ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 688
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 515
А, за Милена забравих да се изкажа. Не я съжалявам. Фина, нежна и чуплива ми е. Браво за смелостта (не мисля, че точно това е подходящата дума, но както и да е) да влезе в предаването, но не мисля, че това ще ѝ помогне в опита за стабилизиране на психическото състояние. След лечението на анорексията е трябвало да се заеме с травмите от училище. Не да става на 40 години и още да реве, че в училище била тормозена, все едно е било оня ден...

# 1 516
Между другото, да ясно че ситуацията я изкараха ужасна - 21 срещу 1, НО не помислихте ли колко много са скрили при обработка… не мисля че ако Силви си е стояла толкова кротко и не е подклаждала драмите ще изригне такъв скандал, мое мнение.

Все пак е шоу и трябва да има виновни и оневинени. Ще видим какво още ще излезе

# 1 517
  • тук и там
Мда, Силви яде с ръце и си оставя неизмити чиниите , и въобще не се вързва на Кюстендилската слива  и не прави това , което и се казва..Не били длъжни да ходят след нея и да и слагат чинията в съдомиялната..Ми да не ходят, да я оставят. Щото видите ли, Кюстендилската слива се има за тартор там и каквото тя каже, това трябва да се прави. Та голяма драма и "основателна" причина да и се нахвърлят 20 подивели женки. Иначе, пияндурницата от Кюстендил, не е обиждала Силви, тя най-културно и е казала,че е "мърла". Мърла не е обида според нея, та считайте и че "пияндурница ' не е обида.

# 1 518
Този епизод показва що за просто животно е болшинството от българските жени. Оскотяването е навсякъде, лудия поглед, който никога не гледа мъжа в очите ( избягва се зрителния контакт, щот нали съм луда по цялата глава ) и при най-малката възможност напада яростно и с простотия и задоволство прогонва някой осмелил се нещастник.

Каста е бил в някое психо

На Силви трябва да и дадат орден за смелост. Не и е тук мястото.
Може ли да боравите по-внимателно с обобщенията за българската жена, пък и с обидните квалификации. Момичетата в Ергена не са представителна извадка на средностатистическата българска жена. Нормалните български жени не могат да отделят два месеца за нищоправене и участие в риалитита, защото са заети с ходене на работа, отглеждане на деца и грижа за семействата си. Доста от тях/нас са и самотни майки и се справят с живота сами, което в Бг е особено трудно, за разлика от добре развитите западноевропейски държави.
Момичетата в Ергена са представителна извадка на един особен тип млади жени, които не учат, не работят, инфлуенсъри са, или чакат заветния шугър деди да им оправи живота /не всички, разбира се, но повечето/. Момичета, които дори и да са завършили някакво образование, нямат никакви познания, никаква обща култура и никога няма да работят нормална работа, за да си изкарват хляба.
Явно не сте срещал /убедена съм, че сте мъж!/ нормална, интелигентна, средностатистическа българска жена, че да я сравнявате с тях!

# 1 519
Хайде, не се карайте, почерпете се с едни сливки тук съм ви набрала Joy

Аз не разбрах коя изгониха снощи? Нали трябваше четири да летят ...или как беше?

# 1 520
  • София
Ох, не мога да стигна да пиша в темата, камо ли да ви изчета Sweat Smile Малко впечатления от вчерашния епизод:

Продукцията много бута напрежение по линията възраст. Ако не беше това изкуствено разделение, според мен по друг начин щяха да се групират вътре.

Много мъчно ми стана за Милена, много тъжна история. Искрено се надявам, Ергена да й даде сила да преодолее част от травмите си, а не да добави нови. Алек се отнесе много нежно и мило с нея.

За мен има нещо нарцистично в Силви. Интересно ми е какво прави в Ергена предвид собствената й оценка за самата нея. Но все пак не мога да подкрепя да бъде нападана от глутница кучета. Правя й евала за хладнокръвието, но ако наистина е нарцистична, то не е учудващо.

Очаквах да повдигнат линията с ин витрото преди да махнат Ивелина, но може би е по-добре, че не го направиха. Пожелавам й успех, за мен извади късмет, че участието й приключи бързо.

Надя много ми прилича на Капитонова визуално, не знам дали е коментирано.

Виктория се оплакваше от Християна, ама щом смени мишената, с кеф и тя се метна върху Силвито. Тц, тц.

Магдалена продължава да ми дава Елена вайбс. Нани пък ми стои доста класно - бях подготвена да не я харесам заради хайпа тук, но наистина ми допада засега.

# 1 521
Вчера излезе Ивелина психоложката.

# 1 522
Въртят се, защото ги е страх, че ако не са с нея, те ще са следващите, които ще "заапе", а не защото много я харесват.
Защо не се допуска, че мнозинството просто не харесват Силви. Явно им е дала причини.
Да, Християна пресолява манджата и има просташки тон, но мнението явно е споделено. Има нещо много темерутско в държанието на Силви. На мен ми направи впечатление налудничевия й поглед още при хеликоптера. Тя не мига, втренчва се. Може би наистина не е в център и е мърла.
Да не говорим как се жалваше на Ергена, ама "не искала да го занимава". Не е в час.

