ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 881
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 665
Милена може и да е ранима, но нямам големи притеснения, че обезрозяването ще й навреди кой знае колко. Поне засега не виждам която и да е от участничките особено да се интересува от Алек. Въпреки че според мен той е най-симпатичният ерген досега, повече от всякога е статист. Всички, включително и Милена, са доста вглъбени в себе си.

# 1 666
https://vm.tiktok.com/ZGeULQgec/

Самоиронията никога не е излишна! 😀
Ехеее, че тя Вики много хубава, аз не я познах, първоначално помислих, че е Габи Ало-то. Мисля, че изречението ми няма никакъв, ама никакъв смисъл Grinning Grinning Grinning
Бааа, филтъри яко. А самоиронията 100% е след яко рев😂

Според мен Милена с правилния грим и дрехи ще е друг човек. Гласът е много треперещ. Все 1 е човек на батерии и батериите са изтощени. Но от друго видео се видя, че е по-обран. Да, жената не е за тази разкрепостена епоха, но ако вдигне глава и покаже самочувствие, може и да се впише. Има интересни черти на лицето, който не се вписват в сегашните "клонинг" стандарти. Това не я прави грозна, а липсата на самочувствие и увереност. Височка, слаба, различни черти на лице от днешния стериотип. Ето защо за момента на мен Нани ми допада. Не толкова на външен вид или характер или представяне, колкото до харизма. Има корекции, които не ми харесват, но има и нещо "благо" в нея, поне на първо четене. Пък по-натам ще видим. Криси гримьорката така говори все едно декламира. Имам чувството че чете и се старае да говори изразително. Яко ме дразни. Накрая и най-неврачните излезнаха уроспии😃

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 00:18 от Part_Of_Me

# 1 667
  • Street of Dreams
Милена според мен е сложена там, за да се предизвика  обществена дискусия на тема мобинг - както Валерия с веганството, Пам с наднорменото тегло и тн. Дали ще се получи или хората ще си обсъждат нечия простотия, устни или вежди, е отделен въпрос. А тя самата според мен е влязла, защото иска да бъде видяна, може би за първи път.

# 1 668
Хем дават разказите на  Милена относно тормоза в училище, хем ни заливат с простотиите и откровения булинг на Християна и другите клявки.
Дъно!

# 1 669
Здравейте, не мога да ви изчета.. Само бърз въпрос, някой знае ли защо го няма Ергенът във voyo. Мислех, че абонамента ми там може да има поне някаква полза, но май не го качват Ергенът (а всичко друго на BTV си го има)?

# 1 670
Потресаващ избор на участнички. Абсолютно никоя не успявам да харесам. Жалко, защото исках да го гледам с удоволствие, а сега си е направо насила.
Не само че липсва каквото и да е излъчване или чар, ами е налице простотия, простащина,  невъзпитание, агресия. Отделно, защо са доведени 40 годишни жени да се борят за 28 годишно момче, ама айде това както и да е.
Накрая решихме да харесаме Виктория вкъщи поради липса на други, а и показа някаква индивидуалност и забавност, но след като и тя застана на страната на пияницата, и тя отпадна.
Еех Елена и Валерия къде сте 🙂 класи, класи дори в скандалите си в сравнение със сегашните простакеси

# 1 671
  • София
От всички момичета, които са в "Ергенът" имам чувството, че само Милена е дошла да направи нещо по-възвишено за себе си. Тя вероятно не разчита на победа, но тя е отишла там, за да преодолее себе си (притеснението, страховете) и да подобри самочувствието си.
Всички други са там не заради красивия ерген, а за да станат инфлуенсърки.

# 1 672
От всички момичета, които са в "Ергенът" имам чувството, че само Милена е дошла да направи нещо по-възвишено за себе си. Тя вероятно не разчита на победа, но тя е отишла там, за да преодолее себе си (притеснението, страховете) и да подобри самочувствието си.
Всички други са там не заради красивия ерген, а за да станат инфлуенсърки.
Не че нещо, но идеята на предаването е да са там за ергена.

