ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 090
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 080
Толкова ми е глупава и противна тази Теа.

# 1 081
Не мога да слушам тези тъпни. Габриела и Памела издържали майка им. Joy На Габриела носът ѝ е станал такъв от лъжи Trollface

# 1 082
хахахах Теааааа само заради нея ще гледам, забавна ми е и симпатична.

# 1 083
Много скучен сезон се очертава. Таз седмичните епизоди едвам ги гледам, добре, че сте вие тук да ви чета и да ми е интересно. Не знам кой избира момичетата на кастинга, но си личи, че ги избира за себе си, а не за "ергенът", защото лицата и характерите се повтарят вече 3 сезона.
Игрите им са банални и елементарни, нямат нищо общо с темата на предаването (любовта), повече приличат на "Сървайвър" да не говорим, че са манипулирани предвид спортното ниво на някои участнички.
Водещият, както винаги е насилствено там никакво присъствие и харизма.
Общо взето, ако продължават така не знам дали ще стигнат до 5-ти сезон.

Скучно се заформя, имаха топ попадение с Айлин и Валерия предният сезон. Ама сега нещоооо, еле па как разкараха Шарминка с дините. 😂

# 1 084
Шоколаден е Алексчо.

# 1 085
Това "аз идвам да ви прекъсна" по сестрински значеше "другите ме накараха да дойда" 😄

# 1 086
Ще речеш, че тая майка е немощна старица, добре че са те да я издържат! Жената сигурно няма 50! Ама те там в тоя формат, сигурно 50 годишните ги смятат за живи мумии...

# 1 087
Виждала съм майката на Памела и Габриела в инстаграмите им - млада, хубава жена.
Струва ми се странно, че се налага да я издържат, освен ако жената няма здравословни проблеми.

# 1 088
Странен сезон ... Все едно от Али експрес. Всички ми се струват някак обикновени и липсват блясък, настроение.

Че даже и темата замря.

# 1 089
  • Варна
Не била тъпа Теа. Така е, тя е вдлъбната...
А каките точно като стари моми се навиват колко са по-стойностни!

Копират предния сезон.

Сълзотворен газ ли им пуснаха,е всички ревнаха едновременно?

# 1 090
Ох, много грозно се смее този човек! Облеклото му... да, впечатлена съм, липсва му една ей такава въртележка и захарен памук.

Да, прочетох за приликата с Тенчева, но не, точно така фъфлеща е като нея, но не се сещам. Ще се сетя, де.

Джулиана Гани?

# 1 091
Защо този сезон не ме грабва като предходния?.. Скучен ми е, снощи заспах на розите, толкова нямаше значение коя ще изгони. Много безличен сезон се очертава май

# 1 092
Няма здравословни проблеми майка им и въобще не смятам, че 20 години е била самотна и е чакала да ѝ носят пари от нелегален детски труд. Grinning Тя специално е с корекции още от времето, когато двете бяха ученички…

# 1 093
Не, не е Гани. Направо чувам същия фъфлещ говор и виждам същата гримаса като си затворя очите, но не ми излиза още име.

# 1 094
  • София
Силви има много аграрно излъчване.

Липсата на умствен багаж присъства Simple Smile
Виктория

Общи условия

Активация на акаунт