# 1 523
Теа не се крие в къщата, а ходи да пуши. Те имат неустойка, ако напуснат, на никого няма да му мигне окото и да заплашват.
Това са млади жени със силни афекти - никоя няма да стои "заради договора" в момент на непоносим конфликт
То в някои колективи има психолог, какво остава за такова предаване, в което се очакват крайности и ексцесии
Аз съм убедена, че в моменти като вчерашния със Силви или Александра от първи сезон, тия жени имат с кого да говорят от продукцията
От екипа определено им обръщат внимание и ги тласкат в желаната от тях посока, за да върви сценарият. Може би не прекалено очевидно тип "Ти ще си жертвата", а по-скоро: "Ако не ти харесва тяхното поведение, можеш да го покажеш.", "Няма нужда да си общуваш с тях.", "Ти си уникална. Бъди себе си."

# 1 524
Абе, на вас ви е смешно за диджей университета, ама аз реално имам познати, които завършиха неща свързани с електронна музика в Англия. Grinning

# 1 525
Гадно беше нападението от всички върху една, макар че най-вероятно има причина. Само че този сценарий вече го гледахме със  "жертвата" Сашка - ангелски карти, добра душа, цветя, пеперуди и т.н., само Ергенът е спасението... Не ми е интересно. Можеше обаче защитничките вместо да се правят на много справедливи в синхрони, да се намесят на място, а не да мълчат като пънове.
Този сезон си е баш първият.

# 1 526
  • тук и там
Може да е всякаква Силви,  може да не я харесват, но това не им дава право да я унижават публично.
Значи идва някаква при нея, и и казва "вземи си прибери чинията, мърла с мърла".Щото сливата каза, че е говорила със Силви и не я е обиждала, казала и че е мърла просто. Та какъв разговор е провела сливата е ясно на всички, тя нормални раговори не може да води. Ми и аз да бях, бих правила на инат-при такова отношение..
А най-интересното е ,че тази с най-просташко поведение  я имат за тартор  и говорител на групата.Ама то във всички сезони е така.

# 1 527
Този епизод показва що за просто животно е болшинството от българските жени. Оскотяването е навсякъде, лудия поглед, който никога не гледа мъжа в очите ( избягва се зрителния контакт, щот нали съм луда по цялата глава ) и при най-малката възможност напада яростно и с простотия и задоволство прогонва някой осмелил се нещастник.

Каста е бил в някое психо

На Силви трябва да и дадат орден за смелост. Не и е тук мястото.
Може ли да боравите по-внимателно с обобщенията за българската жена, пък и с обидните квалификации. Момичетата в Ергена не са представителна извадка на средностатистическата българска жена. Нормалните български жени не могат да отделят два месеца за нищоправене и участие в риалитита, защото са заети с ходене на работа, отглеждане на деца и грижа за семействата си. Доста от тях/нас са и самотни майки и се справят с живота сами, което в Бг е особено трудно, за разлика от добре развитите западноевропейски държави.
Момичетата в Ергена са представителна извадка на един особен тип млади жени, които не учат, не работят, инфлуенсъри са, или чакат заветния шугър деди да им оправи живота /не всички, разбира се, но повечето/. Момичета, които дори и да са завършили някакво образование, нямат никакви познания, никаква обща култура и никога няма да работят нормална работа, за да си изкарват хляба.
Явно не сте срещал /убедена съм, че сте мъж!/ нормална, интелигентна, средностатистическа българска жена, че да я сравнявате с тях!
Бих нарекла някои от тези жени просто мързеливи.

Много е смешна Сливата, защото от Виктория знаем, че стаята ѝ е доста разхвърляна, но иначе има проблем с чиниите на Силви. И Васка се изложи уж умна, пък вярва в черна магия и си мисли, че Силви е енергиен вампир. Тези момичета определено не заслужават да им отделяме такова внимание. Не заслужават да ги дават по телевизията, за да може да си продължават с мързела (инфлуенсъри, нали).

# 1 528
Лелее, тая проста слива май успя и да настрои и бг мамите, освен тия вътре.
Ако им е дала повод защо не изтъкнаха нещо по-смислено от това че все била стояла някъде си, че се разхождала с токчета вечер и че ядяла с ръце...и глупости от сорта. Ми да кажат примерно "държи се надменно", "гледа ни отвисоко", "много е дистанцирана", "не намираме общ език"...нещо си там дето да звучи малко по-смислено. То е ясно, че си смучат от пръстите компроматите.
Когато попита " Кой се страхува от мен?" видяхте ли някой да каза "Да, аз"...аз поне не видях ..и да е имало някой много бързо смениха кадъра. Защото ако не бяха го резнали щеше да се види, че няма да има много такива дето ще кажат "Да, аз".

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 10:50 от pandorina

# 1 529
Сливата неистово проси за внимание! Затова са тези циркове, мре си внимание и одобрение.
Очевидно като и омръзне да се заяжда с една се прехвърля на друга. Първо беше Тея, след това Виктория и сега Силвия.
Коя ли е следващата? И има ли вътре персона, която ясно и точно би застанала срещу нея и навряла на кучето в г...?

Общи условия

Активация на акаунт