ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 749
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 500
Според мен в крайни ситуации "нападаната" търчи при екипа с ултиматуми, че ще си тръгне и е тормозена и оттам и дават акъл как да действа.
Пример: видяхме как Теа се скри в къщата първата вечер след нападките на козата от Кюстендил - и как се развиха нещата по-късно. Просто тая част ни я спестяват.

Същото със Силви, получила е подкрепа и предложение как да реагира и оттам смелостта. Иначе сам човек трудно ще се мобилизира в такъв момент, с толкова нагъл тормоз.

Йоана се оказа също безхарактерен човек със зъл уклон. Много си показаха истинското лице в ситуация на насилие и много се и изложиха.

# 1 501
Теа не се крие в къщата, а ходи да пуши. Те имат неустойка, ако напуснат, на никого няма да му мигне окото и да заплашват.

# 1 502
Давам голям плюс на Алек.Защото когато Милена се изповядваше очите почти му се насълзиха и се видя,че този човек притежава емпатия.Има моите адмирации за това.
Няма да си кривя душата не бих следвала Милена.С такива хора трябва много,много внимателно да се подхожда,ще ме е страх да не я счупя щото е като стъкло.Бих и настоявам да си работи с психолог,да намери себе си,тогава да търси мъже и тв изяви.Буденето на съжаление няма нищо общо с приятелството.Да помогнеш на човек с каквото можеш-да,да ти стане приятел и довереник трябват време и ситуации.
И Силви има нужда от психолог.Тя като Зори Джи само повтаря своите предимства като робот.И за нея ми е жал.
Сливата(как ѝ лепна този прякор)се надявам другата седмица да е аут.

# 1 503
Много ми прозира сценария бее. Със Силвия вероятно е проведен разговор от типа "ти ще бъдеш черната овца" ще го играеш нападната, набедена, жертва на заговор...ама..нема се плашиш, всичко е игра, та ще бъдеш нарочена за вещица и каква ли не и понеже никой няма да те защити ще потърсиш подкрепа при Алек, който като истински мъжкар и пич ще те защити и ще въздаде справедливост.

# 1 504
Силви се прави на сигурна в себе си, но още не е. Все още е несигурна в качествата си, за това и  ги изрича постоянно на глас. Човек, сигурен къде е, какво е, какъв е, няма нужда да изрича тези си свои качества. Няма нужда от санкцията/признанието/ на другите.
Странна е наистина, малко бастунеста така, говори във високо делови стил, особнячка е...

Александра от първия сезон ме грабна с това, че тя единствена защити Габито ли беше онова ревливото, открито я защити. Импонира ми такъв тип поведение, за това го одобрявам и приветствам.
Мразя мишкуването. Скатаването. Лицимерието. Ненавиждам такъв тип поведение, а постоянно го виждам около мен и в предаването вчера също. Мълчат, мълчат, мълчат като пукали.
Разбира се че те си решават как да подходят, тяхно право и решение си е. Както е мое и правото да ненавиждам това им поведение....

# 1 505
Тя поне се хвали с малко по-смислени неща като образование, престижна професия, а не кой известен  я е таковал.

# 1 506
  • тук и там
Силви не ми е симпатична, но абсоютно нищо не оправдава това двайсет жени да и се нахвърлят така. Повтаря едно и също Силви, защото има нужда да си го повтаря-иначе как да се справи с цяла глутница озверели шушита,опитвайки се да я смачкат , изолират и изгонят. . Хелга, само заради "Никой не те харесва" , веднага  попадна в групата на злобилите.Хелга, драга, вече и теб никой не те харесва-изтрий си инстаграм профила и се скрий някъде(нали това искаха всички -Силви да се скрие някъде , та да не ги дразни, по-възможност направо да излезе от формата).Нади, Васки и др. дето поне на външен вид ставаха и будеха симпатии, и те се оказаха гнили ябълки. Общо взето -няколко такива сцени, и всички "блеснаха". Като започнеш с пияната кюстендилска слива, минеш през неандерталките на мечетата и плувкинята и останалите в басейна , дето се опитваха да давят отбора на богините и свършиш с озверялата глутница шушита..

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 10:07 от Кайсия

# 1 507
Теа не се крие в къщата, а ходи да пуши. Те имат неустойка, ако напуснат, на никого няма да му мигне окото и да заплашват.
Това са млади жени със силни афекти - никоя няма да стои "заради договора" в момент на непоносим конфликт
То в някои колективи има психолог, какво остава за такова предаване, в което се очакват крайности и ексцесии
Аз съм убедена, че в моменти като вчерашния със Силви или Александра от първи сезон, тия жени имат с кого да говорят от продукцията

# 1 508
Ако имаш неустойка 50 000 най-вероятно ще си потискаш емоциите.

# 1 509
Аз няма да стъпя никога доброволно на психолог, като ги гледам. Но се чудя в кой Ди Джей университет да се запиша да изкарам един курс за психолог, явно с лека ръка радват диагнози ...ъъъ...дипломи де. Наздраве

# 1 510
Гадно беше нападението от всички върху една, макар че най-вероятно има причина. Само че този сценарий вече го гледахме със  "жертвата" Сашка - ангелски карти, добра душа, цветя, пеперуди и т.н., само Ергенът е спасението... Не ми е интересно. Можеше обаче защитничките вместо да се правят на много справедливи в синхрони, да се намесят на място, а не да мълчат като пънове.

# 1 511
Ако имаш неустойка 50 000 най-вероятно ще си потискаш емоциите.
Говоря за това как се случва в реалността, в колектив или екип, където също има риск от финансови наказания.
Попадаш в ситуация, която преценяваш за несправедлива и се оценяваш като жертва - НИЩО няма да те спре да потърсиш авторитет да я реши. И също, ако станеш жертва на насилие, продукцията ще ти дължи пари.

А Силви е юрист, поназнайва нещата. Вчера на няколко пъти се "опря" именно на правата си (да е там, да използва дома, да има достъп и тн.)

# 1 512
Гледах до половината, довечера ще доглеждам.
Риторичен въпрос, може ли да стане по- нелепо Grinning
Жени, които се излагат, жени които не могат да построят едно смислено изречение, жени като клоуни...и един ерген, който стоически търпи психически нестабилни кукумявки Joy
Честно чудя как изтърпя монолога на Тея, определено това момиче не го държи главата. Алек бил пленен от нея, ами не е пленен втрещен е Joy, на какво става свидетел.

Кой изгониха снощи?

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 10:10 от Nona M.

# 1 513
Мисля, че ако пишещите тук влязат в такова риалити и ще стане още по-голям сеир 🫠

# 1 514
Мисля, че всяко от момичетата си има своята драма. И е избрало свой път за справяне и защитна стратегия. Има и изключения, като например Екатерина, която много ми напомняна Мика от предишния сезон. Те са отглеждани в някаква защитена среда и затова трябваше да си измислят "училищни драми", звучащи доста неубедително. Липсата на истинска житейска драма е причината да изглеждат толкова...безхарактерни, без ярка индивидуалност, без живец, страст, енергия...едни такива ...измислени въпреки външните дадености. Другите момичета, които са имали някакви житейски премеждия и предизвикателства може да се харесват, може не, но имат едно по-ярко присъствие.

Общи условия

Активация на акаунт