REMIX

• 15 985
  • 195
  •   3
Отговори
# 150
  • София
Благодаря, да, това има логика. Никъде не са го обяснили в сайта обаче.
Очаквах повече застой, но бързо ми се разпродават нещата, доволна съм засега.

Иначе за покупка рядко си харесвам нещо и най-много да се престраша за продукт с етикет. Но и там е тото и понякога пристигат потресаващи неща с етикет. Затова и рядко купувам, никак не ми се занимава с връщания вече.

# 151
  • София
Предполагам преди да ти изплатят сумата , трябва да бъдат изпратени и получени артикулите + да се застраховат,че няма да бъдат върнати от клиента към ремикс. Клиента има право на връщане по закон до 14 работни дни. Вероятно след изтичането им , ще бъде преведена сумата. Аз също изпратих една голяма торба - и най -накрая всичко е прегледано и публикyвано. Марките са по - виcок клас , и цените на които са пуснати ме устройват.

# 152
jasmin tisane, колко време мина от изпращането до публикуването?

# 153
  • София
Около две седмици и половина минаха. Изпратих към 30 октомври и на 17-18 ноември бяха публикувани нещата.

# 154
  • В една Дупка.
Аз лично не съм доволна. На нещо, което  продадоха за 15 лв, взимат комисионна 11, в портфейла имам за изплащане 3.80 лв:sunglasses:

# 155
  • София
То може да си проверите това още преди да изпратите. За това аз написах, че за мен си заслужава, само ако човек изпраща по - висок клас марки. Иначе по -добре във ФБ групи или ОЛК да си го пусне.

# 156
  • София
Няма смисъл да се продават неща на неизвестни или масови марки, които на разпродажба, а и не само, често са на по-ниски цени отколкото в Ремикс.

# 157
Извинявам се предварително за въпроса ми, ако е бил коментиран преди, но искам да попитам струва ли си да продаваш дрехи в Remix? От това, което виждам на теория е супер, но видях 1-2 доста негативни мнения.

# 158
Извинявам се предварително за въпроса ми, ако е бил коментиран преди, но искам да попитам струва ли си да продаваш дрехи в Remix? От това, което виждам на теория е супер, но видях 1-2 доста негативни мнения.

Струва си, ако продуктите са като нови или нови, актуални модели и са по-висок клас марки.

# 159
Погледнете цените, които ви дават и ще прецените. За мен си струва, тъй като не ми се занимава да снимам и качвам по групи, да пиша обяснения, да пращам, да вземам. Не очаквам голяма печалба, по скоро разчистване

# 160
  • София
Преповтарям се, струва си за скъпи артикули / чанти или дрехи/, които по трудно се продават в ОЛХ или ФБ групи. Сега съм изпратила палто от естествен косъм - оценено на 215лв , от които ако се продаде - ще получа около 120 лв. Имате право на регулиране на цената или да оставите управлението на тях / в такъм случай ,те го пускат в промоции и кампании и могат да намалят го драстично - примерно на 50лв/

Прилагам снимки на двата варианта .

ЕТО цените обявени от тях -

Доста добре са описали  в момента условията си - https://wearandshare.remixshop.com/bg?_gl=1*r8t71r*_gcl_aw*R0NMLjE3NjU5ODE0ODcuRUFJYUlRb2JDaE1JbXJfcTNPakVrUU1WZ2kwR0FCM3lweUJCRUFBWUFTQUFFZ0w4eFBEX0J3RQ..*_gcl_au*NTgxNTgyOTUxLjE3NjU4NzU4MDYuODU3MTg3MDQ0LjE3NjU5NjgwOTkuMTc2NTk2ODA5OQ..

ЕДИТ - Доста от критикуваните неща са променени вече , аз за това се и навих да изпратя. - А именно

1. Рециклирането на неодобрените артикули - без предупреждение - Вече седи над 10 дни възможност да си ги заявите за връщане .
Освен якето изпратих 1 голяма чанта преди това , от която имаше 2 неща ,които не пуснаха за продажба , и доста време седяха да си ги пусна за връщане ако желая. /за моя сметка - около 5лв /

2. Цената може да си я регулираш сам , преди май не е могло, не съм сигурна.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 22:45 от paranoir

# 161
  • SF
В групите във фейсбук не е по-лесно, нито в ОЛХ. Аз съм продала 1 яке и един бански в ОЛХ, но много други якета, палта и сака не успях да продам. Нещо като 2 от 6 е равносметката.
В ремикс са странни - много хубаво кожено яке не ми го искат, а някакви прежалени от мене неща, са им обявили доста добри цени. Завишената цена обаче е нож с две остриета. При евентуалната продажба бихме поучили по-висока сума, но пък рискуваме и да не се продаде въобще.
Във фейсбук обявяват 10 артикула - пуловери, якета, поли, рокли... и се започва едно размятане по Еконт и Спиди. Това им е малко, онова им е голямо. Само пари за куриер. А и може да се случи някой да не си вземе пратката.

# 162
  • София
Оо абсолютно, няма пълно щастие. Аз съм оставила ремикс да регулира цените.
Само на едно - две неща - ръчно съм фиксирала цена - понеже са купувани за доста и не искам да получа по 5лв от тях.

# 163
  • SF
Да, и аз правя така. 5 лева не искам за нищо.

# 164
  • София
И аз съм оставила цените да ги слагат от Ремикс. Завишените ръчно цени просто ще оставят нещата непродадени. От всичко изпратено с последната торба само един артикул още не ми е продаден. Доволна съм и от постъпленията, не е много, но бива, няма как повече да се желае за носени дрехи, пък макар и в добро състояние.
От моя опит сега, а и преди години с тях - когато се изпраща, трябва да са неща от среден към висок клас марки. Евтиниите от Sinsay или подобен клас се продават бавно и за жълти стотинки.

Общи условия

Активация на акаунт