REMIX

• 10 976
  • 126
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,
забелязахте ли повишаване на цените след като обновиха платформата да излизат цените освен в лева и в евро?
Дрехи, които следях сега са доста завишени. Едно яке от 36 и нещо скочи на 44.99 лв., блуза от 4 и нещо на 7.99 лв., панталони от 6 и нещо на 13.99 лв. И още много други.
Не са скочили заради това цените. Просто има кодове и с тях отново стават същите Simple Smile

Посочените цени са без промо код. С приложен код ставаха още по-ниски. Сега след повишението дори и с код са по-високи.

# 121
Здравейте,
забелязахте ли повишаване на цените след като обновиха платформата да излизат цените освен в лева и в евро?
Дрехи, които следях сега са доста завишени. Едно яке от 36 и нещо скочи на 44.99 лв., блуза от 4 и нещо на 7.99 лв., панталони от 6 и нещо на 13.99 лв. И още много други.
Не са скочили заради това цените. Просто има кодове и с тях отново стават същите Simple Smile

Посочените цени са без промо код. С приложен код ставаха още по-ниски. Сега след повишението дори и с код са по-високи.

В Ремикс цените варират обичайно нагоре -надолу, не са фиксирани.. Ако видя нещо което много ми харесва и е на приемлива цена го купувам веднага, защото после може да е на по-висока цена или да ме изпреварят..

# 122
Общо взето положението в Ремикс - е както дойде. Аз доста нещата купих, едно от най-яките последния месец Армани яке(не EA7) нов без етикети за 80 лева, иначе е 400-500 лева ново.
Трябва постоянно като обсесивен да следиш за нови неща и кодове.

# 123
  • София
Ремикс поне от година са.с нов собственик.
Оттам цените, намаленията, зарежданията са други.
С предишния собственик цените бяха по-ниски.

# 124
  • Плевен
Аааа каква била работата! Много е различно вече

# 125
А вие откъде откривате промо кодове?

# 126
  • София
На сайта в рекламни банери пише ако има код за деня. Също може да се провери най-долу на сайта има раздел Промоции.
Понякога има и персонални кодове. Отиваш в твоя профил и там в менюто има раздвл Кодове.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 14:43 от Vesika

Общи условия

Активация на акаунт