# 1 673
Аз гледам по друг начин на участието на Милена. Според мен продуцентите направо са се изгаврили да вкарат психично болно момиче във формата. Има голяма вероятност да я сринат и смачкат психически още повече, пред вид, че заедно с нея вкарват насилници, такива които са я докарали до това състояние.  За мен това е цинизъм от страна на продуцентите. Какво ще стане, когато ергенът я изгони или ще я "мазни" като Пам от сез.2. или другите участници започнат да я обиждат ? Ами няма да й се вдигне самочувствието, просто не става така. Жалко за момичето, защото заради заболяването си я използват и манипулират от продукцията и това малко ми граничи с престъпление. Но отново ще си напълнят джобовете благодарение на високата гледаемост от цинично подбрания "материал" от кастинга.

# 1 674
Съгласна съм с albaaa.
Не мисля също така, че отпадането си Милена ще приеми с лека ръка.
Зори Джи също много тежко го прие.
Правя паралел между двете, защото по своята странност и различност си приличат.
Зорница се надяваше и вярваше, че е равностоен участник и претендент за сърцето на ергена.
Милено също  си мисля аз, вярва че може да го спечели.
Ние не вярваме. Не вярвахме и за двете всъщност , но те си вярваха.
Ще е разочарована много и Милена от отпадането си.
А тя ще отпадне. Факт, коъто всички виждат.

# 1 675
Искрено се надявам Милена да вземе най-доброто за себе си от това предаване и да се оттегли сама. За всички е ясно, че не е влязла заради ергена, както и болшинството от момичетата с разликата, че тя има какво да каже на зрителя, докато останалите - не.

# 1 676
  • София
А някой този монолог изслуша ли го? В смисъл може ли да каже какво говореше Теа? Joy

Чак го съжалих Алек, той тотално спря да слуша и изпадна в някакъв делириум.

Опитва се да се прави на “дълбоката” Елена, като вмъкваше думата във всяко второ изречение. Преразказа нейното виждане за  свобода и индивидуалност в отношенията, но излезе някаква пародия.

# 1 677
Знаех си, че няма да отнеме дълго време преди да се правят намеци, че Милена иска да е жертва, или си проси съчувствие и подобни неща. Да, най-вероятно хора като нея имат нужда да получат съчувствие, разбиране и симпатия, тоест нещата, които не са получили, когато тормозът е вървял. Това е съвсем нормално и къде по-здравословен подход от начина по който други жертви на тормоз се справят - цинизъм и огорчение към света, изолация и убеденост, че светът е пълен само с хора, сходни на извършителите на тормоза.

Това, че вероятно има нужда от съчувствие, за да зараснат някои рани, не означава задължително, че заема позиция на беззащитна жертва. И като цяло забелязвам този парадокс от доста време - призиви да се говори за тормоза, да бъдем открити за този проблем, но като някой заговори по темата, веднага се започва "ама това ли е мястото? Ама защо искаш да си жертва? Ама искаш да те съжаляват ли?" 😃 Според мен точно това е мястото за поставянето на такива проблеми - в най-коментираното българско предаване, а не в 4-минутен репортаж в сутрешния блок, който го гледат 17 човека.

# 1 678
Междудругото снощи гледах Елена в "Аз обичам България". Еми страхотна жена и визуално, и по акъл. Щеше да е хубаво да има някой образ наподобяващ нейния. Магдалена определено няма да го докара.

# 1 679
Гледам началото на вчерашния епизод. Коя беше тази Моника? Въобще не я помня.

И на мен ми е сред “лЬОбимките” - то няма усмивка, няма емоция в тази жена, стои като кукла. Живецът ми липсва в нея, а и с този празен поглед няма как да грабне. Поне не е злобна (засега) и не се излага.

Относно състезанията беше доста тъпо, че в един отбор бяха всички професионалните спортисти, че и игрите бяха от техните си спортове. Нормално боркинята да пребори на тепиха, който и да е, дори и плувкинята да ѝ беше съперник. За щангите и задържането им е въпрос на техника и издръжливост и ако нямаш и двете, без значение е колко тренираш. А Тея на всяка отбелязана точка на водната топка, скачаше като пружинка. Много ми беше смешна, като малко детенце. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт