ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 471
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 360
На Божинов е малкото коте , аз него искам за ерген.

# 361
Накрая победителките ще са 2 или 3 Grinning

Абе тоя хубаво разправя, че са голямо семейство 4-5 деца и затова и той иска толкова, ама казва ли, че не ги е раждала майка му всичките?

# 362
Тази Надежда е много стабилна, но толкова ми прилича на Кулагин, че не ми е симпатична.

# 363
Кокошките в имението, ама направо..... Думи нямам. Кудкудяк-кудкудяк! Смея се с глас.

# 364
6 деца отнемат доста време, важно е да се почне веднага - от първата среща Grinning
ама може от шест жени бе:joy:

Ааа, така вече ще е по-забавно FlushedJoyJoy

# 365
Един час едно нищо.

# 366
Аз гледам назад, за да превъртам рекламите. Срещата върви страшно скучно и само клишета - “много е интересно”, “страшно е красиво”, “я тук е по-красиво”, “била ли си в Родос” 😃

Рано е, но ми харесва Алек най-много засега от тримата ергени. Явно са минали едно обучение с Евгени, но този ерген е в пъти по-приказлив.

# 367
  • София
Словоред ли бе да го опишеш. Искам Божинката да е следващия ерген

# 368
Голямо ядене.

# 369
  • На Изток от Рая
Криси от Варна, дето не мога да се сетя от къде ми е позната върви по стъпките на Виктория, същата злоба

# 370
И моят мъж на първата ни среща ми каза колко деца иска Grinning
Тая пък, дето лицето и е като повърхността на Луната, нямала да го даде Сашко! И кък ще стане това, ако той не я иска нея? Laughing

# 371
Напоследък имам проблеми със съня. Някой знае ли Екатерина дали няма някакъв подкаст? Това нулево съдържание в думите с тоя глас на феичка са перфектни за приспивни приказки.

# 372
Дотук най-хубавото нещо е ... природата.

# 373
А тя без багаж ли тръгна Simple Smile Много реалистичнио...

# 374
  • София
Пълна скука е целият епизод.

Общи условия

Активация на акаунт