ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 887
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 650
Друго си мисля сега за Милена - как ли би го приела, ако не получи роза?
Дали от продукцията ще я оставят по-напред, въпреки че има риск тя наистина да се увлече/влюби и да го понесе по-тежко?
Или ако е минало време самата тя ще разбере, че е просто шоу?
Сега изглежда е добре, щом е активна в социалните мрежи, а и получва много подкрепа и внимание, което несъмнено ще я направи по-уверена.
Дано някои от съучениците, които са ѝ причинили тези травми (които след толкова много години не е превъзмогнала) да гледат и да научат поне децата си, че да си различен не е нещо лошо и такова отношение и вербална агресия водят до тежки последици.

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 20:46 от ItsAnabelle

# 1 651
Аз цял ден я мисля нея, как ще приеме това, че в един момент, тя ще е тази, която няма да получи роза. Много деликатна ситуация.

Аз днес и писах в инста, ей така, малко за съпорт, да види, че доста хора я харесват. Не го и прочете дори Grinning но нищо, дано някога го види и да и повлияе добре

# 1 652
  • Down south
Добре де, гледам момичетата и повечето изглеждат "леко" гротеско, та имам въпрос - всички или почти са с безумни устни.
При влизането във формата ли им ги правят такива или са техни предпочитания в реалния живот?

# 1 653
Според мен в реала така си се харесват и правят. Едва ли само за шоуто.

# 1 654
Добре де, гледам момичетата и повечето изглеждат "леко" гротеско, та имам въпрос - всички или почти са с безумни устни.
При влизането във формата ли им ги правят такива или са техни предпочитания в реалния живот?

Имайки предвид,че вече 80процента от жените са с усти като кокоши г*з са си такива предпочитанията в реалния живот. Не го разбирам аз това да се обезобразяват по този начин. Нямам нищо против корекциите,  но всичко да е в рамките на нормалното. Масово се осакатяват. Ако едно време беше една Мара Отварачката с такива джуки, сега може да срещнем всяка трета като Мара..

# 1 655
Какво е това нещо, което Силви ли се казваше, държеше по време на караницата и после на церемонията?

# 1 656
И аз съчувствам на Милена. Обаче се чудя, как така нямаш никакво самочувствие, а отиваш точно в такъв тип предаване, да те гледа цяла България? Колко от вас биха отишли? Да се борят с чужди жени за 28 годишен ерген (Милена май е на 38), да го канят по срещи и т.н.
Аз не бих. Според мен мъжът трябва да кани и ухажва жената, не обратно.
Искаше ми се предаване Момата.

# 1 657
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Милена, според мен много добре осъзнава, че тя с Ергенът няма шанс, типажът му е така подбран, че да търси друго. По-скоро е там заради себе си. Да се поразчупи, да излезе от зоната си на комфорт, да види, че не е страшно и е достатъчно силна и може да се справи. Да изживее нещо ново и различно, да почувства емоция и адреналин и кой знае любовта може да я дебне зад ъгъла, искрено и го желая от сърце.

# 1 658
Милена, според мен много добре осъзнава, че тя с Ергенът няма шанс, типажът му е така подбран, че да търси друго. По-скоро е там заради себе си. Да се поразчупи, да излезе от зоната си на комфорт, да види, че не е страшно и е достатъчно силна и може да се справи. Да изживее нещо ново и различно, да почувства емоция и адреналин и кой знае любовта може да я дебне зад ъгъла, искрено и го желая от сърце.
Абсолютно същите са ми вижданията за участието на Милена. Все още някъде там се намират такива нормални хора, за които това е просто едно авантюристично предизвикателство към самите себе си. На мен това ми се вижда по-нормално от киборките-инфуенсърки wanna be

# 1 659

Ей чак ми липсват тези двамата 😃
Ирония или не, много са красиви и двамата. 😍

# 1 660
Гледам началото на вчерашния епизод. Коя беше тази Моника? Въобще не я помня.

# 1 661
Няма и с какво да я помниш… Статистка е за сега. Представи се като супервайзор (незнайно на какво) в IT компания.

