ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 706
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 530
Крайно некоректно, но предвидимо от тези продуценти, е да се показва само част от конфликта, манипулирайки по този начин мнението на зрителите и изкуственото му поляризиране.
Имали ли са основания и какви са срещу Силви, не се изчерпват с няколко кадъра, некадърно монтирани, как тя се храни. Предполагам, стаите са толкова мизерни, че затова и никога не ги показват, а няма как да гадаем, как поддържа тя там.

# 1 531
Когато Силви попита някой дали ще дойде с нея на другото диванче направо...много тъжно ми стана.А и никой не дойде.Какъвто и да е човек и най-големият злодей не го оставяйте сам в такива ситуации и не го ритайте когато е в калта.Огромен минус за всички в този момент.

# 1 532
  • София
Ивелина- другият “Психолог” в училище, с опит от работа в Централния затвор, защо не се намеси да модерира поне частично ситуацията “Всички срещу…”?! Би трябвало да има достатъчен тренинг за това?! Някаква половинчата фразичка от типа “ Айде стига толкова; Така не се прави!”
 Нелепо присъствие имаше в конфликта тази жена. Видях как преди това се подсмихва в унисон с другите на истеричната тирада на “колегата” Слива.
Страхотна девалвация на / и моята/ професия. Много е модерно разни случайници,  дори с Военно училище/ като Християна/, да си лепят титли Психолог, че и Детски…
Ивелина на 44г., би трябвало да е с малко по-стабилно образование, ако изобщо и тя е завършила Психология,/ а не някаква педагогика или нещо още по- далечно/, но не ‘и личи- нито в поведението, нито в отношенията ‘и към някои от момичетата… Дали и тя не е с Легенда за професия, тип “ВаняЩерев сценарен персонаж”?
Ивелина е завършила "Психология" в СУ, бяхме в един курс, но в различни потоци.

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 11:02 от Етти

# 1 533
Айде сега, какъвто и да бил...ами има някои, които си заслужават да стоят сами. Не говоря конкретно за Силви. Не са ни показали всичко и не мога да преценя дали тя толкова ги дразни всички или ги е страх от Сливата и не смеят да се опълчат.

# 1 534
Мда, Маги все едно е ходила на уроци при Елена. Голямо плямпане, голямо философстване и абсолютно същият маниер. С разликата, че към Елена поне изпитвах някаква симпатия. По-искрено звучеше, докато при тази ми е едно...заучено.

# 1 535
Къде е завършила право Силви и къде практикува?

Когато Силви попита някой дали ще дойде с нея на другото диванче направо...много тъжно ми стана.А и никой не дойде.Какъвто и да е човек и най-големият злодей не го оставяйте сам в такива ситуации и не го ритайте когато е в калта.Огромен минус за всички в този момент.
Според мен е по-лесно като зрители да показваме "съжаление". Отколкото учатсничките там, които може действително да я виждат като злодей. Тогава е разбираемо да странят.
Аз не мисля, че другите са й длъжни да отиват в лагер с нея, на другото диванче, зорлем, и да се делят от компанията, която на тях им е приятна заради нея. Това си е конфликт на Силви, колкото и да се прави на "нежно цвете".

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 11:09 от Linda*kiss

# 1 536
Малко извън сюжет, но ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички съфорум/ки Simple Smile)))).

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 11:45 от BlackCat12

# 1 537
Скрит текст:
Ивелина- другият “Психолог” в училище, с опит от работа в Централния затвор, защо не се намеси да модерира поне частично ситуацията “Всички срещу…”?! Би трябвало да има достатъчен тренинг за това?! Някаква половинчата фразичка от типа “ Айде стига толкова; Така не се прави!”
 Нелепо присъствие имаше в конфликта тази жена. Видях как преди това се подсмихва в унисон с другите на истеричната тирада на “колегата” Слива.
Страхотна девалвация на / и моята/ професия. Много е модерно разни случайници,  дори с Военно училище/ като Християна/, да си лепят титли Психолог, че и Детски…
Ивелина на 44г., би трябвало да е с малко по-стабилно образование, ако изобщо и тя е завършила Психология,/ а не някаква педагогика или нещо още по- далечно/, но не ‘и личи- нито в поведението, нито в отношенията ‘и към някои от момичетата… Дали и тя не е с Легенда за професия, тип “ВаняЩерев сценарен персонаж”?
Ивелина е завършила "Психология" в СУ, бяхме в един курс, но в различни потоци.
ThinkingАми не е добра атестация след снощния епизод това за СУ....А може и да ме опровергае Ивелина в някое интервю, ще ѝ дам шанс, но дотогава, продължавам да твърдя, че постъпи абсолютно самосъхранително тази жена. "Вписа" се в групата....
Етти, колеги сме /в т.ч. и с Ивелина явно/, но аз съм мааалко по-голяма:yum:Yum

