ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 638
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 830
Всъщност е логично. При него това е бонус точка.

# 1 831
Не че защитавам Нани, но от близък приятел мъж съм запомнила едно- на първа среща нищо по- така не трябва да се разкрива. Цитирам го по памет" Ако чуя нещо негативно така да се сложи на масата още на първа среща, втора няма да има. Един мъж иска да види хубавите неща първо, после е ясно че ще преглътне и не толкова хубавите като те е харесал"
Та може и да е прав човека, това си е неговата логика, аз тогава спорих с него че по- добре по принцип да си кажем всичко още в началото, та да няма после излъгани че са си загубили времето.
Вероятно за Вас мнението на този приятел е много важно, но е нерелевантно за всички останали.

# 1 832
Винаги съм се смятала за много широкоскроена , но чуя ли за мъж с дете на първа среша, 90 % втора няма да има. Освен ако не е супер extraordinary или наистина последния влак. Случаи всякакви , за любовта няма граници и децата по принцип са прекрасно нещо, но са и едно голямо НО.
Защо да не наричаме нещата с истинските им имена- детето е нещо изключително ангажиращо, и в материален, и в емоционален план. Длъжен си да се съобразяваш, да го приемеш, да ‘делиш’ времето на любимия си с него, да търпиш постоянните контакти на партньора си с бившия, да проявиш зрялост като не проявяваш специално отношение , ако имате и общо дете и т.н. Това не е за всеки и не виждам нищо лошо да се фейсват тези проблеми.

Когато мъж има дете, то е при майката. А в 90% мъжът няма никакъв контакт с него. Просто бившата не разрешава.  
Може да има и нов кък до нея. И мъжът да стои сам заради бившата, докато е жив, и да бяга от другите жени, щото имал дете.

Ако е скъсал всички контакти с бившата и детето, той пак е като ерген. Новата може никога да не разбере за бившата, а и какъв е смисъла да разбира. Да си трови живота, заради някоя, която никога повече няма да види. Тях вече ги гледа някой друг

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 03:40 от dsfds

# 1 833
Изтриха ми мнението, в което питах на колко години са Маги и Нани?

# 1 834
  • In The Middle Of Nowhere
Магдалена е май на 36, а Надежда на 34.
Аз пък да питам на колко години е Мима, лакейката на Христиана. Изглежда ми над 40..

# 1 835
Изтриха ми мнението, в което питах на колко години са Маги и Нани?

И моето мнение беше изтрито (в което защитих по-възрастните участнички).
Не знам защо.

# 1 836
  • Варна
Виктория в Тик ток ни призова да бъдем по-смирени.

# 1 837
Алек няма какво да се притеснява от жена с дете. Изглежда има достатъчно финанси и е широкоскроен. Много жени създават успешни втори бракове. Самият Алек е дете на такива родители. Не виждам нищо учудващо в афинитета му към Маги и Нани.
Учудващо е, защото работното му място предполага чести социални контакти, не с млади необвързани, а с каки с или без деца и да дойде в предаването и пак към такива да се насочва.. Тъй па отвън не се насити на хвани си кака да те ..

# 1 838
Къде казвам че трябва да е релевантно за всички, че дори и за мен самата?

Не че защитавам Нани, но от близък приятел мъж съм запомнила едно- на първа среща нищо по- така не трябва да се разкрива. Цитирам го по памет" Ако чуя нещо негативно така да се сложи на масата още на първа среща, втора няма да има. Един мъж иска да види хубавите неща първо, после е ясно че ще преглътне и не толкова хубавите като те е харесал"
Та може и да е прав човека, това си е неговата логика, аз тогава спорих с него че по- добре по принцип да си кажем всичко още в началото, та да няма после излъгани че са си загубили времето.
Вероятно за Вас мнението на този приятел е много важно, но е нерелевантно за всички останали.

# 1 839
  • Plovdiv
Какво работи Ергенът?

# 1 840
Марта от първи сезон.
А на Мими с двата развода, която също има дете, още не са й дали шанс да му каже за детето си, то не че и ергенът има интерес към нея.
То не че и тя има интерес към него. От самото начало се държи като на скаутски лагер с другите девойки. Явно е там за купона.

# 1 841
  • Plovdiv
Марта от първи сезон.
А на Мими с двата развода, която също има дете, още не са й дали шанс да му каже за детето си, то не че и ергенът има интерес към нея.
То не че и тя има интерес към него. От самото начало се държи като на скаутски лагер с другите девойки. Явно е там за купона.

Според мен така се държи защото няма какво почече да покаже-толкова си може-хахо хихи,интрижки и звяхваща вече узряла външност,досега е минавал номера със хахотохихито за да се прави на интересна ,но други вече са звездите,а тя е от залязващите.Ма май не може да се усети да не се бута при младите.

# 1 842
Ще се бута при когото си иска.. Joy
Щом е вътре....

# 1 843
  • Plovdiv
Ами смешно е -квачката отишла при пиленцата и се прави и тя на пиленце Satisfied Satisfied Satisfied

# 1 844
Сегрегация викаш, да има...ако може две отделни даже, предавания...
Ще му кажа..на продуцента Grinning

Изобщо не гледам кой къде е седнал...
Където иска, там да сяда, да се "тика" - каквото и да значи това...

Общи условия

Активация на акаунт