Сливен 5 - време за валентинки и мартенички

• 21 216
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
Аааа, Меги и аз съм те признала - майсторка си и туй то  chef bowuu
Браво!

# 106
Аз още не смея да се похваля в готварския, че преди време бях чела много резки мнения за такива произведения (не за изпълнението, а за темата  Simple Smile ), да не ме захапят и мен - ще ме изядат с парцалите. Laughing
То ще е било от завист  Mr. Green
Много злоба се среща из форума и на мен ми идва в повече понякога Stop

# 107
  В 34 блок живея.
Меги,развесели ме много,страхотна изненада е!

# 108
Мммм, Меги, много хубави цици си му приготвила на твоя мъж  Laughing
Той хареса ли ги?

# 109
  • София/Сливен
Хареса ги, макар че първо се стъписа, като ги видя. После поне 10 снимки си направи с тях, днес се е хвалил наляво и надясно.
Благодаря ви момичета за похвалите. Този път и аз си харесах произведението.

# 110
Меги, тортата е супер! Ама и ти си голям майстор!  chef
За срещичката - много ми се иска да дойда, но не зная дали ще успея. В най-лошия случай ще ви изпратя поздрави по Lony.
 Днес времето е мрачно, но аз ви пожелавам слънчево настроение, особено на работещите мами (все пак е петък). Hug

# 111
  • Сливен
Меги, много добре си се справила! Изглеждат страхотно циците!
Какво е вътре? Тортата с рулата или нещо друго?

За срещата - сложила съм си отметки в мозъка, че вторник и сряда другата седмица трябва да си ги освободя, но да се надяваме, че висчко ще е наред. Че последнитя няколко седмици са ни много натоварени на работа и точно вторниците все се прибирам към 8 вечерта. Надявам се обаче идната седмица да приключим по-на време.

# 112
Добро утро и от мен!
Меги, включвам се само да ти кажа, че ние с Гоги със сигурност сме на линия. Бройте ни.

За тортата - нямам думи. Съпругът ти е голям късметлия. Няма да показвам на моя благоверен, че ще има да мрънка... Пък аз нали не съм от най-сръчните  Embarassed .

Да се похваля, че завчера се запознах с Катето евро. Голяма е сладурана. За съжаление не можахме да се видим за много, но се надявам поне на срещата да успее да дойде.

Весел ден на всички!

# 113
  • София/Сливен
Благодаря ви пак за хубавите думи, момичета.
Ето и другата торта дето обещах да ви я покажа.

Кенга, Топката е точно тортата с рула, обаче със течна сметана (растителна), а не заквасена. И понеже разбих цял литър, ми остана много крем (а и стана по-малко шоколадов) и набързо спретнах в купички нещо подобно, но нямах вече рула и облепих купичките с обикновени бисквити, сложих крема, стафиди, банани и това е. Даже за дъно няма бисквити, а е направо обърнато както е крем.

# 114
Меги,много са ти хубави тортите!Това отгоре захарно тесто,от което се правят фигурки ли е?Аз само чета за него и се каня да го пробвам.Иначе от готварския съм правила крокодила(даже и малки крокодилчета направих),вкусните питки на Карина ни станаха любими и няколко сладки неща.На тортата с рула също се каня,но не ми се е накитила китката още.

# 115
  • София/Сливен
Марципан Варна е. Много лесно се работи с него, може да се разточва много тънко - до 1 мм, препоръчвам го. И изобщо не се усеща брашното в него. В готварския ще ги пусна тортите като се върнем от Сливен, че сега не ми остана никакво време, още не съм започнала да приготвям багажа.

До скоро виждане в Сливен.

Последна редакция: пн, 05 мар 2007, 17:48 от М_е_г_и

# 116
Меги ще сложиш ли и снимки на Марципан Варна, за да се ориентирам как изглежда  bouquet

Приятно пътуване Ви желая Hug
Все още не е много сигурно, но навивам мъжо да ме закара при мама, малко да си почина и да се подготвя за следващия изпит, ако стане ще дойда и аз на срещите  Party

Хубав уикенд момичета Hug

# 117
Меги, страхотни тортички   bouquet хайде да опишеш как правиш фигурките Wink и топкатаа.....малеееее Peace
И като правиш нешо ново - я снимай стъпка по стъпки Laughing

# 118
Къде сте всички?Имаме един  ТОДОР и една ТЕОДОРА за поздравяване!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН !!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ !!!  bouquet  bouquet  bouquet
В списъка намерих тях,ако има и други да се чустват поздравени и те!

# 119
Здравейте и от мен!
Днес, че крак не съм подвила и сега, едва след като изпратих поредните гости, се освободих и влизам само да се похваля:

ДНЕС ГОГИ НАПРАВИ ПЪРВИТЕ СИ САМОСТОЯТЕЛНИ КРАЧКИ!   newsm44

И то няколко пъти. Та днес бях ангажирана питка да меся. И то първата в живота си. Но пък я направих с такъв мерак и тя взе, че стана вкусна. А като му наредихме предметите, моя майстор се хвана първо за клещите. Какво ли ще значи това?   newsm78

А сега ще си лягам, че сутринта май пак към 5 - 5.30 ще ставаме!  #Puppy dog

Лека и спокойна нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт