ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 058
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Днес май ще има 21 рози, а са 25 дами. Най-вероятно 4-те, които не получат рози утре ще са на среща и днес никоя няма да отпадне 🫣

# 661
Тази вечер давам розата на Нани Heart

# 662
Треперят, не е от вълнение! Както казах, редовно са умирали от студ по време на снимките.

# 663
Сега която няма роза -утре на обща среща 😂😂🤪

# 664
Ох, този Наум и той ми идва в повече. Направо рецитира като робот. Имам чувството, че ако някой го прекъсне, няма да може да продължи, ако не чете.

# 665
Едва ли ще изгони 4. Най-вероятно последните ще отидат на четворна среща с него. Joy

# 666
Ако Васка днеска си тръгне спирам да гледам.

# 667
Не че имам нещо против, ама роклята на Ивелина страшно прилича на роклята, с която Елена влезе миналата година 😃

Красива Виктория 😂
Никога не съм се смяла толкова много на епизод от Ергенът

# 668
Разочароващо банален е ергенът 🥱

# 669
Виктория как успява да си върти така очите?

# 670
Виктория даде на късо, като си чу името
👁👄👁

# 671
Християна на моменти е забавна и красива. На моменти пияна ли е, не е ли на център, не мога да разбера.
Много точно казано.И аз забелязах днес ,че дори е хубава .Докато при  посрещането ,когато беше пияна изглеждаше подпухнала, груба ,зачервена .Направо нелицеприятна.Дано не е  зависима,че лоша работа.

# 672
Много обичам да чета тук. Толкова сме различни хората.
На мен пък Надежда ми е безкрайно изкуствена, усмивка, поведение, всичко. На мен от двете, а и май като цяло Маги ми е много по-симпатична.

# 673
Чин-чин се ядоса.

# 674
Няма да е толкова щастлива като Надежда вземе 1та роза.
Предвид “големите” мозъци на продуцентите по-вероятно първата роза ще е на Ква-Ква, втората за втората спрягана финалистка

Общи условия

Активация на акаунт