REMIX

• 16 005
  • 195
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,
забелязахте ли повишаване на цените след като обновиха платформата да излизат цените освен в лева и в евро?
Дрехи, които следях сега са доста завишени. Едно яке от 36 и нещо скочи на 44.99 лв., блуза от 4 и нещо на 7.99 лв., панталони от 6 и нещо на 13.99 лв. И още много други.
Не са скочили заради това цените. Просто има кодове и с тях отново стават същите Simple Smile

Посочените цени са без промо код. С приложен код ставаха още по-ниски. Сега след повишението дори и с код са по-високи.

# 121
Здравейте,
забелязахте ли повишаване на цените след като обновиха платформата да излизат цените освен в лева и в евро?
Дрехи, които следях сега са доста завишени. Едно яке от 36 и нещо скочи на 44.99 лв., блуза от 4 и нещо на 7.99 лв., панталони от 6 и нещо на 13.99 лв. И още много други.
Не са скочили заради това цените. Просто има кодове и с тях отново стават същите Simple Smile

Посочените цени са без промо код. С приложен код ставаха още по-ниски. Сега след повишението дори и с код са по-високи.

В Ремикс цените варират обичайно нагоре -надолу, не са фиксирани.. Ако видя нещо което много ми харесва и е на приемлива цена го купувам веднага, защото после може да е на по-висока цена или да ме изпреварят..

# 122
Общо взето положението в Ремикс - е както дойде. Аз доста нещата купих, едно от най-яките последния месец Армани яке(не EA7) нов без етикети за 80 лева, иначе е 400-500 лева ново.
Трябва постоянно като обсесивен да следиш за нови неща и кодове.

# 123
  • София
Ремикс поне от година са.с нов собственик.
Оттам цените, намаленията, зарежданията са други.
С предишния собственик цените бяха по-ниски.

# 124
  • Плевен
Аааа каква била работата! Много е различно вече

# 125
А вие откъде откривате промо кодове?

# 126
  • София
На сайта в рекламни банери пише ако има код за деня. Също може да се провери най-долу на сайта има раздел Промоции.
Понякога има и персонални кодове. Отиваш в твоя профил и там в менюто има раздвл Кодове.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 14:43 от Vesika

# 127
не знаех, че са сменили ръце. някой продавал ли е през тях? аз пробвах. има опция да ти изплатят сума по сметка, обаче пращат код на смс - а смс-ът е от украински номер. така ли е наистина?

# 128
  • SF
Аз също се интересувам от продажбите. Доволни ли сте?

# 129

Aз съм от доволните.
Тази година до тук съм с едни 400 лева (сигурно ще се наложи да ги и декларирам де Simple Smile).
Отслабнах с повече от един размер. И вместо да изпращам дрехи за червеният кръст ги пращам в Ремикс.
Миналата зима си купих стархотен въленен панталон, беше в края на сезона. Обялкох го точно два пъти, а дадох една торба пари. Та защо да не го носи някой друг.

Аз от Ремикс се сдобих с чусно палто и пола (и двете с етикет). Полата я взех за 12 лева, патлото за 23 лева Simple Smile

# 130
  • SF
А технически как стават продажбите? Опоковаш ги в плик и къде заявяваш цените на отделните дрехи? Вчера взех пликовете и сега ми предстои сортирането. Да ме посъветваш как да организирам и карта ли, банкова сметка ли да им дам?

# 131
  • София

Аз не съм особено доволна напоследък. Преди два месеца като изпратих обработката отне почти месец. И я свършиха немарливо - в описанието неправилно отбелязаха материите на една блуза от естествена коприна и чанта от естествена кожа. За друга чанта без да проверят марката я пуснаха на символична цена и си я заявих за връщане. Следващата торба я обработиха без забележки.

Като плюс отчитам, че понякога пускат промоции като последната - 50 % на всичко и тогава нещата бързо се разпродават като намалението не се отразява на размера на моята комисиона.

# 132
  • SF
Хич не ги разбирам тези неща как стават. Описали са го като много лесна процедура - затварям дрехите в плик и ги пращам. Но цените как ги определям, къде?

# 133
  • София
https://wearandshare.remixshop.com/bg/questions
Как се определя началната продажна цена на всеки артикул?
Нашите експерти прилежно преглеждат всеки един артикул и определят диапазон, в който цената може да варира. Можете ръчно да изберете началната цена („Ръчно управление") или да оставите контрола на Remix („Автоматично управление").

Ремикс определя границите, в които може да варира началната цена. От там нататък с опцията за ръчно управление можеш да си фиксираш продажната цена и да я променяш, когато решиш. Винаги използвам тази опция, защото ако е на автоматично управление алгоритъмът понякога задава неприятно ниски цени. Frowning1

# 134
Когато получиш имейл с одобрените стоки, имаш 48 часа, за да промениш дадените от Ремикс цени. Натискаш управлявай, съветвам да избереш ръчно управление т.е. ти да дадеш цени, защото на автоматично Ремикс ги променят.
Я кажете за декларирането пред НАП. Аз попълних бланката след 35 продажби май беше, но нали са лични стоки, не с цел търговия, пак ли се декларират?

Общи условия

Активация на акаунт