ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 621
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 560
Ами то да я отбягват, да, обаче си представете ако делите пространство с някой, който мърси това пространство - баня и кухня, и за капак снове по токчета, докато се опитвате да се нагласите за сън.
Някой беше казал да не й чистят - ок, но такива като нея, ще си взимат все от чистата посуда и докато се стигне до там да й покажат очевидното - примерно че няма чинии вече, ще трябва останалите момичета да са се изтормозили. За банята няма да коментирам. Убедена съм, че и това ги е подразнило, но може да е решение на продукцията да не покажат всичко. Няма логика човек, мърляв сред толкова хора, да е мърляв само в кухнята... Явно не се съобразява. То й личи, че ни приема, ни предава.

Е няма как да превъзпитат някого , който вече е на 20-30 години. Ако тези навици ги няма и никой не я е научил, не съм сигурна, че това нещо може да се промени.
От една страна си казвам, че ако 20 души пискат за едно и също нещо - може и да има резон в това.

От друга страна, ние не сме свидетели на това, което се случва там, така, че...

Аз лично бих вдигала от сутрин до вечер скандали за тоалетна и баня, особено при нас жените, ако някоя не си събира косата и оставя косми след себе си. Е там, определено може и 3-та световна да стане....

# 1 561
Баш Сливата да говори за чистоплътност🤫🤫🤫
Трудно мога да си представя по- мърляво излъчване. С тия вехти екстеншъни, с тези джуки, като кокоше дупе с хемороиди, с тези гнусни татОси, като тамън излязла от Сливенския, баш тя седнала да съди. А на нея самата и казват да си изрине кочината.
Не съм гледала  още до там, на вдигането на щанги съм, където много се изложи трениращата 6 пъти🫣😅 кво- не се сърди човече ли?! , като даваш заявки първо си прецени силите или в случая липсата на таквиа. С тия ръчички….
Само като ви чета се ядосах, смятайте после кво ще е😅
Валерия с премрежения, вероятно би трябвало са е сластен поглед, но за мен е като препила снощи и подпухнала, с тия грозни татуировки, никак не ми е нито красива, нито секси.
На 20 годнини е още, а е добила едно такова отегчено изражение … не знам.
Много зле всички! Как една не ми харесва тази година. И Сашо и той завалията…

# 1 562
Тази Моника само на мен ли ми изглежда една такава беземоционална, безизразна, с празен поглед.
Дразни ме това обиждане на възраст, особено от момичета, които са прекалили с корекциите по себе си и не се знае след 10 години на какво ще мязат. Признак на ужасно лош вкус и липса на възпитание е една жена да се подиграва на друга за възрастта.
Силви прекали с това изтъкване на образование и професия. Можеше да го изиграе по-добре, без да го натяква непрекъснато.

# 1 563
Това че Християна казва, че Силви е мърлява не означава, че е вярно. Очевидно е, че тя търси жертви, и другите мишкуват, за да не бъдат следващите. Това е типична сценка в училище, когато някой с проблеми си изкарва комплексите чрез агресия, който не е с него ще бъде срещу него следващия път. И дори да е мърлява Силви въпросът тук е отношението към нея, гоненето на друг диван... ами не ми изглеждаше да е напикана, че да не може да седи до тях на дивана, нали? И после ''може ли да те изгоним в кучешката колиба''. Дразни ги и с реакциите си, че не реагира, не вдигна скандал, не изпадна като Християна в истерия, която изглежда страшно нечистоплътно създание.

# 1 564
За щангите, относително е. Дори трениращ би се озорил с 30 кг.
Аз правя раменни преси с 20 кг, но лоста ми е на стойка.
Тук трябва да вдигнат лоста с 30 кг. от пода, ми не е толкова лесно колкото иглежда.
Много трениращи жени не биха могли. Повечето тренират горна част с мижави тежести 2-3-4 кг. гири. Така, че хич не е чудно, че варненката не се справи.
Валерия ми се мярна в инста рекламира спортни дрехи, от видяното снощи явно и тя тренира.

# 1 565
Много са смешни участничките. Всички случайно се записали. Един техен приятел им предложил и те решили да пробват. Да излязат от зоната си на комфорт. 🙄😂

# 1 566
Ивелина и в студиото на бтв потвърди, че, да, Силвия е такава, каквато е казала шльокавицата, но аз от опит знам, че ако агресивно кажеш на мърляв човек, че е такъв и е добре да почне да чисти след себе си, напук няма да го направи. Съгласна съм, че е неприятно да имаш мърляв човек в общо обитавано пространство и е много дразнещо, но не може да го обиждаш и да дрънкаш малоумщини, че те е страх за живота ти от черна вещица, обитаваща къщата. И някои там от другите мишки, вдигат ръчичка, че и те много уплашени, видиш ли! Онова недодялано и смешно създание, не и помня и името, с една мазна косица и лице като "орехова торта" както някой сполучливо я определи, и то се наакало от страх и го играе потресено.
Госпожа тарторката с мечешкия си глас: хораааа, момичетааа и те - бееее. Сезон пълен с шантави жени!

