ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 694
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 605
Сигурно ще я изкарат бързо, иначе не е безопасно за псих.й здраве...да е вътре. Дълго. То и късо не е...

# 1 606
Че Силви не е стока, е явно. Щом 20 жени не я защитиха, но беше грозно цялото това нещо към нея. Не се прави така. Не съм и убедена колко е мърлячка, както я изкарват.
Християна не мога да я понасям и ще се радвам, ако следващият епизод си тръгне. Поне с такова усещане останах от промото (да не се приема за спойлер, това си е мое мнение). И не мисля, че е имало как Алек да я изгони още снощи, т.к. Силви му каза на церемонията едва, а изгонената вече е била предопределена. Но ако вземе отношение следващият път - много ще ме зарадва с постъпката си и ще ми спаси ушите. Още отеква дрезглавия глас на Християна в главата ми.
Фаворитка още нямам, може би Надежда най-много ми харесва. В Маги има нещо, което ми напомня на една позната - същия начин на говорене, руса коса, дълги крака, претенции, усещане, че е над всички, демострира едно превъзходство. Не мога да я харесам. Привидно е идеална, но има нещо отблъскващо в нея и това не са брекетите. Даже се изненадвам какви гнусни мнения имаше за тях. То като са с криви зъби - защо не ги оправят. Като са в процес на оправяне - защо влиза с тях, много гнусни. Няма угодия. Дори и да имат възможност да си подменят всички зъби, това е много скъпа и също отнемаща време процедура. Фасети и коронки не оправят захапка. Брекети не се махат и слагат за едно шоу. За това - малко толерантност. Не са гнусни брекетите, когато се спазва хигиена.

# 1 607
Дано Милена спечели от участието си - може точно това да е било преживяването, което да спомогне да повиши самочувствието си. Може би не по време на самото шоу, но сега след като толкова много хора навън я подкрепят. И може би някъде там има човек, който да е точно за нея и да ѝ даде всичко, от което се нуждае.

# 1 608
Точно когато помоли някой да седне с нея на другия диван ме издразни най-много. Вместо да им предложи те да се изместят, като се чувстват неудобно край нея, тя тръгна да проси подкрепа и в крайна сметка видяхме, че се е преместила. Ами, сори, момиче, как да ти повярвам, че си умна и какваощебеше там, ако не можеш да отиграеш подобна елементарна ситуация?!
Колкото до това, че никой не откликна да се премести с нея - високомерието най-много безразличие може да спечели, никога приятели и емпатия.

# 1 609
Отблъскващото в Магдалена е това чувство на превъзходство, което има и тези подсмихвания и физиономийки, когато две момичета имат някакво противоречие. Същевременно никога не се намесва в конфликти, не взима страна, а когато на някой му изгърмят бушоните (като на Виктория например), тя лекинко отстрани уж изслушваща и даваща мъдри съвети, налива масло в огъня и оставя жертвата си да се излага. Такива тънки стратези не ги обичам аз, не са ми чистоплътни. Всички мацки по отношение на Силвия бяха абсолютни душевни мърли, без Силвия да ми е симпатична въобще.

# 1 610
Маги ми е много изкуствена. Представям си я като съпруга трофей на някого, ще 'и отива. Твърде обиграна, твърде ВСИЧКО. Не знам как да го обясня.

# 1 611
Маги и Нани са обиграни с мъжете и манипулират яко (или поне се опитват). В срещата насаме Надежда как въздъхна облекчено като разбра, че ергенът нямал против да гледа деца от предишни връзки. То сякаш те ще се събират да живеят утре, ама нищо. Младите пък са ми доста емоционално незряли и прекалено напористи. Аз обичам по-обрано поведение, те още малко ще го разкъсат. Искам Виктория и украинката да ги махнат, че направо се стряскам като ги видя.

