ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 288
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 390
  • София
"Циркът е пълен" каза най-голямата маймуна. Joy
Виктория се държи, все едно никога не се е виждала в огледало, направо ми е несериозна с това самочувствие.
Лудата Кристина също е доста нелицеприятна, с лоша кожа и обратнопропорционално на тези й дадености самочувствие. Не знам наистина ли смятат и двете, че имат шанс с Алек, дори след като виждат останалите момичета?

# 391
Ох и тази Барбара е толкова неприятно същество

# 392
Вече се радвам като почнат рекламите, ей малко екшън!

# 393
  • София
Заради Ергеня се надявам да не спечели Виктория. И заради зрителите де.

Цикламената гримьорка/сценаристка ми напомня Линдзи Лоън, с извинение към Линдзи Лоън.

Екатерина изглежда много добре в дългата рокля, но прогнозирам скорошно отпадане. Няма скандалджийки ресурс.

# 394
  • София
Психоложката дадоха ли я?

# 395
  • На Изток от Рая
Дзън-дзън никаква я няма, а кое време стана вече... 🙂. Още ли е в изтрезвителното. Той Ергена ще избере мома, а тя още е на черешата.

# 396
Сценаристката направо сглоби следващия си сценарий. Конкурентката пада от хеликоптер, идва си мокра,...само дето нея не я виждам в картинката изобщо.

# 397
Психоложката дадоха ли я?
Там си е още от началото на епизода, ако говорите за Христиана.

# 398
Мернах я, там е. С коса вързана на опашка, надути джуки и подпухнало лице.

# 399
  • Бургас
Цикламената гримьорка/сценаристка ми напомня Линдзи Лоън, с извинение към Линдзи Лоън.
Много я надцени май.На мен на циганче някакво ми прилича, измъкнало се по случайност от махалата. И изказът е един такъв.

# 400
Много добре изглежда Катето, но се държи като 9-годишна, не мисля че е неговия тип.

# 401
Покъртена съм от късите панталони на Алек и Валерия в този епизод.
Тъкмо щях да го похваля за облеклото в началото, но той се премени с този аутфит, смесица между хоум офис и бащата на Матилда от едноименната книга. Никаква координация в частите.

Семейната история на Алек направо напомня за Дързост и Красота.

П.С. Моят неерген мята по някой поглед и сега изкоментира, че облеклото на Алек от вечерята било типично в Америка, така се обличали често NBA играчи.

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 21:28 от deleste

# 402
Баси, една част от момичетата изобщо не се сещам кои бяха...трагедия.
Айде да ги изпидурка набързо, че да, правя връзка коя коя е, че е лошо.

# 403
Много изнежен тоя спорт.

# 404
Виктория очаквах да е по-злобна в играта , направо ме изненада .

Общи условия

Активация на акаунт