# 1 538
Крайно некоректно, но предвидимо от тези продуценти, е да се показва само част от конфликта, манипулирайки по този начин мнението на зрителите и изкуственото му поляризиране.
Имали ли са основания и какви са срещу Силви, не се изчерпват с няколко кадъра, некадърно монтирани, как тя се храни. Предполагам, стаите са толкова мизерни, че затова и никога не ги показват, а няма как да гадаем, как поддържа тя там.
И аз мисля, че ги е подразнила и с друго. Сигурно се мисли за повече от тях, НО агресията, която беше проявена към нея, не може да бъде оправдана. Особено от голямото пиле, което си търси на кого да се заяде, за да се почувства значима.

# 1 539
Лелее, тая проста слива май успя и да настрои и бг мамите, освен тия вътре.
Ако им е дала повод защо не изтъкнаха нещо по-смислено от това че все била стояла някъде си, че се разхождала с токчета вечер и че ядяла с ръце...и глупости от сорта. Ми да кажат примерно "държи се надменно", "гледа ни отвисоко", "много е дистанцирана", "не намираме общ език"...нещо си там дето да звучи малко по-смислено. То е ясно, че си смучат от пръстите компроматите.
Когато попита " Кой се страхува от мен?" видяхте ли някой да каза "Да, аз"...аз поне не видях ..и да е имало някой много бързо смениха кадъра. Защото ако не бяха го резнали щеше да се види, че няма да има много такива дето ще кажат "Да, аз".
Grinning вие какви епитети използвате, а искате другите като не харесват някой, да са по-мили...
Християна простее.
Обаче "разхождането с токчета вечер" т.е. шуменето, когато всички вече са по пижами, при недостиг на сън, е нагло. Това е основателна причина да не харесват някой.
Непривичното ядене явно пък прави седенето на маса с нея неприятно. Гнусно.
Тя, ако на масата не си чисти, познайте още къде не си чисти...

Сън, хранене и хигиена - основни дейности, с които явно тази Силви не се съобразява. Ето го обяснението. Като добавите и странното й втренчване, съвсем е ясно.

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 11:31 от Linda*kiss

# 1 540
Чак сега идвам да ви дочета. Написали сте доста неща, май няма какво да добавя.
Но осбъдихме ли по-колко тъп начин се разкриха сестрите?
В главата ми има поне 5 сценария, която щяха да са маалко по-вълнуващи, при така или иначе заспалия сезон...

# 1 541
  • София
Ако усещането ми за Силви е правилно, значи хич не е учудващо, че е единодушно нехаресвана. Разбира се, момичетата, водени от просташки изразяващата се Християна и подгласящата й Виктория, изобщо не излизат в добра светлина, като я атакуват групово. Но на определен типаж хора, нищо не можеш да им кажеш и не биха приели критика както и да я формулираш. В къща, наблъскана с простовати момичета и много напрежение, такъв конфликт може да се развие единствено грозно. Иначе, най-добрата стратегия би била да я отбягват.

# 1 542
Ами то да я отбягват, да, обаче си представете ако делите пространство с някой, който мърси това пространство - баня и кухня, и за капак снове по токчета, докато се опитвате да се нагласите за сън.
Някой беше казал да не й чистят - ок, но такива като нея, ще си взимат все от чистата посуда и докато се стигне до там да й покажат очевидното - примерно че няма чинии вече, ще трябва останалите момичета да са се изтормозили. За банята няма да коментирам. Убедена съм, че и това ги е подразнило, но може да е решение на продукцията да не покажат всичко. Няма логика човек, мърляв сред толкова хора, да е мърляв само в кухнята... Явно не се съобразява. То й личи, че ни приема, ни предава.

# 1 543
  • София
Със сигурност е много неприятно. Но освен да повторят историята със Сашка, друго няма да постигнат със Силви.

# 1 544
Мърлява изглежда и Хриси, пък нямат проблем да дружат с нея.

Общи условия

Активация на акаунт