ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 623
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 890
Outcast-а и мен ме разочарова с разсъжденията си. Най-неприятно беше внушението, че ако една жена не произлиза от здраво семейство, то тя не става за връзка и брак. Няколко пъти го завъртя този съвет към мъжете -  да подпитват как е израстнало момичето, от което се интересуват.
Иначе слушах малко от Шермин в Надкаст и не мога да повярвам, че ще го кажа, но ми направи много добро впечатление.

# 1 891
  • София
В момента гледам Надкаст с Шермин. Много приятно съм изненадана от нея - може да говори и да се изразява добре, поне на думи разсъжденията са й съвсем различни от това, която очаквах. Каза, че е завършила Психология.
И на външен вид ми изглежда много по-добре от предаването, някак нежна, не вулгарна.
Неделчо и Туджаров са ми ОК като водещи, но Ауткаста е тотална щета. Само четене на морал, без грам хумор. Умрях от скука и няма да повторя категорично.

# 1 892
И аз я гледам сега. Да, по-добро впечатление създава, отколкото в предаването, но това не значи много. Видяла е свят, но не блести с интелект и има някакво абсурдно самочувствие, допълнено с много превземки.

# 1 893
И аз я гледам сега. Да, по-добро впечатление създава, отколкото в предаването, но това не значи много. Видяла е свят, но не блести с интелект и има някакво абсурдно самочувствие, допълнено с много превземки.
Да, просто поне е мила и по-адекватна от Християна. Ако така съпоставим нещата.

# 1 894
Не виждам корекция в носа на Габриела. Някой "разбирач" беше писал, че си е оперирала носа между визитката и влизането, което е абсурдно, защото няма как за толкова кратко време да се възстанови, а пряснооперираните носове изглеждат подути. Просто като я гримират я контурират различно.

# 1 895
И според мен е опериран. Много неестествено изглежда.

# 1 896
Аз се забавлявам с Кукушев.
Брутален е, но тез моми така или иначе сами си го просят.
Факт е, че за Милена никой нито една лоша дума не е казал.

# 1 897
И аз слушам Шермин в момента. Прави ми определено по-добро впечатление, но ме дразни с това как повтаря, че няма как да стане тя да заговаря мъж и да му привлича вниманието. Буквално това е основното, което се очаква от теб в това предаване, защо изобщо отиваш там, като е толкова против принципите ти!?

# 1 898
Венета е на светлинни години от Християна. Втората е проста и с беден речник кречетало, при това насила се окепазила физически, без маниери, но с големи претенции. Тази е истинска  карикатура на една конкретна прослойка от обществото ни. Предполагам, че преди козметичните намеси е изглеждала много по-добре. Определено не се нуждае от такива, но от поведенчески корекции има неистова нужда, ако твърди, че упражнява професията на училищен психолог. Или директорът е роднина или лъже, че работи това. Не може да изглеждаш по този начин и да се държиш така и да си в образователна институция.
На страницата на 108 ЦДГ  е посочен психолог Християна Манова... Като знам каква директорка имаше там, преди време, тази и е достойно продължение!

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 20:07 от dia4ti

# 1 899
Аз се забавлявам с Кукушев.
Брутален е, но тез моми така или иначе сами си го просят.
Факт е, че за Милена никой нито една лоша дума не е казал.
Много ми хареса:
"Ако в главата ти е попара, трябва да залагаш на д*пара."😁

# 1 900
Венета е на светлинни години от Християна. Втората е проста и с беден речник кречетало, при това насила се окепазила физически, без маниери, но с големи претенции. Тази е истинска  карикатура на една конкретна прослойка от обществото ни. Предполагам, че преди козметичните намеси е изглеждала много по-добре. Определено не се нуждае от такива, но от поведенчески корекции има неистова нужда, ако твърди, че упражнява професията на училищен психолог. Или директорът е роднина или лъже, че работи това. Не може да изглеждаш по този начин и да се държиш така и да си в образователна институция.
На страницата на 108 ЦДГ  е посочен псехолог Христиана Манева... Като знам каква директорка имаше там, преди време, тази и е достойно продължение!
За същата Христиана става дума, не е съвпадение на имената.

# 1 901
Да, да, аз не казвам, че е съвпадение, а че е лъжа, че НЕ работи като детски психолог. Точно като такава работи.

# 1 902
За носовете - корекции се постигат и с филъри, без възстановителен период и незабавен резултат.

# 1 903
За носовете - корекции се постигат и с филъри, без възстановителен период и незабавен резултат.
Да, имаш право. Ако е правила нещо между визитката и влизането, то е това, но не и операция.

Да, да, аз не казвам, че е съвпадение, а че е лъжа, че НЕ работи като детски психолог. Точно като такава работи.
Извинявам се, просто исках да кажа, че е проверено инфо и не намерих какво да цитирам Grinning
Не знам дали към момента работи там или сайта не е обновен, но е самата истина. Нали нямаше да се мести в София и пари да ѝ дават? Grinning

# 1 904
Имам приятелка в детска градина в този квартал, още утре ще разбера дали все още е там.

Общи условия

Активация на акаунт