ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 630
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 845
  • София
Нивото в темата започна да се изравнява с това в Ергена.

# 1 846
Ами смешно е -квачката отишла при пиленцата и се прави и тя на пиленце Satisfied Satisfied Satisfied
Те пък пиленца...да си умре човек от умиление.

# 1 847
Нивото в темата започна да се изравнява с това в Ергена.

Това е повсеместното ниво, затова и "Ергенът" може да изкара 20 сезона с един сценарий.

# 1 848
  • Street of Dreams
Аз съм от тези, за които това си е половин лъжа на първа среща - да споделиш за брака си, но да скриеш детето си. От там вече сигнализираш, че е нещо неудобно и освен това, че криеш неудобни неща. Всъщност детето ти е част от теб и то важна - ако те приеме, ще те приеме с детето ти. Ако не, не си губите времето.
Детето невинаги е червен флаг, но криенето на неудобни неща е.

# 1 849
  • София
Нека не забравяме, че това не е истинска среща при нормални обстоятелства. Ако го разгледаме така, че те се срещат, запознават се, казват си пет приказки, после имат още 5 мин разговор, след това, на следващите 5 мин (които в тази ситуация са на следващия ден) тя му казва за детето. В нормална среща това ще означава на 15-20 мин разговор да кажеш за детето си. Аз не виждам нищо лошо в това. В случая просто на нас ни изглежда сякаш е минало повече време, но реално те са прекарали има няма половин час заедно.

# 1 850
Аз си мисля, че Нани е вътре, за да добие медийна популярност и за целта прави каквото ѝ кажат. Ако и кажат да се оплаква от бившия си мъж във визитката - прави го. Ако ѝ кажат да премълчи за детето си го еди-кой-си момент - ще си премълчи. Малко като интригата със сестрите.
За продукцията е важно лаф да става, интрига да има. За участничките е важно като във всяка друга игра възможно по-напред да стигнат.

# 1 851
  • Street of Dreams
Да, това със сестрите е излишна интрига, абсолютно на никого не му пука дали са сестри или не са.

# 1 852
  • София
Аз не съм сигурна дали ще продължа да гледам, никак не ме грабва отборът кокошки, но да се изкажа за детето, че се случи да гледам конкретните разговори. Разбира се, че не е нужно да тръбиш от вратата, че имаш дете, но Надежда и Ергеня се бяха заприказвали за това кой колко деца иска да има, планове за бъдещето, ей такива неща. Е,ако това не е идеален момент да споделиш, че вече имаш едно дете, не знам кой е.
И ако някой си мъж приема детето ми за черна точка, която снижава "стойността" ми, то айде нЕма нужда от такъв мъж. По-добре да се разбере отначало и да не си губим времето.

# 1 853
Аз не вярвам, че те са се заприказвали за такива неща, а че по сценарии е трябвало точно с нея, точно тогава да се “вметне”. И тя точно тогава да премълчи. Това изобщо не са истински срещи, изпълнени с непринудени разговори.
Нани е доста атрактивна жена, едва ли са ѝ изгорели парцалите баш за Алек. Няма нужда да влиза в Ергена, за да си намери мъж. То не че изобщо някоя жена има 😃 Баш Нани и Маги са си достатъчно добре в реалността с мъжкото внимание, но явно им трябва повече последователи с бизнес цел.

# 1 854
Аз не разбрах тази с инфантилното име - Нани с какво се занимава в момента, че и трябва популярност?

# 1 855
Снощи случайно открих, на кого ми напомня говорът на Теа. На Кулагин  от вип брадър. Причиних си да изгледам малко от старите  епизоди. Когато е във фаза спокоен разговор, все едно чувам Теа.
Моля, не ми се смейте Simple Smile  Това провлачено говорене много ме дразни и исках да се сетя на кого ми наподобява. Simple Smile

# 1 856
Аз не разбрах тази с инфантилното име - Нани с какво се занимава
Е, то името й не е инфантилно, Надежда се казва. Това, че някой решава да й лепне прякор, е друг въпрос.

# 1 857
Снощи случайно открих, на кого ми напомня говорът на Теа. На Кулагин  от вип брадър. Причиних си да изгледам малко от старите  епизоди. Когато е във фаза спокоен разговор, все едно чувам Теа.
Моля, не ми се смейте Simple Smile  Това провлачено говорене много ме дразни и исках да се сетя на кого ми наподобява. Simple Smile
А на мен поведението и начинът й на говорене много ми напомня на Венета от 1-ви сезон. Някак свойски се държи с Алек, провлачва думи, шегува се със сериозен тон. Досущ като Венета.

# 1 858
  • София
Венета беше вечно на черешата, как да не провлачва Joy

# 1 859
Венета беше вечно на черешата, как да не провлачва Joy
😂😂😂😂 Така е, но имаше и доста забавни лафчета 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт