ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 916
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 635
Аааа не не, тоя двамата не, само това не

# 1 636
Аааа не не, тоя двамата не, само това не

Хепи, написах го с ирония 😀
Скролвах във фейса и ми излезе тяхната снимка от Плаза. Ходили са на чалготека с дълбок смисъл.

Иначе според мен сега със сестрите ще се създаде интрига. Ще започне да харесва едната повече от другата. Ще има ревност, съмнения колко е силна връзката между двете, когато се борят за един мъж..
Да видим дали ще съм права 😀

# 1 637
Много режисиран конфликт видяхме вчера. Ами половината от момичетата не се интересуваха изобщо какво става и бяха застанали с гръб към Силви и Християна. Бяха по-заети да ровят в хладилника и даже ядяха с пръсти. След това явно ги разбутаха от екипа да си влязат в ролите и в следващите кадри вече трябваше да се включат да нападат жертвата. Да, трябва да гледаме нещо в този сезон, но точно това вече сме го гледали в двата предишни.

# 1 638
Много ми е трудно тази година да си харесам участничка Sad

Милена ми се струва изключително раним, но добър човек, който въпреки преживяното не се е озлобил. Освен това е интересна и интелигентна. Симпатична е и с подходяща грижа може да изглежда по-добре. Радвам се, че хората виждат положителните й качества и се надявам това да й помогне, както и да намери стойностен човек за себе си.

От вчера започнах да симпатизирам на Силви, виждайки точно какви хора застанаха срещу нея. Възхищавам се на отпора, който им даде, както и на самообладанието й. В първия момент ми се стори забавно как сипе хвалби по себе си, но като се замислих, всичко изброено е вярно. Така че излишно и фалшиво скромничене не е нужно.

Ясно е че шуши груп си търсиха жертва и не им трябваше особен повод да се заядат. Причините са ясни, освен това Силви е силна конкуренция и се опитват да я сринат, без успех за щастие Sunglasses
Някак си тя все едно отразява обратно цялата им негативност и не се засяга от нея, докато тя рикошира в тях. Няма да се учудя, ако наистина са усещали някакъв дискомфорт покрай Силви, само че са объркали първоизточника Wink

Хора от типа на Христиана органически не понасям. Войнстваща простотия, ограниченост, комплекси... Confounded
Много лошо впечатление ми направиха Надя (която тепърва ще злобее още), т.е Капитонова от Али експрес и Йоана, на която злобата й отива.
Както и това, че никой не подкрепи открито Силви или не се възпротиви на случващото се с нея. Александра от първи сезон, каквито и трески за дялане да има, не мисля че би стояла безучастна. Както и Елена.

Сестрите донякъде ми харесват, повече Габриела.
В Теа има чар, но и тя ми се вижда злобничка, вероятно и повърхностна. Прави се на по-глупава, отколкото е и си е изградила някакъв образ, но засега от мен има не. Все пак ми се струва малко по-добричка от останалата глутница.
Киара ми е мега противна, почти колкото Христиана
Барбара и Валерия - отново злобили...

Маги ми е дразнеща - пренавита и за съжаление - малодушна.
Нани ми допада много като излъчване и визия, пък и единствено тя кind of подкрепи Силви. Обаче бих искала да видя повече от характера й и да я опозная. Засега ми е доста обрана и обиграна.

# 1 639

Ей чак ми липсват тези двамата 😃

И Евгени ли е чалгаджия ? То Валерия - ок, такава и е и визията, пък и почти всички от нейното поколение са " фенове " на тези безмислими ориентализми.
Но Евгени ?
Но, както и да е , да не се мятаме пак на " героите " от миналия сезон...

# 1 640
Едно нещо не сме обсъдили. Играта - честно ли беше да има дисциплини за  професионалистките, които бяха само в единия отбор. И да се състезава професионалист с обикновен човек. Най-малкото можеше да изберат различна участничка. Къде го има това да ти излезе Кубрат Пулев да се бие с чичо Пенчо от Долно Нанагорнище? Ми това беше предрешена победа за единия отбор по абсолютно нечестен начин. Много черни точки за продуцентите. Можеше да го изиграят и по-интересно, примерно Алекс вместо да стои като безгласна буква да се намеси решително и да избере за съответната игра друга участничка, не профито...хем щеше да спечели дивиденти, хем щеше да е по-честно...не знам, много издънки в тоя формат.

# 1 641
Много ми е трудно тази година да си харесам участничка Sad

Милена ми се струва изключително раним, но добър човек, който въпреки преживяното не се е озлобил. Освен това е интересна и интелигентна. Симпатична е и с подходяща грижа може да изглежда по-добре. Радвам се, че хората виждат положителните й качества и се надявам това да й помогне, както и да намери стойностен човек за себе си.

От вчера започнах да симпатизирам на Силви, виждайки точно какви хора застанаха срещу нея. Възхищавам се на отпора, който им даде, както и на самообладанието й. В първия момент ми се стори забавно как сипе хвалби по себе си, но като се замислих, всичко изброено е вярно. Така че излишно и фалшиво скромничене не е нужно.

