ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 766
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 485
Силви и на мен не ми е сред симпатичните, ама да оправдавам тая агресия към нея, с това, че ги дразнела, имало нещо, сама си била виновна, ми няма как да стане. Има цивилизовани начини да се изговори такъв проблем. Стадото да седне и да крещи и да я обижда, определено е далеч от адекватен подход.
С всеки следващ епизод виждам все повече грозотия и въобще нямам предвид визията на участничките...

# 1 486
  • София
В преден пост някой спомена, че част от участничките във формата, би трябвало да са си коригирали зъбите, преди да пристъпят към корекции в устните.
Много удачен коментар.
Може би дебелите устни някак крият криви зъби, но само на снимка и то при затворена уста.
По този повод, респект към русата дама, която се е решила на ортодонтска намеса.
Има много грозни коментарии относно "метала" в устата
и "загриженост" как ще се целува  Sunglasses
т.в сложила си е скоби, за да може и тя да си ги напомпа😂

# 1 487
Не съм гледала снощи, дадох шанс на другата трагедия - Хелс Китчън. След малко си ги пускам на повторение.
Напомням,че анкетата беше пусната във връзка с първо впечатление от дамите. То,ако чакаме да им гледаме изявите и да си сменяме мненията,тази анкета трябва да върви във всяка тема.

# 1 488
Пак не догледах епизода 😃 Скучничко си беше и ме приспа. Имаше ли обезрозени снощи и ако да - кои?

# 1 489
Относно Милена. Не мисля, че е използвана. Мисля, че и е обяснено и всичко е с нейно съгласие. Освен това мисля, че всички са инструктирани да се държат добре с нея.
Съгласна, но и мисля, че Милена прави огромна, смела крачка към своето себеосъзнаване, влизайки в такъв формат, адски много кураж се изисква в нейния случай. Мисля, че ще й отвори очите за много неща, има голям шанс да започне да живее, да се интегрира в обществото повече, оттам да намери и половинка за семейство, шансовете се увеличават. Само факта, че се е откъснала от влиянието на майка си за по голям период от време и попаднала, да, точно в “гората при вълците”, ще й даде огромен житейски опит( за нейния конкретен случай). Както Джордън Питърсън казва: “ The only way is through” , на прав път е тя, зарежи го ергена, доста по-важни неща за себе си трябва да гони тя там и след това.

# 1 490
Още не съм стигнала до крещенето към Силви, сега съм класическата музика. Grinning

# 1 491
Много прости жени, ей!
Силви наистина е дразнеща и уонаби малко. Освен това ми се струва, че членува в някоя секта на моменти. Говори едни заучени фразички…. Или пък ходи на въпросните обучения на Сашка от сезон 1, които коментирахте тук….
Разбирам ги момичетата, че не я харесват. В комбинация и с мърлявщината и яденето с пръсти…., обаче беше твърде много това снощи. Как пък не се намери коя да я хване тая Християна и да и каже малко да се спре. Айде пък да я гони от масата и от незнам си къде чак тя точно - нито е най-красивата там, нито е най-умната, защо и позволяват да се изживява като тартор?! Тая жена ми прилича на избягала от затвора.
А половината поне от контингента ми приличат на избягали от психото.

# 1 492
Никоя не я защити защото сценария е "черната овца - сама срещу всички". Много ми е интересно как се разпределят ролите. Кога? Дали след кастинга се решава коя каква роля ще играе или още при кастинга се търси човек за роля...

# 1 493
Първо, не Милена прилича на Кончита Вурст, а Мария- украинката с баща руснак и майка българка. Моля Pavlin, спри с обсесията по психичното заболяване на Милена. Памела е болна от булимия, но това си го пропуснал. Лепна етикети на Милена и айде, съжаляваме я на килограм.
Второ, Силви от първия момент ми изглежда особена, с особен поглед, странен подарък и не на център. Но няма как да симпатизирам на Сливата. Тя е проста, агресивна и отвратителна. Ненавиждам такива хора. Дори и по сценарий и за пари, самите й думи, начина по който ги изрича, всичко, са отблъскващи и долни. Да, по първоначални данни заставам зад Силви, защото не се прави така, не се крещи така, не се обижда така и не се кълне така. Иначе и двете ако може да са на поне 5 км от мен.
Относно пълнежите Васка, Йоана, Надя и сие. Наистина нищо не може да видим от тях. В праймтайм слушам дълбоките мисли на DJ University и крясъците на пияните шушита Хриси и Мери. Ма не сме у кюстендилската кръчма, а може би сме, и никога няма да излезем от нея.
И последно за Ивелина. Жалко, че не видяхме нищо от нея. Може би е имала някаква причина да влезе. Дано я вземе някой с 18 деца като бащата на Алек и да се кротне. Няма какво да кажа друго, защото запомних само обсесията й по възпроизводство. Може би е вкарана, както и поне половината други, за да може на техен фон да изпъкнат двете уж фаворитки Нани и Маги. Те така или иначе могат да изпълнят само СРАВНИТЕЛНО, в подобна, подбрана специално, група. Иначе са мега зле. Кухи и недотам добре нагласени попрезрели майки на Стифлър.
Липсва ми Елена и дори Люси.

# 1 494
Че аз точно Мария бях написала, но кой да чете...

# 1 495
Най-накрая успях да наваксам с коментарите тук.

Много ми е интересно как рязко почнаха всички да плюят по Надя и Йоана след един епизод. Да, някои коментари на Надя бяха по-грубовати, но Йоана се включваше на място повечето пъти.

Не мисля, че те са злобарките на сезона. Сто процента има нещо непоказано, с което Силви ги провокира, но нали продуцентите си имат заучени типажи за предаването и вече трябва да излязат наяве… Надя и Йоана ще са новите Валерия и Айлин/ Виктория К и Дениз, то е ясно вече.

Християна е потрес, това е човекът, който е най-злобен за мен, но и Силвия също има вина, иначе защо никой не я защити?

Говорейки за защита- Магдалена толкова да ми падне ниско в очите.. излезе наяве и нейната лъжлива добродетелност. На камера говори как била против напдките към Силви, а в ситуацията си мълчи и подминава. Трагедия..

Предстои да видим как ще развият образите на всички, но според мен не Надя и Йоана са “злодеите”

# 1 496
Може и да са я защитили, но да е отрязано.

# 1 497
Как такова отношение се приема като включване на място, ума ми не го побира Grinning
Аз явно нещо недоумявам, или не съм на център, знам ли, но наистина, за мен такова неандерталско поведение от пияницата и клакьорките и, няма как да е оправдано

# 1 498
Мими е  с трите развода.Аз мисля че три бяха, не четири..От къде го измислихте,че Силви се е развеждала четири пъти?
Всъщност са два, затова каза на Алек, че прилича на третия ѝ съпруг.
Какъв развален телефон - не била Силви, а Мария, не били четири, а два.

Явно наистина има проблем със Силви, щом и Ивелина говори с нея за това. Но се прави деликатно, а не с крясъци като Християна или с надменност като Хелга стюардесата.

# 1 499
Ивелина- другият “Психолог” в училище, с опит от работа в Централния затвор, защо не се намеси да модерира поне частично ситуацията “Всички срещу…”?! Би трябвало да има достатъчен тренинг за това?! Някаква половинчата фразичка от типа “ Айде стига толкова; Така не се прави!”
 Нелепо присъствие имаше в конфликта тази жена. Видях как преди това се подсмихва в унисон с другите на истеричната тирада на “колегата” Слива.
Страхотна девалвация на / и моята/ професия. Много е модерно разни случайници,  дори с Военно училище/ като Християна/, да си лепят титли Психолог, че и Детски…
Ивелина на 44г., би трябвало да е с малко по-стабилно образование, ако изобщо и тя е завършила Психология,/ а не някаква педагогика или нещо още по- далечно/, но не ‘и личи- нито в поведението, нито в отношенията ‘и към някои от момичетата… Дали и тя не е с Легенда за професия, тип “ВаняЩерев сценарен персонаж”?

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 10:36 от ellis

Общи условия

Активация на акаунт