# 1 662
И на мен Сливата ми изглежда нечистоплътна. Всеки път когато й дадат лицето на екрана това е първата ми мисъл, че кожата й изглежда мръсна, остатъци от грим виждам или размазан такъв. Може и от алкохола да има такъв вид, а не защото й липсват хигиенни навици.
Първоначално ако си спомняте, нападките към Силви бяха основани на обвинения, че е плашеща, вещица и т.н. Чак на по - късен етап я обявиха за мърла, което ми говори за преувеличени обвинения.
Разочароващо е, че жена на 44 с умствен багаж, си е позволила да коментира темата за мърлявата Силви. Би могла тактично да отклони въпроса, вместо да потвърждава, така че минус давам на Ивелина.

Сега като видях снимката на Валерия и Евгени, си спомних, че го видях през ноември в Пловдив. Бях пред една обществена сграда и водих разгорещен служебен разговор по телефона и по едно време усетих, че някой ме гледа. Като се озърнах, гледам на 2 метра от мен Генчо, седи и супер втренчено ме гледа. Grinning  При други обстоятелства бих го поздравила, но тогава си имах други дертове и не му се впечатлих. Чакаше някого и около половин час стояхме така на близо и всеки път като му засичах погледа, той не си го отместваше, а продължаваше най - безцеремонно да ме дзяпа. Предполагам, че съм говорила по - високо и му е бил интересен моя разговор. Laughing

# 1 663
Едно нещо не сме обсъдили. Играта - честно ли беше да има дисциплини за  професионалистките, които бяха само в единия отбор. И да се състезава професионалист с обикновен човек. Най-малкото можеше да изберат различна участничка. Къде го има това да ти излезе Кубрат Пулев да се бие с чичо Пенчо от Долно Нанагорнище? Ми това беше предрешена победа за единия отбор по абсолютно нечестен начин. Много черни точки за продуцентите. Можеше да го изиграят и по-интересно, примерно Алекс вместо да стои като безгласна буква да се намеси решително и да избере за съответната игра друга участничка, не профито...хем щеше да спечели дивиденти, хем щеше да е по-честно...не знам, много издънки в тоя формат.
Според мен целта не беше да е честно, а за две неща, едното от които вече сте споменали:
1. Да се подклади интригата между "Пантерките" и "Дъртите" по най-стария начин - чрез спортно състезание.
2. С предвидена победа за младите да се създаде съдържание с тяхно присъствие, тук вече ще се отплесна в обяснения Simple Smile
Повечето участнички под 25 години не са особено интересни за предаванията от продуцентска гледна точка -  притесняват се, рядко мислят занапред, не знаят какво да говорят. "Игри на волята" е чудесен пример, за последните 3 сезона се сещам само за Елизабет и Дени, които бяха малки, но бяха ключови персонажи.
В Ергенът също имаме добър пример- от сезон 1 сред най-младите се помни само Елвира, която беше интересна само с историята си, но не и с поведението си.
Вторият сезон не беше съвсем така, но имаше и доста образи, които минаха и заминаха. Затова тук се стараят на младите да им дадат или периферна история (като на Габи и Памела и това, че трябва да крият роднинската си връзка), или запомнящи се влизания - Валерия със спагетите, Васка със гримирането... или просто повече провокации да се разгърнат, а груповите срещи дават такъв материал.

На Маги, Надежда, Виктория, Христиана не им трябва допълнителен мегдан да създават съдържание, дори в коктейлите винаги са водещи образи, даже щеше да е досадно, ако срещата пак беше с тях.
Това разбира се не означава, че няма шанс младо момиче да е интересно за риалити, нито че минеш ли 30 и си съвършена ТВ звезда. Ето примерно малката Теа е в пъти по-цветна от "дъртата" Моника. Просто правилото е такова.

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 00:41 от Clouded

# 1 664
Съчувствам на Милена, обаче се замислям дали е добре постоянно да се толерира ролята на жертва в хората.

Общи условия

Активация на акаунт