ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 099
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 095
Миналата година и в темата бяхме по-активни от сега.

# 1 096
Ваня Щерева на терен ли е тази година или пасува?

# 1 097
На Десислава ми напомня Теа.

# 1 098
Няма здравословни проблеми майка им и въобще не смятам, че 20 години е била самотна и е чакала да ѝ носят пари от нелегален детски труд. Grinning Тя специално е с корекции още от времето, когато двете бяха ученички…

А странно защо имам някакъв спомен, че преди време на едни въпроси в инстаграм Памела беше отговорила, че имат турски корени? Възможно е да греша, но нещо такова си спомням смътно.

# 1 099
" Адски силен човек" - моля те. Това е просто глупаво.

# 1 100
Как па разбра Алек колко е невероятно стойностна Габриела, от 10 минутен разговор, в който тя обясняваше колко е стойностна?

# 1 101
  • София
Памела се дължи много нелепо, това хихикане е ужасно.

# 1 102
Как па разбра Алек колко е невероятно стойностна Габриела, от 10 минутен разговор, в който тя обясняваше колко е стойностна?
В този сезон да живее хиперболата!

# 1 103
Момичетата сега са облечени добре. Но Алек...

# 1 104
Цяла вечер клишета, уморих се.

# 1 105

Тоз говори абсолютни глупости на всичките честно казано. Дрънка повече от Генчо и некои го помислиха за умен.

# 1 106
Теа е съща Йоко. И тя така говори провлачено и фъфлещо. 😁
Габриела беше адски груба в басейна и ми е много неприятна вече.
А Маги все повече ми заприлича на Голямото пиле. С дълъг врат и тясно издължено лице.
По-неприятна от Виктория вече ми е тази грубиянка и елементарна Барбара.

# 1 107
Не, не е Гани. Направо чувам същия фъфлещ говор и виждам същата гримаса като си затворя очите, но не ми излиза още име.
На Дара- с поничките Simple Smile

# 1 108
Тя иска човек да е балансиран, но и да е луд същевременно 😐

# 1 109
Ай моля ви. Тоя ергенин не е умен. Поне не и на мен ми се струва. Като го слушам как говори комплименти все повече ми се струва че са изсмукани от пръстите.

Общи условия

Активация на акаунт