REMIX

• 15 849
  • 191
  •   1
Отговори
# 180
Не знам доколко е вината на Ремикс, за доставката. Според мен е от Спиди, нали с тях работят. Аз вчера получих пратка по Спиди с доставка до адрес 5.11евро. Преди нова година същата пратка струваше 6.70лв.

# 181
  • SF
Вчера бях в Спиди и точно 5.11 евро е доставката. Работят още и с левове - 10 лева за пакет с размер и тегло на кутия бонбони.

# 182
При мен цената на доставка от Ремикс ми излиза 3, 68 €, което си е 7.19 лв., колкото си беше и преди. Странно защо има разлика..

# 183
  • София
3, 68 € е без таксата. Имат някаква такса за обработка на поръчката и тя се появява преди завършването й. Пробвайте.

# 184
Да, ако е с наложен платеж, допълнително се плаща 1.99 лв. и тогава сумата за доставка става 4.70 € ( но таксата за нал. платеж си я имаше и преди, та по отношение на доставката аз не виждам промяна/ повишение).

# 185
  • SF
Аз ви съветвам да си управлявате ръчно цените, защото от продажбата на риза на марката Wallis  и панталон МЕХХ, получих общо 3,65 евро, а тяхната комисионна за двете продажби е 19,68 евро. Не позволявайте цената да падне под 10 евро, защото получавате жълти стотинки. Все си мисля, че ако бях вдигнала цената с 10-12-15 лева, пак щяха да се продадат, защото бяха неносени, нови, актуални и щях да получа някаква малко по-смислена сума от продажбата им.
За 3,65 евро направо не си струва да обсъждам дали съм доволна или не.

# 186
  • София
Аз съм "закотвила " на ръчно, понеже те периодично пускат промоции и много често ти свалят брутално цената. Като не съм сложила най - високата цена все пак - около средата.

# 187
Само на българския пазар ли се предлагат дрехите?

# 188
Само на българския пазар ли се предлагат дрехите?

Не, в сайта са посочени държавите, най-отдолу.

# 189
  • SF
Аз съм "закотвила " на ръчно, понеже те периодично пускат промоции и много често ти свалят брутално цената. Като не съм сложила най - високата цена все пак - около средата.

Е, от едно такова брутално сваляне, за мене останаха 3,50 евро за риза и панталон, които не бях носила изобщо. Особено ризата си беше нова-новеничка.
Сега 2 други се продават и ще взема същите пари, но вече не мога да пипна цената.

# 190
Да и аз само ръчно управлявам, но ми направи впечатление разликата в комисионната сега като сме в евро, но каквото е.

# 191
Комисионната се определя по същия начин и сега в Euro
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт