Ние с Мър ще излизаме на разходка, чао, мацки!

# 263
[desi], а така, кажи ми, кажи. Че тези тук те работят много хитро и човек започва да се шашка. Никога не е задълително, но ти изкарват хиляда причини защо е по-добре, както те казват...и накрая ти казват, но вие сте майката и вие знаете най-добре.   Mr. Green

А мъжът ми в работата на английски кара. Официалнит език на компанията поне е английски. Това не пречи колегите му холандци от известно време да го гонят да говори холандски. Не знам той какво се е заинатил и не иска да се пробва поне в почивките. Иначе навън гледаме да се оправяме на холандски. Ако много се оплетем минаваме на английски. То така или иначе почти няма човек, който да не говори английски. Но скоро не ни се е налагало. Grinning

# 264
  • Madrid
Дива Орхидея,ама то няма лекарство,на което да не пише,че не се препоръчва на бременни и кърмачки,хората се застраховат допълнително по този начин,в сайтовете,които ти пратих провери ли?На моя антибиотик също пишеше,че е противопоказен,но се оказа,че е съвместим с кърменето.
7of9,това решение със сухата храна предполагам,че е за удобство,но има и готови готвени менюта,които също не биха им отнели от времето. Thinking

# 265
ilindi4ka, предполагам основно е за удобството на тези в детската градина. Шанса да се наклепят децата е по-малка, не се разправят с бурканчета и лъжички. Дават им филийските горе-долу нарязани и те децата си хапват сами. Освен това, като всички деца ядат еднакво не си харесват яденето на детето до тях повече и не мрънкат и те това да ядат. Така си ги обеснявам аз нещата.  Wink

[desi], гледам тук при вас голяма красота!

# 266
Някой знае ли къде ми е поста от вчера Rolling Eyes?
galita нищо не сме правили с детската стая,стои си така.Използвам я временно за "склад"  Laughing на по големите играчки и като стане напечено положението ги вадя една по една Wink.Първо трябва да го науча Дарис да си спи сам в неговото легло.От няколко дни ,започнахме с приучаването.Детето си спи спокойно и в неговото легло,но аз не мигвам по цяла нощ ooooh!.Само се надигам да го гледам Crazy.Май първо трябва аз да се науча да спя без него .
7of9 в мойта книга няма такава схема като твоята,но мисля,че имах някаква брошура подобна на твоята,която е отишла на боклука.Имам обачµе някакъви примери,ето един от тях-
закуска-250мл мляко + 2л.каша
обяд-250гр зеленчуци с месо/риба ,десерт 100гр плодов йогурт
сл.закуска 200гр плодове
вечеря-250мл +2л.каша,десерт 100гр плодове с мед
Това е меню до 18месеца.
През останалото време пише,бисквитки,хляб,но не пише по колко.Като ходя на консултация,ще взема пак такава брошура и ще пиша отново по въпроса.
Момичета аз пак да питам,по колко мляко пият децата ви?Дарис пак започна по 800мл. до литър ooooh!,не иска друго,иска си млякото човека и това си е.

# 267
Лисана, благодаря за примера. Точно, както яде Боре без десертите за обяд и вечеря. Сега съвсем се отпуснах.  Grinning
А Дарис щом яде само мляко едва ли е проблем да пие по толкова. Понеже питаш: последните дни Боре пие по 400 мл мляко (освен другото). Ако си поиска и нощем, му се събират 600.
И благодаря за клипчетата с Пинокио, много са вървежни при нас.  Grinning

# 268
А Дарис щом яде само мляко едва ли е проблем да пие по толкова.
Не е само мляко ooooh! изпива това количество от 20ч до 8ч сутринта.Хем въведох вечеря към 18ч,зеленчукова супа с малко сухар с надеждата да намали млякото,но уви той го увеличи Laughing.

# 269
  • Варна
  bouquet  bouquet  bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА kukuruku1 !!! Много любов, здраве и безкрайна радост!    bouquet  bouquet  bouquet

Ако мога да се включа. Александър пие мляко задължително преди лягане, час след като е вечерял (дори и стабилно да е това). Количеството е 180-210, сам си определя. 150-180 през ноща. Лисанке, какво те притеснява? Количеството ли? На колко пъти го изпива това количество между 20 и 8 часа?

Общи условия

Активация на акаунт