Сливен 5 - време за валентинки и мартенички

• 21 213
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
  • Сливен
Включвам се да ви се похваля Mr. Green
Митачката най-сетне проходи  newsm44

Честит ти пешеходец! Жив и здрав да е и да ви радва много! Много да тичкат крачетата, а мама подире:   tiptoe running

# 91
Ооо, благодаря ви за пожеланията Hug
Кате, питката не е мое производство - услужливо открадната от Интернет Wink Ще ми се и аз да мога да правя питки, ама за съжаление така и не се научих да меся Confused Имам няколко несполучливи опита Rolling Eyes

# 92
Честито прохождане и от мен.
И аз с нетърпение чакам този ден и при нас да дойде...........Но е още много далеч...............все пак сме само на 5 месеца.

# 93
  • София/Сливен
Кате, наслаждавай се сега на хубавите дни, че като проходи, мале мила... Ще има да си казваш: Защо не е сега едно бебе в количка, да седна и аз като хората на някоя пейка (или на кафе, ако пиеш, аз не пия), да се поогледам, да подгъна крак, така де.

# 94

Меги и аз преди така мислих , но сега след проблемите, които имам с малкия се радвам на всяко движение, което е направил и вървя с удоволствие след него PeaceПри големия приемах всичко за даденост и не оценявах достатъчно напредъка му, а за мъника плача на всяко ново нещо/но от радост Grinning/

Катерина споко не е толкова далеч, до септември/  октомври почивай и после ще се радвате и охкате след ходещите крачета Laughing

# 95
Добро утро!
Аз рано-рано се разписвам, ама така е като моят "будилник" става в 6.00.

Честито прохождане на Митачето, а на мама пожелавам много сили и енергия да тича след него!

Хайде на разходките, днес времето отново ще е пролетно и ние с Гоги като ранобудни пчелички, вече сколасахме и малко още да понапече слънцето и - вън.
Кате (katerina_evro), дано вече днес да се видим с теб!

Хайде весел и усмихнат ден!  Simple Smile

# 96
Добро утро,момичета!Слънчев ден ви пожелавам  Nature Sunny
Безаварийно тропкане на Митачето Grinning!!!

# 97
Добър ден на всички и усмихнат ден ви пожелавам...  bouquet
ние пак ще се мотаме по обяд по главната - ако някой ни види - да свирка Wink

...и аз искам вече Мишо да ходи ooooh!

# 98
 Здравейте, включвам се и аз в темата на сливенските майчета.От едно известно

време си бродя нерегистрирана из форума,и най-сетне се наканих да пиша.Казвам

се Ваня,майка съм на Мила(2 г и 8 месеца) и живея в Сливен от 3 години(в Българка).

Меги,с теб се познаваме,често сме се засичали на детската площадка до

стадиона.Ако не се сетиш съм насреща за подробности.

# 99
  • София/Сливен

се Ваня,майка съм на Мила(2 г и 8 месеца) и живея в Сливен от 3 години(в Българка).

Меги,с теб се познаваме,често сме се засичали на детската площадка до

стадиона.Ако не се сетиш съм насреща за подробности.

Как няма да се сетя?  Grinning   Децата ни са родени с няколко дни разлика. Мила беше на 19 юни доколкото помня. Добре дошла при нас!!!
Сега отивам да спя, утре ще пиша повече, че пак имам да ви се хваля с нещо.  Wink

# 100

Здравей. В кой блок си в Българка? Може да сме се виждали из квартала  Simple Smile

# 101
Добро утро, момичета!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Колко хубав ден!!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 102
  • София/Сливен
Кенга, само зелена и червена имаше. По-нататък ще проверя, ако има пак жълта да ти взема. Сега само тези.

Момичета, никой нищо не казва, остават ли тези дни за срещата?
27.02.2007 - след 17,30 Карибу Дружба (заради тези, на които им е далеч центъра)
28.02.2007 - Мустан между 11,30 и 13,30 (да хванем обедните почивки)

Снощи обещах да ви се похваля с нещо - ето го тук
Вчера моя мъж имаше рожден ден и това му беше изненадата (че св. Валентин го прескочихме заради грипа). А истинската торта по-късно ще я покажа. Истинска, в смисъл, че и децата ще ядат от нея (ще празнуваме всички), а то ги чакахме до 12 снощи да заспят...  Blush

Последна редакция: чт, 22 фев 2007, 12:57 от М_е_г_и

# 103
Меги майсторка си, признали сме те PeaceНаправо ми събра очите с това торте Rolling EyesВиждала съм и други подобни в готварския, но това си е произведение на изкуството  bouquet

# 104
  • София/Сливен
Аз още не смея да се похваля в готварския, че преди време бях чела много резки мнения за такива произведения (не за изпълнението, а за темата  Simple Smile ), да не ме захапят и мен - ще ме изядат с парцалите. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт