ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 629
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 860
Да съберат Венета и Християна. И като са двете на черешата, ще е чуден диалог Grinning

# 1 861
Венета е на светлинни години от Християна. Втората е проста и с беден речник кречетало, при това насила се окепазила физически, без маниери, но с големи претенции. Тази е истинска  карикатура на една конкретна прослойка от обществото ни. Предполагам, че преди козметичните намеси е изглеждала много по-добре. Определено не се нуждае от такива, но от поведенчески корекции има неистова нужда, ако твърди, че упражнява професията на училищен психолог. Или директорът е роднина или лъже, че работи това. Не може да изглеждаш по този начин и да се държиш така и да си в образователна институция.

# 1 862
  • София
Аз не разбрах тази с инфантилното име - Нани с какво се занимава
Е, то името й не е инфантилно, Надежда се казва. Това, че някой решава да й лепне прякор, е друг въпрос.

Надежда Вишева малко преди старта на сезона по телевизията си смени профилното име в ИГ, както и имената на двете страници, които тогава имаше, а те бяха именно - Нани Вишева, Нани Вишева арт (по спомен пиша, нещо подобно беше) и втората страница пак беше Нани нещо си. Та, хората, които в началото разбрахме, че тази личност участва, предвид другата участничка Просто Надя (Just Nadya), я наричат Нани, защото така ѝ беше името в ИГ, а не защото са ѝ измислили прякор.

# 1 863
Е хубаво, аз ще си я наричам Надежда. И за нея гласувах в анкетата още в първия ден от пускането на темата.

# 1 864
Носът и е направен ужасно , иначе е много симпатична.

# 1 865
Е хубаво, аз ще си я наричам Надежда. И за нея гласувах в анкетата още в първия ден от пускането на темата.
Скрит текст:
В спойлера, който получихме под формата на колаж, също беше Нани. От там тръгна също.
И аз гласувах за нея. Simple Smile Прякорът ми харесва.

# 1 866
  • София
То и аз гласувах за нея, все тая ми е дали Нани или Надежда. Просто исках да уточня, че не ѝ е измислен тук от бг мамите прякора, понеже написаното от теб прозвуча малко като обвинение.

# 1 867
Някой помни ли във визитката Надежда с каква професия я представиха? В нета чета, че била художничка и гримьор.

# 1 868
Някой помни ли във визитката Надежда с каква професия я представиха? В нета чета, че била художничка и гримьор.
Аз пък чета, че била специалист човешки ресурси в IT сектора.

# 1 869
  • София
Като HR я представиха, май и за графичен дизайн спомена.
HR в IT сектора не беше ли Моника?

# 1 870
Всичките ми изглеждат на безработни работохолички Laughing

# 1 871
Като HR я представиха, май и за графичен дизайн спомена.
HR в IT сектора не беше ли Моника?
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/uchastnichki/nadezhda.html

# 1 872
HR е Нани и преди предаването питах тъкмо това. Тогава се дискутираше, че е художник.
https://bg-mam.ma/p/1606240/47299126

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 15:59 от Alucard

# 1 873
Всичките ми изглеждат на безработни работохолички Laughing
Да, половината са психоложки, другата половина в IT сектора, ама не са се преработили. Даже едната сестра с джуките сподели, че се била преработила и сега си почива. Кога бе моме на тези години се утрепА чак толкоз от работа? Между другото при сестрите съм почти сигурна, че има сценарий да ги скарат в борбата за ергена. Ама те нещо не ми се виждат много навити за него, по-скоро е его всичко това.

# 1 874
Сестрите ще си печелят екранно време с лошите си актьорски умения. И двете са влезли за инфлуенсърска кариера. Нали се спрягаше, че са си отворили салон за красота и от старта на предаването си го инфлуенсват активно.

Общи условия

Активация на акаунт