ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 713
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 875
Не виждам каква интрига ще завъртят със сестрите. Те не са там за него, а той няма да си хареса нито една от двете, че да има някаква драма с тях. Абсолютно ненужно. Даже двете под ръчичка да ги обезрози и към вкъщииии.

# 1 876
Сестрите ще си печелят екранно време с лошите си актьорски умения. И двете са влезли за инфлуенсърска кариера. Нали се спрягаше, че са си отворили салон за красота и от старта на предаването си го инфлуенсват активно.
А, точно. Значи другата част са или гримьорки, или със салони за красота. Като им гледам корекциите, не бих се доверила на техните умения.

# 1 877
Всички са за реклама на която квото продава:)
Нанито също салон за красота ще отваря, видях клипче в ТТ:)

# 1 878
Аз не съм запозната много с формата, гледам този сезон за първи път. Но ми е чудно има ли опция като не е харесал някоя мома от пръв поглед още (то е пълно там с такива) зад кадър да каже - тази твърдо не, не е мой тип. Вместо това той се прехласва по всяка и (айде, разбирам кавалерско е), но на всички казва едно и също, как го били пленили, колко нежни, колко чисти са и т.н. Даже на тази Теа, с която едва се намери обща тема, с която да поговорят. Олеква ми ергенчето, като едно тамагочи е - пуснеш го и той държи ръце, прави комплименти и подарява рози.

# 1 879
Никак не е искрен. Единствено видях истинска емоция у него, когато се натъжи от разказа на Милена.

# 1 880
Ергенчо е кукла на конци. Но колко ли е хонорарът му се чудя?

# 1 881
Двете сестри са с ужасни корекции, на плувкинята и носът е правен, за веждите няма да отварям дума.

# 1 882
Аз не съм запозната много с формата, гледам този сезон за първи път. Но ми е чудно има ли опция като не е харесал някоя мома от пръв поглед още (то е пълно там с такива) зад кадър да каже - тази твърдо не, не е мой тип. Вместо това той се прехласва по всяка и (айде, разбирам кавалерско е), но на всички казва едно и също, как го били пленили, колко нежни, колко чисти са и т.н. Даже на тази Теа, с която едва се намери обща тема, с която да поговорят. Олеква ми ергенчето, като едно тамагочи е - пуснеш го и той държи ръце, прави комплименти и подарява рози.
Ергенът като образ трябва да е джентълмен и няма да каже “Тази е грозна, не я искам”. От сезон на сезон са все по-отпуснати - на първият всичко му беше мило и нямаше комплименти, пълно дърво. Вторият… де да беше дърво, но уви. Правеше така наречените от феновете “синхрони на смъртта”, в които без да казва, си проличаваше коя ще изгони. При него любопитното беше, че за една и съща причина е гонил момиче и е давал на друга специална роза - прекъсване на среща. Този е най-нормален, може би една идея по-щедър на комплименти, но не към всяка.

# 1 883
Много ясно, че ще се зарадваш да те прекъсне жената, която харесваш, докато си с друга, която не ти допада в романтичен аспект. За мен по-странно е всички да са много красиви като Вики или просто гениални като Габи, или прекрасни, или да имат очи, които приковават като вилици...  Чудни жени този сезон, ние нещо явно сме слепи.

Този сезон как са озаглавили? Предният беше "Симфония от чувства". Този да не е "Сашко сака кака" или "Алеко е далеко".

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 16:45 от Alucard

# 1 884
  • София
Като чуя Сашко и се сещам за една песен и Кукушев я спомена "Мераклия Сашко, да ти бъде блажко!" 😁

# 1 885
Гледам Ауткаст и определено не мога да се съглася с твърдението на Иван, че, за да има хармонично семейство, ролите на мъжа и жената не трябва да се разменят и жените не трябва да са супер кариеристки.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 17:11 от Alucard

# 1 886
Тези Надкаст не бяха ли едни неприятни ред пилъри?

# 1 887
Коригирах преди малко. Ауткаст. Не се беше запазила промяната.

Ако визираш Неделчо и Туджаров, няма нищо такова. Не бих ги нарекла и прогресивни - разсъжденията им са на средностатистически българин.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 17:16 от Alucard

# 1 888
Гледам Ауткаст и определено не мога да се съглася с твърдението на Иван, че, за да има хармонично семейство, ролите на мъжа и жената не трябва да се разменят и жените не трябва да са супер кариеристки.

Съгласна съм с теб. В друг момент също беше казал, че голямото семейство е най-големия добродетел или нещо подобно, с което също не съм съгласна. Не всеки родител е зъздаден да отглежда голямо семейство. Аз предпочитам да съм добра майка на едно или две, от колкото стресирана майка на 6 деца, която не може да им обърне качествено внимание. (Пиша пук, защото пропуснах да коментирам видеото, а знам, че той чете и тук)

# 1 889
Двете сестри са с ужасни корекции, на плувкинята и носът е правен, за веждите няма да отварям дума.
На плувкинята е като свлечен, твърде издължен. Сестра и е далеч по-добре скроена. Но, в крайна сметка, не можем да ги съдим за несполучливите корекции. Всеки, който решил да си направи такава, предполагам е защото не е бил в хармония със себе си. Нещо силно го е комплексирало и му е носило вътрешен дискомфорт. Аз съм за, стига да има мяра и да е естетично. Само за издутите устни не мога да го приема.

Общи условия

Активация на акаунт