Re: ЯНУАРИ вече мина - торта ядох аз за трима и съм вече на ГОДИНА!!!

• 10 209
  • 297
  •   1
Отговори
# 285
DAISI_ST БЛАГОДАРЯ МИЛА  bouquet  bouquet  bouquet НАИСТИН АМЕ   УСПОКОИ.педито ми каза че не вярвала нещо да и стане но не искала да си прави експерименти
каза ми да я кърмя само вечер  bouquet Peaceсутрин ще се изцеждам обаче ищв и дам малко.вечер папк така.времето ще мине бързо и наново после ще ядем колкото иска

# 286
Gerylun още не ни е минал прощъпулника,нямаме си питка Laughing.Аз не съм и провала да меся,преди години имам няколко неуспешни опита и това е.Може би ще си купя машина за хляб,да пробвам.

Айде пък ти, то преди години маята и брашното са били други  Wink Къде майтап, къде истина, но си мисля че ако си купиш от сухата мая на Д-р Йоткер, няма начин да не се получи. А и ако се спреш на варианта да е ядивна и за Дарис т.е ако продуктите са само брашно, вода, сол, олио и мн малко захар, няма как да не стане. Ако се решиш, ще ти прошепна и подробностите  Hug

Машината за хляб е много хубаво нещо, но не сме инвестирали в такава. Мен ме притеснява, че ще увеличим количеството на тестени изядени изделия. Както се случва с произведенията от други уреди - например тостери, пасатори, фритюрници и прочее.

А зъбите няма да ви подминат. Сигурна съм  Grinning

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 14:59 от Gerylyn

# 287
Роси,ха честито ви домино Hug.Радвам се че нашата снимка те подсети да обогатите колекцията от играчки Grinning
Лисанка,хич не се помайвай а изненадай всички с една питка шедьовър.Сигуена съм че ще се получи ако спазиш някоя рецепта.Тази на sea woman много ми харесва,моята е подобна Peace

Лика,Вили4ка не е ли време за новата тема Wink. Да не ни теглят ключа скоро Party

# 288
Ако се решиш, ще ти прошепна и подробностите  Hug
smile3521

Роси,ха честито ви домино Hug.Радвам се че нашата снимка те подсети да обогатите колекцията от играчки Grinning
Лисанка,хич не се помайвай а изненадай всички с една питка шедьовър.
Наистина изненадата ще бъде за всички,какъвто съм левак ooooh!

# 289
Наистина изненадата ще бъде за всички,какъвто съм левак ooooh!
rotfImao rotfImbo Joy Grinning
Стига бе момиче,с нашата безценна помощ ще направиш не питка а злато newsm10

# 290
Аз пак да попитам,наистина ли никой не знае кЪде ми поста от 19.02 и не само моя,а още два? ThinkingАко е изтрит от модератор,защо?

Аз ги изтрих. Една бесмислица, после реплика на Орхидейката за китайския  Grinning и твоята, за доживяването на забележката. Реших, че не е по темата и поне това можем да спестим на и без това натоварения сървър
-----------------
.:: ПРАВИЛА и ПОЛИТИКА на форумите::.

# 291
Аз пак да попитам,наистина ли никой не знае кЪде ми поста от 19.02 и не само моя,а още два? ThinkingАко е изтрит от модератор,защо?

Аз ги изтрих. Една бесмислица, после реплика на Орхидейката за китайския  Grinning и твоята, за доживяването на забележката. Реших, че не е по темата и поне това можем да спестим на и без това натоварения сървър
-----------------
.:: ПРАВИЛА и ПОЛИТИКА на форумите::.

Ха   newsm62

# 292

Ето къде бил ключът от бараката Laughing PeaceДеси има толкова безмислени неща ooooh!,че ако се трие всичко едва ли ще остане нещо в темата Laughing

Направо да умреш от смях Mr. Green

# 293

Нали  Mr. Green Съгласна съм за безмислените неща , че няма да остане тема. Тъпо ми стана , че когато всички обясняваха на Орхидейка , че не внимава и пише грешно, всички постове си стояха, обаче сега тя като направи забележка (и то не злобна, а даже веселка) и се изтри поста веднага Mr. Green Шанс!  Hug

# 294
еми така де няма само вие да ми правите забележки я Joy hahaha Mr. Green Heart Eyes

# 295
еми така де няма само вие да ми правите забележки я Joy hahaha Mr. Green Heart Eyes
Неотразима и добронамерена както винаги newsm10 smile3503 Hug

И.....както казва Vili4ka: "Шанс", ко да пра'иш smile3506
Пък и ако бяха само писанията по темата дали нямаше пък да стане скучно в един момент Thinking.Искам да кажа,че във всеки пост малко или много им неща Не по темата,тия майки мислят не само и единствено за наакани памперси и кърма Mr. Green То верно, че има и други подфоруми,но някак си тук някои си допадат (други не Wink) и искат да споделят нещо което ги вълнува с добър човек

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 21:21 от Дес

# 296
Искам да се извиня на Vili4ka ,че нещо май погрешно я разбрах Crazy

# 297
Ето я темата
Ако някой не е съгласен, че аз я пускам изтрийте я и пуснете нова Peace Все пак си позволих нещо коеторядко се случва в нашите среди Wink

Общи условия

Активация на акаунт