ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 900
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 620
Мария е крехка, дребничка, не ми върви за травестит. Но веждите и са ужасно натрапливи, неправилно и много силно уплътнени и придават тоя индиански вайб.  Впрочем тук около мен щъкат доста украинки и ги познавам най -вече по веждите. Светло лице, светла коса и едни черни перманентни вежди със смешна форма тип Ваня Червенкова.

# 1 621
Веждите адски я загрозяват, и да, имам и аз приятелки и вечно така ходят. С едната сме спали, били сме на сауна, на море, е тия вежди не мърдат, не може да бъде без грим и веждите, а дефакто я състаряват и правят груба. Та и Мария така. Сигурна съм, че без грим е една фея. А с грим се докарва на Кончита Вурта, наистина. Еми сори.

# 1 622
Мария е крехка, дребничка, не ми върви за травестит. Но веждите и са ужасно натрапливи, неправилно и много силно уплътнени и придават тоя индиански вайб.  Впрочем тук около мен щъкат доста украинки и ги познавам най -вече по веждите. Светло лице, светла коса и едни черни перманентни вежди със смешна форма тип Ваня Червенкова.
Ръката и върху неговата по време на срещата. Не знам нарочно ли я дадоха в едър план. Даже си помислих дали е нейната ръка. Защото това беше мъжка ръка.

# 1 623
Не съм видяла този кадър.

# 1 624
Христиана днес се е включила във фейса под една снимка на Силви, че има синка на ръката. Пише, че много бързо са си направили изводите хората, от един епизод. Под друг коментар е написала, че малко се е престарала в скандала.

# 1 625
https://www.youtube.com/watch?v=DsuquAx89SM

За тази Мария ли става дума? Не ми прави впечатление да е мъжка ръката изобщо.

# 1 626
Малко съм неподготвена да коментирам този сезон, защото гледам супер разсеяно и заспивам около средата на епизодите. Вижда ми се скучен сезона, въпреки че симпатизирам на Алек.
Виждам, че Ивелина си е тръгнала снощи. От една страна - логично. От друга, знаем, че в голяма част това предаване е супер режисирано. Алек го разбирам защо не му е топ избор точно тя, но според мен има и другите неподходящи сред момите. Ивелина поне щеше да ме радва като зрител.
Тоя скандал със Силви ми е супер измислена кокошкарска история. Интересни са пререкания между съпернички. Това е абсолютна идиотщина. Христиана ми е неприятна. Шоу, шоу, ама това са пълни глупости. Пълнят време с глупави сюжети. Скука и половина засега.

# 1 627
Не виждам и аз нищо мъжко в ръката на Мария.
А някой коментира ли борбата между Мими и Барбалино?
С глас се смях 🤣

# 1 628
С  всеки изминал сезон все по-зле става положението с кандидатките. В чуждестранните формати се акцентира върху любовните трепети и емоции, а скандалът не е самоцел. Понякога се случва да има напрежение между участниците, но много умело, открито и интелигентно се разрешава спорът между самите засегнати. Не се въвличат всички, така че да прерастне в махленска свада. Тук сеирът и простащината е търсен ефект. Кюстендилската слива им е добре дошла на продуцентите. Голяма мъка е да я слушам как грачи и се дере.

# 1 629
Да, убиват формата в “бигбрадърщина”. Според мен с Ивелина нещата да се случили така: била им е много интересен кандидат и почти на пръв поглед са я взели. Обаче на терен нещата не вървят с нея, заплашват я няколко пъти, че ако не участва в сценарии ще си ходи и са я махнали.
Някой назад беше писал защо жени като нея и Милена се записват изобщо за този формат. Аз не виждам нищо странно: участието в реалити формат си е приключение и много хора искат да си разчупят ежедневието. Според мен я има тънката мисъл, че дори да не спечелиш ставаш видим за много хора, които могат да бъдат твой тип хора и ти си техен тип. Странно е това, което режисират вътре.
Имам чувството, че този сезон малко трудничко са го правили. Едно мудно и неясно върви.

# 1 630
Ох, помните ли, че имаше едно предаване за миски, където беше онази 'Карибското тяло'? Та, ако ще гледаме сеир, поне да е качествен и да им идва отвътре. Много режисирана работа, аз се изморявам да ги гледам как се пънат да злобеят.

# 1 631
  • Валенсия
Повторно изгледах снощния епизод, и трябва да призная, че нещо във Васка започна да не ми харесва. Както някоя от нас по-назад в темата беше споменала - да не излезе тя някакъв скрит, последващ коз на продукцията?

И нея я виждам злобарче и нагаждачка в групичката им на "малките пантерки". В момента, в който ги даваха седнали четирите, заедно с Христиана, и Барбито и още там някоя кокошка много неприятно бълваше змии и гущери към Силвия (всъщност, както и другите три). Било я страх да я доближи Силви, все ставала и се премествала ако така се случи да седне до нея, и т.н.
Фасони, капризи и преструвки. На външен вид е много хубаво момиче Васка, но да я наблюдаваме в следващите епизоди и преценим как ще е на "вътрешен". За мен, тя започва да разкрива не много приятен характер, или по-скоро липса на стойностен такъв.

# 1 632
Те нямат кой знае какви причини да злобеят, защото всички са безкрайно апатични, просто си трупат някакво екранно време. Драмата със сестрите направо чупи тъпометъра. И на двете толкова не им пука, ни за Алек, ни за драмата, ни за нищо.
Аз очаквам след този сезон или максимум още 1 повече да няма. Не знам как някакви супер успешни в чужбина формати, в бг бързо се загробват.

# 1 633
  • Street of Dreams
Не стига, че шоуто е скучно и натоварващо, но и коментарите в темата са под всякаква критика тази година. Миналата се заформяха някакви дискусии, идеи, каузи, сега хиляда коментара хейт по абсолютно всичко.

По предаването - дълбоко съм възмутена от масовата истерия и как от 20+ човека не се намери един да сложи край на този абсурд. Аз една минута нямаше да търпя. Може отлъчената да е пълен фрийк, но ми е ясно, че като отивам на такова място ще ги има всякакви и трябва някак да се разберем и търпим. Такова малодушие и безхарактерност, от тук нататък няма как да харесам която и да е от тези жени.

Ще пробвам да кажа нещо позитивно.
Тялото на Валерия е просто страхотно.
Искам да видя Теа с ярко червило най-после.
Милена може да е много счупена, но забелязвам, че прави контакт с очи без проблем. Това е рядкост при такива хора. Явно работи над себе си.

# 1 634

Ей чак ми липсват тези двамата 😃

Общи условия

Активация на акаунт