# 1 612
А, за Милена забравих да се изкажа. Не я съжалявам. Фина, нежна и чуплива ми е. Браво за смелостта (не мисля, че точно това е подходящата дума, но както и да е) да влезе в предаването, но не мисля, че това ще ѝ помогне в опита за стабилизиране на психическото състояние. След лечението на анорексията е трябвало да се заеме с травмите от училище. Не да става на 40 години и още да реве, че в училище била тормозена, все едно е било оня ден...
Милена едва ли е обиждана само заради ръста. Не слушах много от разказа и, но децата са усещали цялата и слабост и са я нападали. Не е за това предаване. Има някакви дефицити. Имам усещането, че и сега не много добре интегрирана в обществото. Тя има същите проблеми, просто не се вписва, защото е различна. Това и пречи в социален аспект. Става ми жал. За мен са я взели в предаването, защото за тях е добре дошло. Дано участието да и донесе позитиви, защото обратното ще е пагубно за психиката и.

# 1 613
Чета, че Силви едва ли не си го е заслужила, щом 20 жени са срещу нея или не я защитават.
Не всички жертви на агресия са симпатични и крехки, будещи съчувстие или съжаление като Милена. Някои са като Силви, които демонстрират вид арогантност или дразнят околните с поведение или с битови навици. Това обаче не оправдава такъв групов тормоз над тях. Особено от пълнолетни лица.

# 1 614
НаниТо в момента, в който си замълча за факта, че има дете, за мен е аут от класацията ми. Как щял да го приемел?! Ма хората?! Мъжете не искали жени с деца… Точно никога няма да си замълча за детето ми, ако ме иска, иска, ако не жив и здрав.
Който обича кравата и си я иска, теленцето не му пречи. А пък ако му пречи изобщо не е моят човек и чао. Кво мяу, мяу и 3 епизода мълчи, като мишка. Сакаш да имаш дете е нещо срамно!

За Силвия, много е лесно от вкъщи от дивана да казваме какво сме щели да направим и къде да наврем агресорките, обаче като си там 1 срещу 20 пред камерите, малко по дръго е.
Ако е чак такава мърла защо не показаха нещо конкретно?! Ядеше сухар с ръце?! А с какво трябваше с щипка за омари?!
Просто една простачка си намира жервта върху която да се упражнява и дръги 20 или блеят в стадото или гледат сеир, типично по нашенски.

За Милена няма страшно, няма да я закачат, за тях тя е безопасна игла, не им е конкуренция

# 1 615
Някой подметна, че Мария има адамова ябълка и не спрях да я гледам там и не мога да преценя така ли е или си внушавам. От страна на продуцентите няма да се изненадам, че са способни на това. Даже, че са влезнали сестри не ми е странно. Те и двете не са там за Алек. И няма да се очудя, ако в следващ сезон вкарат майка и дъщеря.

# 1 616
Аз съм абсолютно уверена, че участието на Милена е страхотен терапевтичен ход! Защото няма нищо по-лечебно от това да се разкриеш очаквайки, че може да си отхвърлен, осмян, наранен..а всъщност да бъдеш приет. А Милена получи огромна и искрена подкрепа и то не породена само от жал, хората искрено я харесаха. В самото предаване и да са били инструктирани да не я закачат, то тук във форума никой не е инструктиран, а тя сигурно също чете. Просто няма начин това да излекува много от раните и.

# 1 617
Мария украинката има прекрасна коса. Тежка, плътна, лъскава, имам чувството, че тежи килограми.

# 1 618
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Гледах със закъснение, изключително много ми хареса Силви какъв отпор даде на "психоложката". На такива явни и открити агресори и простаци не трябва да се мълчи защото трупат сила и си мислят, че всичко после им е позволено. Много спокойно и овладяно със самочувствие момичето не се остави да бъде стъпкано от стадото. А, това, че стадото не я харесвало по-скоро трябва да е комплимент за Силви, отколкото да се "замислела". За кое да се замисля, тя има глава на раменете си и вижда нивото. Това, че нито една друга нямаше смелостта да застане до нея и да се опълчи и тя на сливата говори много за тях, а не за Силви. А, пък тези синхрони, където уж Магита, Нанита и тям подобни инфантилни прякори уж не одобрявали, но мишкуваха бяха направо жалки.

# 1 619
И според мен Милена е влязла по препоръка от психотерапевта си с цел приемане и адаптация. Ако психологът и е сред психолозите на предаването, това още повече доказва тази теория. Пожелавам на момичето да е добре и стабилно физически и психически 💕

Общи условия

Активация на акаунт