Ясно е че шуши груп си търсиха жертва и не им трябваше особен повод да се заядат. Причините са ясни, освен това Силви е силна конкуренция и се опитват да я сринат, без успех за щастие Sunglasses
Някак си тя все едно отразява обратно цялата им негативност и не се засяга от нея, докато тя рикошира в тях. Няма да се учудя, ако наистина са усещали някакъв дискомфорт покрай Силви, само че са объркали първоизточника Wink

Хора от типа на Христиана органически не понасям. Войнстваща простотия, ограниченост, комплекси... Confounded
Много лошо впечатление ми направиха Надя (която тепърва ще злобее още), т.е Капитонова от Али експрес и Йоана, на която злобата й отива.
Както и това, че никой не подкрепи открито Силви или не се възпротиви на случващото се с нея. Александра от първи сезон, каквито и трески за дялане да има, не мисля че би стояла безучастна. Както и Елена.

Сестрите донякъде ми харесват, повече Габриела.
В Теа има чар, но и тя ми се вижда злобничка, вероятно и повърхностна. Прави се на по-глупава, отколкото е и си е изградила някакъв образ, но засега от мен има не. Все пак ми се струва малко по-добричка от останалата глутница.
Киара ми е мега противна, почти колкото Христиана
Барбара и Валерия - отново злобили...

Маги ми е дразнеща - пренавита и за съжаление - малодушна.
Нани ми допада много като излъчване и визия, пък и единствено тя кind of подкрепи Силви. Обаче бих искала да видя повече от характера й и да я опозная. Засега ми е доста обрана и обиграна.
Сашка от първи сезон е такава скандалджийка, че даже и спора да няма абсолютно нищо общо с нея, даже й името и да не се споменава, пак ще намери начин да се намеси и да не стои безучастна.

# 1 642
Pandorina, целта на тази игра беше да спечелят младите и да се налее огън в  заблудите им, че са по-добри от "старите". Ето вижте ни, бихме лелите на физическите състезания, нищо че сред нас има медалистки от състезания.

Дразни ме изкуственото разделение между млади и стари, насадено от продуцентите. Сред младите си пролича, че има момичета, които не се харесват, сплотява ги само тази измислена "кауза" да се обединим срещу лелите. По-интересно щеше да е да оставят лагерите да се оформят от само себе си. Тази група изглежда по-конфликтна от сезон 2, където половината момичета ги беше страх да изразят мнение. Продуцентите трябваше да имат повече вяра в участничките да създадат естествени драми.

# 1 643
Чудя се, защо когато някой си отвори устата и се защити/защити друг, и му се лепва етикет скандалджия?
Да мълчиш като партизанин ли е новото достойно и нескандалджийско?

# 1 644
https://vm.tiktok.com/ZGeULQgec/

Самоиронията никога не е излишна! 😀
Ехеее, че тя Вики много хубава, аз не я познах, първоначално помислих, че е Габи Ало-то. Мисля, че изречението ми няма никакъв, ама никакъв смисъл Grinning Grinning Grinning

# 1 645
Между другото Елена от миналия сезон в момента е в "Аз обичам България"! В отбора на Александър Кадиев.

# 1 646
Александра си беше скандалджийка и то дива, ако не го разбрахме от ергенчето, то в къщата на инфлуенсърите стана пределно ясно.

Нито лелите, нито младите харесвам. И двата лагера са зле, но всеки по свой си начин. Повечето лели имат странно чуство за превъзходство и се смятат за изключително ерудирани, а реално само изглеждат така благодарение на пантерките, защото те са супер зле, та не е много трудно да изпъкнеш на техен гръб. Grinning

# 1 647
  • Валенсия
Толкова ми стана жал за Милена. Къде е тръгнала тази деликатна жена в това просташко шоу?
Рядкост са точно така приятни жени като нея. Различна, крехка, но в същото време силна и уверена в стойностните неща, които тя търси, харесва и оценява в живота. В епизода тя му спомена точно нещо такова на ергена - "Детайлите създават големия образ."
A тя самата е един голям образ. Simple Smile
Харесва ми да я гледам и слушам. (въпреки че - действително - тя просто не е за такъв тип предаване). Дано с последващите епизоди претърпи някаква лека промяна от гледна точка на самочувствие и увереност, и не я виждаме само разстроена.
Да срещне някога, някъде правилния човек за нея. Пожелавам ѝ го!

# 1 648
Едно нещо не сме обсъдили. Играта - честно ли беше да има дисциплини за  професионалистките, които бяха само в единия отбор. И да се състезава професионалист с обикновен човек. Най-малкото можеше да изберат различна участничка. Къде го има това да ти излезе Кубрат Пулев да се бие с чичо Пенчо от Долно Нанагорнище? Ми това беше предрешена победа за единия отбор по абсолютно нечестен начин. Много черни точки за продуцентите. Можеше да го изиграят и по-интересно, примерно Алекс вместо да стои като безгласна буква да се намеси решително и да избере за съответната игра друга участничка, не профито...хем щеше да спечели дивиденти, хем щеше да е по-честно...не знам, много издънки в тоя формат.

Ох, как ме подсети, да... Подбраха игри да спечелят злобилчетата и то съвсем съзнателно...както винаги намеса от продукцията в това отношение - 0
Изключително демотивиращо беше за гледане, от гледна точка, че финалът беше ясен...

# 1 649
Играта с мечките беше грозна, но във вчерашната не знам какво беше толкова нечестно? 90% от богините също се бият в гърдите, че са големи спортистки. Плюс това, ние ги наричаме лели, ама те една голяма част отбора са на около 30, а друга част от пантерките приближават 30. Просто сините са флегми и го замаскират под опаквания, че не била честна играта.

Общи условия

Активация на акаунт