REMIX

• 15 859
  • 191
  •   1
Отговори
# 135
Те такива цени станаха по вторите употреби, че на изгодни намаления ново да си вземеш по-добре ще пасне... или да идеш на място в някоя втора и да ровиш доста.

И на мен ми е интересно как се декларират да видим може да пратя и аз някой път ей така за тръпката като разчиствам. Гледам да водя минималистичен начин на живот и да не се отрупвам с каквото и да било.

# 136
  • София
Това е необлагаем доход от продажба на лично имущество. Не е задължително да се декларира, но по желание може да се посочи в приложението за необлагаеми доходи на декларацията.

# 137
и аз пратих - Kate Spade & Ralph Lauren чанти са описани като unbranded..... явно пускат хора без да знаят как да гледат за марки..

# 138
За продажбите е важно да отбележим, че понякога има неща от пратените, които няма да сметнат за "годни" да продажба. Но ги рециклират, което е супер.

Ние си направихме разчистване на гардероба наскоро, и сега доста артикули чакат своят нов собственик.

# 139
Аз пратих обувки, чисто нови в кутия на Тенденз, не ги одобриха, предполагам заради марката. Може би не искат да продават техните, сега имам още едни и се чудя дали да пращам. Някой пращал ли е на Тенденз, Ботичели, одобряват ли се?

# 140
  • София
Не се лъжете, хора. Мен няколко пъти ме ограбиха буквално. От цели торби, пълни с качествени и скъпи дрехи в отлично състояние, ми одобриха едва няколко артикула... Връщането на "неодобрените" се заплаща. Лично видях после няколко от тях, пуснати за продажба, след като уж били рециклирани.
Първите два пъти беше горе-долу окей, но после си бе направо кражба от тяхна страна. Та аз лично не препоръчвам тази услуга.

# 141
Не се лъжете, хора. Мен няколко пъти ме ограбиха буквално. От цели торби, пълни с качествени и скъпи дрехи в отлично състояние, ми одобриха едва няколко артикула... Връщането на "неодобрените" се заплаща. Лично видях после няколко от тях, пуснати за продажба, след като уж били рециклирани.
Първите два пъти беше горе-долу окей, но после си бе направо кражба от тяхна страна. Та аз лично не препоръчвам тази услуга.
Много ценна информация, благодаря ти. Имам една позната с две дечица в трудно положение - няма човек до себе си, момичетата ѝ вече в пубертета. Като имам нещо за тях - пускам един колет през български пощи и пращам, по-добре така да знам, че има кой да се радва, отколкото да остана с чувство, че съм ограбена.

# 142
  • SF
Още не ми е ясно как да оставя днес 2 торби в Спиди и те да бъдат свързани с моя профил.

# 143
Голям е батак с тези торби. От една седмица в профила ми има публикувани дрехи, които аз не познавам и не помня да са мои. Да вярно, че една торба на ремикса ми стои дежурна и нещо като не знам за къде е, го хвърлям в нея докато се напълни и после я пращам. Но тези неща, колкото и да се пъна не се сещам да са мойте.
И ги одобряваха на два етапа. Във втората част от одобрените неща разкрих едни на една моя приятелка, пратих й снимка на нещата и я питах дали ги познава. И тя ми каза-да! Мойте са, къде ги видя, знаеш ли от кога чакам ремикса да ми ги одобрят 🤣. Че така -тя извади някакъв луд късмет, багажа й да е публикуван в моя профил!

# 144
Още не ми е ясно как да оставя днес 2 торби в Спиди и те да бъдат свързани с моя профил.

Трябва да се следват стъпките в профила. Заявявате в таба, след което въвеждате кода от ъгълчето на торбата във формата. След това трябва да генерирате и товарителница. следват се стъпките за всяка торба поотделно. И вече с номерата на товарителницата можете да отидете в офиса или да ги извикате да ги вземат направо на адрес. При мен винаги идват на следващия ден.

# 145
Влизате на моите продажби и там е номера на торбата и има бутон изпратете. натискате и ви дава да създадете товарителница. Избирате да бъде от офис на куриер и така.
Аз съм доволна. Да има и неодобрени, но те наистина не си бяха много ок, а ако ми е толкова скъпо, заявявам връщане, но май нямам такива. А и все пак не се заплаща нито доставка за торбата, нито пращане.  Иначе не бих ги продала, да се занимавам да снимам да пращам. Моите дрехи са големи размери и общо взето нямам на кой да ги давам.

# 146
Кога пускат безплатна доставка? Има ли цикличност?

# 147
  • София
Здравейте, много полезна тема, влизам с бърз въпрос.
Изпратих торба с дрехи на Remix, одобрени са ми и са публикувани всички, но не съм учудена, изпратих дрехи в чудесно състояние, на престижни марки - Benetton, GANT, Ralph Lauren, Desigual.
От 7 артикула за два дни 4 преминаха в процес на продажба, останалите са със статус "Публикувани". Но никъде не намирам обяснение за това "В процес на продажба". Какво означава, че е купено и пътува към купувача или, че просто някой го е сложил в количката. Артикулите стоят така вече седмица, никъде не пише "Продадени", нито нещо е постъпило във виртуалната ми сметка. Ако може по-опитните да ми обяснят какво се случва...Hands Pray

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 11:02 от jasmin tisane

# 148
Това означава, че са купени и чакат 14 дневния срок от получаването за право на връщане. Ако не го върне клиента, тогава отчита продажба.

# 149
  • София
Здравейте, много полезна тема, влизам с бърз въпрос.
Изпратих торба с дрехи на Remix, одобрени са ми и са публикувани всички, но не съм учудена, изпратих дрехи в чудесно състояние, на престижни марки - Benetton, GANT, Ralph Lauren, Desigual.
От 7 артикула за два дни 4 преминаха в процес на продажба, останалите са със статус "Публикувани". Но никъде не намирам обяснение за това "В процес на продажба". Какво означава, че е купено и пътува към купувача или, че просто някой го е сложил в количката. Артикулите стоят така вече седмица, никъде не пише "Продадени", нито нещо е постъпило във виртуалната ми сметка. Ако може по опитните да ми обяснят какво се случва...Hands Pray

Това означава и ще е с този статус докато мине и срока за връщане на поръчката. Тогава ще си получите и парите.
Понякога отнема повече от месец, предполагам ако купувачът е в чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт