ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 103
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 570
  • България
И Лакримоса им пуснаха за фон на Алек и Виктория. Дали не е срещата на смъртта?

# 571
Изкефи ме как Алек отпрати навлеците Сливата и Мима да не прекъсват срещата му, при другите Ергени, това го нямаше.

# 572
Надявам се след срещата на дивана да отиде някъде да му баят  Mask

# 573
Това ще е Пам на този сезон.

# 574
  • София
Как тръгна да го целува, а той се дръпна.

# 575
От интрото преди сезона излизаше, че Виктория ще е жертва.

# 576
Гледайки как Сашко заспива,  чак и на мен ми се доспива..

# 577
Алек трябва малко да тренира още с разпознаването, но то и ние още не ги разпознаваме, а имаме снимки на раположение 😃 Ще се ошлайва момчето.

Сега стигнах аз до целувката, мисля че е топ 1 на фалшивите целувки в трите сезона. Тя едва ли не издаде звук на протест в началото, гледаше да са накъсани целувки… Репликите “ще изглежда много романтично” и “това осмисли участието ми” бяха също много показни.
Но най-смешно беше като Алек гледаше над рамото ѝ, докато я целуваше.

# 578
Таз Виктория как лъже безсраммо - ревала заради провокации от момичетата, а уж за Сашко ревеше... 🤣 И извади от джоба картата "лична драма"🤮 На мен ако някоя жена ми каже, че не е имала нито една романтична връзка и всичките й бивши са били "лоши момичетата", означава, че по начало си е била глупаво девойче и акъл не й е дошъл след първото "лошо момче".

# 579
Ох, много ми е плашеща Виктория, особено с тази прическа. Направо не мога да я гледам, неудобно ми става...

# 580
  • На Изток от Рая
Викиту на живо явно е голяма сладурана, оле майко...

# 581
Що си такъв 🤣🤣🤣

# 582
Не се прежали да я цунка.

# 583
  • София
Не знам почин на Алек ли е, или повеля на сценаристите, но ми допада това, че не позволява да му прекъсват срещите. Това никога не ми е харесвало.

И аз се учудвам, но откривам някой плюс във Виктория. Поне успява да говори що-годе гладко, без запъване.
Голям театър от всички, ама някои не са научили добре останалите герои.

# 584
Eдна несиметрична уста, казала на друга несиметрична уста, че има несиметрична уста.

Общи условия

Активация на акаунт