ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 190
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна/Амстердам
Уж първа среща, то стана цяло денонощие с Екатерина.

# 436
  • България
Барбара, Теа и другата са твърде невзрачни, грозни, бойни, бесни и луди. Алек ще иска да се върне при Екатерина.

# 437
  • На Изток от Рая
Ето как Теа отива на среща с Алек... Иначе не виждам как би я поканил, нищо че му беше много забавна в началото

# 438
  • Варна
Прецака се с тая среща.
Поне избягна мечките.

Тъкмо отиват. Предстои да видя 🤣

# 439
Привет на всички! Този сезон нещо не ме грабва като предходния.. Но все пак знаят ли се вече зодиите на момичетата?

Погледни първия пост в тази тема 😉

# 440
Барбара много ме издразни злобарка си е.

# 441
Катето продукцията я обича.
Христиана реално прави услуга на ергена.
Иии има доста умисъл от страна на продукцията в начина, по който са разпределени в отбори. (както винаги)

# 442
Благодаря за новата тема! Не мисля да гледам предаването, но тук чета с удоволствие. Много сте ми забавни, момичета!

# 443
Много е превзета тази Екатерина. И изкуствена.

# 444
Катето колко е трогната от това, че ще спи в президентската стая. Явно наистина е ужасно в имението с походните легла.

Като цяло или много преиграват всички този сезон, или са намерили неестествено много жени, които това или двуминутно соаре на пейката (“най-хубавата ми среща”) пред всички ги докарва до крайно умиление. И Виктория имаше едно изказване, което ме разсмя - искала да отиде на среща, защото досега никой не е правил романтичен жест към нея. Мъка.

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 21:41 от deleste

# 445
Малките са страшно прости, злобни, агресивни и невъзпитани, направо изпитвам неудобство да ги гледам.
И тъпият Наум за какво е там, за украса ли? Трябваше да направи забележка за грубото бутане с мечките.
Аз не знам какво е това възпитание, което са им дали родителите, абсолютен фал.

# 446
Романтичната част от епизода ми е ужааааасно скучна. Искам драми!!!!!!!!!!!!

# 447
Милата Барбара … 20-годишните идват. Не знам с какво ще се утешава тогава.

# 448
Ех, какъв кеф да си злобен..  много гот!

# 449
  • България
Кога ще изгонят и Христиана, и Виктория?! Май между двете предпочитам Виктория. Христиана има отвратителен пушачески и пиянски глас.

Викайте модератора и психиатъра!

Общи условия

Активация на акаунт