ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 654
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 545
Ами тя изглежда заради татуировките и цвета на косата и хиалурона, но това не е критерий. Понякога такива хора са всъщност доста подредени. А обратното - хора с лъснат вид са разхвърляни. То не че Силви пък е лъсната. Един фондьотен виждаме и пусната коса. Как да определим. Освен по единодушното мнение на участничките. Явно Християна се съобразява чисто битово.

# 1 546
  • тук и там
Мда бе, много е подредена и чиста,  за това Виктория я подхвана още на първия ден, ама нали сливата по наглост  и простотия няма с кой да се мери, и на нея и мълчат.Страх ги е от нея, точно щото като вземе някой на мерник, и става супер грозно. Просто е по-лесно да са на нейна страна, иначе рискуваш да си подложен на  вербален тормоз , обиди и унижения от нея.
Да не говорим за простотията, че като си набележи някой и отказва да е в един отбор с него, и освен че саботира целият отбор, то чак и продукцията се съобразява с нея-щото вторият път не я сложиха в отбора на Валерия. Сега другият път ще откаже да играе ако е в един отбор със Силви..Щото всички трябва да и вървят по свирката на Кюстендилската слива.

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 11:41 от Кайсия

# 1 547
Силви още на визитката има такъв вайб, НО въпреки това не е това начина. Със сигурност е дразнеща, но в момента излиза жертва и над нещата. В момента нападащите се излагат, и колкото повече ги разпалват да крещят и обиждат, толкова повече се излагат.
Иначе след Ди Джей и психология, мисля да дрънна и едно право. Много моля разни особи да не ми завиждат, че освен хубава,съм и образована. Турила съм си амулетите.

# 1 548
Толкова е подредена Хриси, че чак Виктория ѝ прави забележки да си подреди багажа. То по всичко си личи, че е мърляв човек.

# 1 549
Ситуацията между Христиана и Силвия е ситуация, която съм изпитвал на гърба си в училище. Това е характерното изолиране на черна офца от стадото бели офци.
Грозно е. И невъзпитано. Разбирам да ставаше дума за деца / тийнейджъри, ама става дума за възрастни жени, няма значение на колко години.
Ако Силвия наистина е мърла, разбирам донякъде свадата, ама има начин да накараш някой да ти направи забележка без да става луд скандал. Просто, дръпни човека настрани, обясни му просто и без нападки и всичко ще е наред.
Според мен просто продукцията търси да прави конфликти. Това е ситуацията.

# 1 550
Милена, когато е в спокойна среда, гласът ѝ си звучи съвсем добре
https://www.instagram.com/p/C3xXYtPv2NE/?hl=bg

# 1 551
Дават Ивелина и Шармин в ‘Преди обед’. Ивелина е умна, влязала е с условието от продуцентите да се забавлява, а не да им е психолог. Това обяснява защо не се е намесвала. Много ми хареса тази жена, желая й успех!

# 1 552
Християна е душевно мърлява,  което е много по-съществено от другото. И ако някой заслужава да седи сам на диванчето е именно тя. И точно пък тя да предвожда ордата хиени е пълен абсурд.

# 1 553
За Милена аз не разбрах работила ли е/работи ли нещо изобщо? Или винаги е била твърде крехка за труд и отговорност?

А тази Силви, ако не беше я "заапала" Сливата, за мен беше незабележима...чак сега я забелязах, след като я изкараха черна овца. Не й подхожда тази роля....черна е, и е овчица но няма нито бутнарство в нея, нито различност....

Та така, да си кажа и аз Simple Smile

# 1 554
Милена е парфюмерист. Красива професия.

# 1 555
Нямаше да ни спестят информация, ако Силви беше наистина толкова мърлява
Сега заради една нагла жена, непрекъснато въвличаща останалите в хор, ще стои опетнен един човек, който никой никъде не показа да е зарязал чинии или да цапа или нещо.
Яла с ръце, много страшно... половината храна от закуската се яде с ръце по етикет

# 1 556
Къде е парфюмерист?

# 1 557
  • София
Не мисля, че истинският проблем е в мърлявостта й и затова е нехаресвана. Това просто е обективно нещо, което могат да посочат. Коренът на дразнението е в други неща.

# 1 558
Ами тя изглежда заради татуировките и цвета на косата и хиалурона, но това не е критерий. Понякога такива хора са всъщност доста подредени. А обратното - хора с лъснат вид са разхвърляни. То не че Силви пък е лъсната. Един фондьотен виждаме и пусната коса. Как да определим. Освен по единодушното мнение на участничките. Явно Християна се съобразява чисто битово.

Далеч не изглежда мърлява заради татусите, русата коса и хиалурона...просто си изглежда нечистоплътна.
Ако не се лъжа и го казаха, че стаята и е пълна кочина

# 1 559
Това е Инстаграма на Милена. Нов е, явно направен заради предаването. Отворих го още когато ни представяха участниците. Имаше около 150 последователи. Сега виждам, че повече са я последвали.

Общи условия

Активация на акаунт