# 1 567
Ясно, че не се харесва Християна, ама пък да я наричате мърла без никакво основание 🤷‍♀️
За Силвито всички потвърдиха, че е такава, няма какво да я оправдавате.

А Ивелина каза по бтв, че Християна е единствената, която е сготвила вечеря за всички в почивния им ден. Когато няма камери. Не съм виждала много мърли да готвят за толкова хора. Simple Smile

# 1 568
Има 1200 начина да се каже на един човек да си измие чинията например
И Силви определено не е мудна на акъл
Цялата ситуация е нарочване и псих. насилие
С нетърпение очаквам кадрите, в които Кюстендилската слива е от другата страна, ама май няма да я търпят до тая точка.

А че мърлите готвят - противоречие няма. Аз сготвено от Християна не си представям да взема.
Казаха по-напред в епизодите, че стаята и е кочина. Явно тя е мърлата.

# 1 569
Единственото хубаво в този епизод е Милена. Надявам се повече родители да чуят историята ѝ и да възпитат децата си да уважат хората и никога да не се подиграват на външния вид на когото и да е. Милена и оживяла след този тормоз, но някои деца губят тази битка.

Сливовите скандали са по сценарий както знаем, както и в миналите 2 сезона. Щеше да е интересно нещо друго да измислят. Тъжно е обаче как никой не се застъпи зад "слабата" в случая, коментираха нешо, но нямах доблестта да застанат зад нея. Много лошо пасивно поведение.

Както виждам обаче от тейлъра, другата седмица Магдалена е на прицел...

Отвращават ме злобни жени, язък за хубавата външност на някои от тях.

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 12:54 от Ibsena

# 1 570
Аз този сезон нямам фаворити, по-малко неприятни са ми Екатерина и Васка. Последната може би защото още не е показала много от себе си. На коктейла какъв аутфит му бяха избрали на ергенчето, такава безвкусица и цветови антагонизъм не бях срещала. Л@йняно кафяво в комбинация с коралово червено с морско синя подлата....потрес.

# 1 571
Е добре де, как става това - зад камера душичката, пред камера- пиянде. Що за роля. Странно е
Иначе има моменти, в които Христиана изглежда много добре и е забавна. Но са много малко и странни. Сякаш гледам друг човек. И после превключва.

# 1 572
Ясно, че 90% от нещата са сценарий, но им е време на сценаристите да измислят някакви нови сюжетни линии. Това с мърлявостта и 20 човека да се хвърлят на един е доста грозно.

Според мен Силви е също толкова неуверена колкото Милена, но е ходила по разни групи за самопомощ, самоизграждане и т.н, където и са набили в главата да повтаря тези неща колко е добра, образована, красива и интелигентна. Вероятно ги дразни силно, но има и други начини освен такова нападение, макар че имам съмнения как сценаристите подклаждат "умело" ситуацията. Иначе напук на всички приказки за това как им е мъчно и как тази енергия пречи, една не се сети да се намеси и да се противопостави на Християна. Ясно, че са страхливки, включително и тези, които са в конфликт с кюстендилската слива, но им е кеф, че тя се занимава с някой друг, а не с тях. Смешна, но най-вече жалка работа.

За момента не забелязвам някоя да има кой знае какви симпатии към Алек, само се борят за светлината на прожекторите.

Надявам се Милена да се пребори с травмите си и да заживее един пълноценен живот с правилния човек.

# 1 573
Милена ще бъде прекрасна съпруга, личи си че е минала през много много терапия. Тези изводи, че няма самочувствие не са паднали от небето. За мен е изключително смело да отидеш в такова предаване и да си разкажеш историята, шапка ѝ свалям.

Кюстендилката и другите злобарки са също с много ниско самочувствие само го изразяват по съвсем друг начин и въобще не разбират , че имат проблем. Въпросната има проблем с алохола и няма да се изненадам, ако злоупотребява и с наркотици. Дано като се види отстрани да се замисли, най-добронамерено ѝ го пожелавам. Ама едва ли.

# 1 574
Добре де, тия хора не си ли дават сметка как злепоставят това момиче Силвия публично незавимо е или не е истина и оттук нататък тя ще върви с това клеймо "мърла". Как може такова нещо да се допуска?! Нямам думи.

Общи условия

Активация на акаунт