✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 2

• 37 422
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Големи суперлативи за танца на Емануела, но на мен не ми хареса. Аз общо взето си оттеглям надеждите, че тя ще се разчупи и ще затанцува добре. Мисля, че има заложби, но е вдървена, не си позволява да се отпусне и да пусне танца навън. Танцува някак стерилно и без никаква емоция.

# 631
За тази вечер фаворитите ми са :
Ивет , Натали , Папи , Валери и Емануела .

Очаквам и се надявам за доброто на всички ни , да отпадне или Емрах или Свилен .

# 632
Ох, как искам да отпадне водещия, не се издържа просто!

# 633
Спряха ми бутона за харесване на мнения... Много съгласна с всички, Страхотни бяха! Явно е и до треньор.

Ако пишеш от телефона, понякога бутона не отчита лайк. И при мен се получава от време на време
Не,за съжаление и на компютър е така.В друга тема казаха,че имаме право на 5 лайка на ден.

# 634
  • София
Личеше си, че Емануела и партньор не се разбират. Аз го харесвах, но не можеше да я отпусне. Тя не се справяше и си го изкарваше на него. Поне няма да гледаме вече погребални физиономии от нейна страна.

# 635
Моите фаворити - Неделя, Папи, Валери и Емануела

# 636
Жалко, че няма анти-sms за гласуване кой да си ходи, ще им прегрее линията за някои. Joy

# 637
Големи суперлативи за танца на Емануела, но на мен не ми хареса. Аз общо взето си оттеглям надеждите, че тя ще се разчупи и ще затанцува добре. Мисля, че има заложби, но е вдървена, не си позволява да се отпусне и да пусне танца навън.

То като цяло румбата си е такъв бавничък танЕц и няма ли яко химия между двойката са ми винаги много скучнички и в Strictly, но си е труден танц, че не можеш да скриеш никакви грешки, всичко се вижда и трябва голям контрол да имаш. Обикновено жените по им се получава с румбата, като я дадат на мъжете и 90% от танца е партньорката да обикаля около него и да не му дава много-много хореография Grinning

# 638
Спряха ми бутона за харесване на мнения... Много съгласна с всички, Страхотни бяха! Явно е и до треньор.

Ако пишеш от телефона, понякога бутона не отчита лайк. И при мен се получава от време на време
Не,за съжаление и на компютър е така.В друга тема казаха,че имаме право на 5 лайка на ден.

Глупости. Аз съм натиснала над 20 лайка само в тази тема за последните 3 часа. Да не броя и тези през деня.

# 639
На мен най-много тази вечер ми харесаха отбор Горещо сърце - Натали и партньор.

# 640
Жалко, че няма анти-sms за гласуване кой да си ходи, ще им прегрее линията за някои. Joy
Супер идея 😂😂😂

# 641
Големи суперлативи за танца на Емануела, но на мен не ми хареса. Аз общо взето си оттеглям надеждите, че тя ще се разчупи и ще затанцува добре. Мисля, че има заложби, но е вдървена, не си позволява да се отпусне и да пусне танца навън.
Не е достатъчно да имаш само едни крака … трябва и желание и малко да слушаш партньора, на който това му е професията. Тя явно е със самочувствието, че и това го може и не е нужно въобще да се вдава !!

# 642
  • София
И аз най-много харесах Натали, на второ място слагам Неделя, тя беше в по-трудния танц.

# 643
  • София
Докато гледах Емануела, си мислех за Ивет, която каза, че от костюма й "излиза всичко". И същевременно Емануела полу гола по някаква причина ме отблъсква. Грам не я харесвам, няма емоция в тази жена.
Наталия е моят фаворит

# 644
Супер идея 😂😂😂
Тогава с удоволствие ще пусна sms-че и то неведнъж, ама не са се сетили. Joy

Общи условия

Активация на акаунт