REMIX

• 10 984
  • 126
  •   2
Отговори
# 105
Здравейте,
бих искала да попитам, какво се случва, когато от Ремикс поискат да подам определена информация чрез попълване на форма за пред данъчните власти ?Пише, че предоставената информация се отнася за клиенти на Remix, осъществили над 30 продажби или генерирали печалба над 2 000 евро чрез услугата Clean Out.
Аз направих 31 продажби, но съм далеч от печалба над 2 000 евро, сега ми искат да попълня тази форма, какво следва сега, знаете ли?
Какво направихте, попълнихте ли декларация. Аз също ще ги направя 30 продажби и се чудя какво да правя. Тези декларации за доходите нали се подават в следващата година, защо сега се декларира.

# 106
Не съм попълнила още, но ще попълня, май няма къде да ходя, искам да продължа да  ползвам услугата Clean Out, удобно ми е.
Писах им и ми отговориха следното:
Ако решите пишете им и Вие да видим какво ще кажат.

Здравейте,
 Благодарим Ви, че се свързахте с нас.
 DAC7 е директива на ЕС, според която сме задължени да подаваме данъчната информация на продавачите, използвали Clean Out, които са достигнали определен лимит - 2000 евро печалба или 30 осъществени продажби.
 След като достигне този лимит, всеки потребител ще разполага с 60 дни, в които да попълни форма на сайта и да предостави данъчната си информация, която ние да декларираме пред местната данъчна служба (НАП).
 Приходите от продажба на собствени употребявани вещи от физически лица са освободени от облагане с данък. Въпреки това Ви съветваме да се обърнете за консултация с данъчен специалист.
 Оставаме на разположение в случай, че имате нужда от допълнително съдействие.
Поздрави,

# 107
Едва ли ще пишат различно, това са бланкетни отговори. Аз разбирам, че няма да декларираме нищо пред НАП.

# 108
И аз така го разбирам.

# 109
  • Popovo
Здравейте !Сега открих темата и се присъединявам !
Имах някакъв код за 20% до вчера и го изтървах.Да знаете друг някакъв?Търсих, но освен Welcome за нови клиенти, не намерих друг.В сайта пише и някакъв Sale, но той пък не хваща желания от мен артикул.

# 110
Снощи си поръчах с 20% отстъпка добавки. Не хваща храни и козметика, защото проверих. Зависи какво покрива промоцията.
Периодично има за всичко.

# 111
  • Popovo
Снощи си поръчах с 20% отстъпка добавки. Не хваща храни и козметика, защото проверих. Зависи какво покрива промоцията.

За какви добавки, храни и козметика става въпрос ?Темата ли объркахте ?

# 112

За какви добавки, храни и козметика става въпрос ?Темата ли объркахте ?

Да, извинете, следя и такава и се обърках.

# 113
  • ...живея на последния етаж...
Здравейте !Сега открих темата и се присъединявам !
Имах някакъв код за 20% до вчера и го изтървах.Да знаете друг някакъв?Търсих, но освен Welcome за нови клиенти, не намерих друг.В сайта пише и някакъв Sale, но той пък не хваща желания от мен артикул.

Не се ядосвай, нищо не си изтървала.
Поне от два месеца ми стои едно яке за 147 лева в любими. Какви ли не кодове му прилагах, не го лови. Само когато имаше до  60% за всичко ми го намали с 10%. Излагат се Ремикс, здраво. Следя ги от немай къде, от много време не съм поръчвала, защото що годе приличните неща са неоправдано скъпи, а евтините не подлежат на коментар.

# 114
След обновяването преди около месец на Ремикс не мога да поръчвам през приложението им  и да се възползвам от промоциите им, ,не ми се отварят и опциите в профила. Има ли някой друг с този проблем, ако е от значение с телефон Huwaei съм?
Изчисти си кеша или го изтрии-инсталирай, наново. Или виж за ъпдейти на приложение или софтуера на телефона.

Всичко това го правих многократно и не става, явно приложението им не е съвместимо с моя модел телефон.. С всички останали приложения нямам никакви проблеми, само с това на Ремикс.

И аз съм с телефон Хуауей и нямам проблеми с приложнието. Да не ти е стар модел телефона?

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 16:22 от DreamingOfSummer

# 115
Не е стар модела, до преди месец нямах проблем до последното им обновяване.. В приложението не мога да финализирам поръчка, при разглеждане в сайта нямам проблем.

# 116
Какво означава "В процес на продажба", че е купен и чакаме 14 дневен срок, или че е публикуван. Макар, че на едната пише публикуван на другите В процес на продажба.

Това означава, че някой е закупил артикула ти и се чака доставка и 14 дни срок за връщане. Но ако се върне срока за продажба започва да тече от времето на продажбата, а именно ако е закупено с оставащо време за продажба примерно 15 дни, след връщането в Remix тръгва за продажба за още 15дни.
Това може би е най-коректната им политика, другото е нямам думи ( кое как се одобрява, как се намалява, никой нищо не разбира) .

# 117
Поръчвала съм доста от Ремикс преди години, имах добри попадения, но в последните година-две не мога да повярвам на очите си какви цени слагат. Попадала съм на десетки неща, които в Ремикс са 2-3 пъти по-скъпи, отколкото в други онлайн магазини.

От днес са тези снимки - хрумна ми да вляза да разгледам обувките и се хванах за главата... Разгледах 2-3 страници и моментално попаднах на ето такива "намаления". Общо-взето, цяла тема може да се напълни с измамите им Sad

# 118
Здравейте,
забелязахте ли повишаване на цените след като обновиха платформата да излизат цените освен в лева и в евро?
Дрехи, които следях сега са доста завишени. Едно яке от 36 и нещо скочи на 44.99 лв., блуза от 4 и нещо на 7.99 лв., панталони от 6 и нещо на 13.99 лв. И още много други.

# 119
  • София
Здравейте,
забелязахте ли повишаване на цените след като обновиха платформата да излизат цените освен в лева и в евро?
Дрехи, които следях сега са доста завишени. Едно яке от 36 и нещо скочи на 44.99 лв., блуза от 4 и нещо на 7.99 лв., панталони от 6 и нещо на 13.99 лв. И още много други.
Не са скочили заради това цените. Просто има кодове и с тях отново стават същите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт