ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 343
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 540
  • София
За едно съм съгласна с Христиана - Виктория има ужасни устни

# 541
  • тук и там
Спрели са им алкохола заради Кюстендилската слива.Шърмина ще и изскочат бомбите.На ЕргенЯму казаха "Мария",той горкият не знае коя е.Кюстендилската слива много ме дразни,даже повече от Цър пър.

# 542
Падам 🤣😂 Алек кани Виктория... гася и си лягам.

# 543
  • На Изток от Рая
Той ги вика по имена, ама не знае кой стои зад тях😀

# 544
Като изключим огромните гърди на Шермин , тя ми е хубава в лице .

И устата бих добавила. Според мен е била доста по-хубава преди. Има красиви очи, но се е направила на карикатура с тези корекции. И ако не бяха гърдите щеше да си намери лесно рокля. Grinning

# 545
  • България
Сподвижничката на кюстендилската слива цър-пър Мария има също ужасен глас.

# 546
Лелеее -ей те това ще е среща Laughing ВИктория.Аз май няма да догледам Simple Smile Даже за коментар не ми останаха думи.За никоя няма да гласувам.Никоя не струва.

# 547
  • София
За едно съм съгласна с Христиана - Виктория има ужасни устни

То при тях двете е присмял се хърбел на щърбел - изключително лоши кожи имат и двете и ужасни устни.

# 548
Освен ужасните джуки и прочие, какви са тези покъртителни татуировки при голяма част от дамите…. Много нечистоплътно изглеждат.

# 549
  • На Изток от Рая
Ох, пропуснах, но някой може ли да каже откъде идва това Цър Пър?
На Дзън-дзън и приличала на мишка или плъх беше и май защото много говорела, нещо такова беше

# 550
Искам да видя дали Сашето ще стигне далеч в актьорската игра. Ако я целуне, край, ставам му фен! Таково раздаване!

# 551
  • тук и там
Е,то стана ясно,че Алек не знае коя коя е.Казали са му Виктория,нея кани.Адски ме напряга гласът на Кюстендилската слива.Само на мен ли ми действа на нервите  този глас?

# 552
Ох, пропуснах, но някой може ли да каже откъде идва това Цър Пър?

От дзън-дзън позната още като Кюстендилската слива, мъжкия глас, баджака, татуса или Христиана. 😁

# 553
Е, сега ако и каже, че е много хубава, гладя бермуда, гася тока и си лягам!

# 554
  • София
Надя май най ми харесва, че сега ги видях на първа страница.

Общи условия

Активация на акаунт