ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 197
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 495
"Интересно ли ти е?" - ммм не

# 496
Скрит текст:
Аз съм сирак. С психично заболяване. Ако някога съм в такова предаване няма да го кажа на никой, защото знам, че ще ме намразят още повече. То бива да си злобно човече, ама злобата напоследък си прелива ужасно. И само това гледаме. Вече е прекалено, човек се отвращава.

Защо да не го кажеш, според мен това показва, през какъв път си минал и не е нещо лошо. Напротив -силен човек.

Казвал съм го на много хора, в повечето случаи си мислят, че се самосъжалявам. Труден характер съм.

Е, целувката.... Айде, не беше кой знае какво.

# 497
Предвид описанието на бившата му би трябвало да се спре на тази. Пък и е първата. 😁

# 498
Много тъпа среща, никаква химия и целувките даже траят 1 секунда муа муа.. Алек не може ли да се целува... беше ми неестествено.
Виктория е без коментар.

# 499
Сериозно, колко по-изкуствена и клиширана може да стане тази първа среща с глезеното Кате? 🙄🥱🤦‍♀️
Откога тази емоционална инвестиция, че срещата продължава 9 дни и 8 часа, та капсули на времето, тъпи изкуствени лафове...малко като love bombing от нарцис в първи стадий.
Супер изкуствено!

# 500
Сега уцелих това предаване за първи път.
Повечето са си направи грозни, а някои са плашещи.. Предния път имаше поне 4-5 хубави, ама този път ..

# 501
Сюжетът на първата среща е малко като филм на Hallmark.
Цял екип и само това измислиха? Да бяха питали тук, щеше да е по-оригинално Rolling Eyes

# 502
Виктория сериозно ме плаши. Да инвестира в грижа за кожата, не в джуки.
Сори, ама не се сдържах. То като добавиш грозното поведение, съвсем ти става грозна.

# 503
  • here and now
Сценария същия... дълбочини.. и бла бла бла...

# 504
Как завиждат останалите гарги JoyJoy

# 505
Ама и Теа е неприятна.

# 506
  • Варна
Екатерина освен, че е скучна е и глупавичка. Прецака се сама.

# 507
Най-противна днес ми е определено Барбара, води класацията за агресия и злоба.

# 508
Ама защо нон стоп дават Викторището?!?!?!

# 509
Виктория сериозно ме плаши. Да инвестира в грижа за кожата, не в джуки.
Сори, ама не се сдържах. То като добавиш грозното поведение, съвсем ти става грозна.
И в зъби! А тези устни са направили лошите й черни още по-лоши. Много е страшна... чак ми е неудобно да я гледам, рядко се вижда такава комбинация от грозна външност и грозен характер...

Общи условия

Активация на акаунт