Изчетох доста теми, но не можах да намеря отговор за мен. Затова пускам тази и се надявам да получа някакъв отговор, тъй като съм много объркана!
Или пък да ме насочите към коя тема точно да си задам въпросите.
На 27 години съм, израстнала в християнско семейство, като баща ми е свещеник. През годините в които бях по- малка, майка ми ме водеше всяка неделя на църква. Изповядвала съм се и съм се причестявала. Мога да кажа, че съм вярваща и имам страх от Бога, но с течение на годините спрях дя ходя всяка неделя на църква и понякога залитах по това да ми гледат на кафе, на карти Таро, да ходя на ясновидка и такива. Понякога да се интересувам от прераждане и т.н. Баща ми и майка ми са ми говорили, че тези неща църквата ги отрича, но пък аз където съм ходила за гледане все се споменава името на Господ и светци. Църквата отрича гледането и такива неща, но те пък НЕ отричат Господ и църквата. Преди години бях в един манастир и бях говорила с игуменката по този въпрос и тя ми каза, че вярата идвала с възрастта. Сега напоследък се интересувам има ли наистина прераждане. Чела съм за това, че душите се прераждат, за да научат някои уроци в живота. И се питам за мен, сега в момента защо го живея този живот, какво трябва дя науча и усъвършенствам. Питам се това, защото аз съм си мързелива, нямам никакви таланти, нямам нито хобита, нито интереси. По цял ден скролвам ФБ и Тик Ток, без цел една такава, живея от днес за утре. Доста съм объркана сама за себе си и ме гризе съвестта от това, че съм попска щерка, пък понякога от чисто любопитство прибягвам до гледачки и да се интересувам от неща, които църквата ги отрича. Извинявам се за хаотично написания пост, както казах съм доста объркана! Ще бъда благодарна да получа някакви насоки!