REMIX

• 24 008
  • 262
  •   1
Отговори
# 255
Може ли да се свържа със служител на Ремикс по телефона( в работно време)?
Последно, когато съм имала въпрос, им пращах имейл и служител( човек) ми отговаряше; сега ми отговаря някакъв бот, който си върти една и съща плоча( вкл. и в чата) и се чудя как да свържа с техен служител във връзка с проблем?

П.п. ботът ми казва, че не предлагали обслужване по телефон, но предвид лъжите му, питам тук някой с реален скорошен опит.

# 256
Може ли да се свържа със служител на Ремикс по телефона( в работно време)?
Последно, когато съм имала въпрос, им пращах имейл и служител( човек) ми отговаряше; сега ми отговаря някакъв бот, който си върти една и съща плоча( вкл. и в чата) и се чудя как да свържа с техен служител във връзка с проблем?

П.п. ботът ми казва, че не предлагали обслужване по телефон, но предвид лъжите му, питам тук някой с реален скорошен опит.

Нямат телефони вече за връзка, заменени са с изкуствения интелект. В чата споделяте запитванията си, той ги адресира и след 1-2 дена получавате отговор на mail.

# 257
SHE_IS, благодаря.

А в чата ИИ на Ремикс даде информация, че е създал тикет и ще получа потвърждение на имейл в тази връзка, но такъв имейл нямам и сега се чудя ще се разглежда ли въпросът, по който ги търся или само с чакането ще си остана.

# 258
  • София
Пишете им мейл. Бавно отговарят обаче и кофти, ако ви е спешно. Иначе просто няма начин да ги откриете вече.. Безумие!
(Имайте предвид, че отговарят в диапазона от 9 до 17 ч., колкото им е работното време. И за всеки случай им пишете два пъти).
Това е bg@remixshop.com, но може и директно в сайта. Най-долу по средата има раздел За повече информация и там като цъкнете на Свържете се с нас, директно може да им пишете.

# 259
  • София
Много лошо, че са сложили вече бот. Досега поне обратната връзка не куцаше. Освен бавни, ще станат и с лошо клиентско обслужване май.

# 260
Пишете им мейл. Бавно отговарят обаче и кофти, ако ви е спешно. Иначе просто няма начин да ги откриете вече.. Безумие!
(Имайте предвид, че отговарят в диапазона от 9 до 17 ч., колкото им е работното време. И за всеки случай им пишете два пъти).
Това е bg@remixshop.com, но може и директно в сайта. Най-долу по средата има раздел За повече информация и там като цъкнете на Свържете се с нас, директно може да им пишете.

Там е работата, че именно на този имейл, на който преди се свързваш с човек и получаваш отговор, сега отговаря ИИ.
И общо взето се оказва, че да стигнеш до реален техен служител е мисия ( почти) невъзможна.
Аз затова питах тук дали има шанс поне по телефон да говоря с някого, оказа се, че и това го няма вече, та ще чакам да видя какво от това, което " обеща" дигиталният им асистент, ще се случи( то не че има друга опция, освен чакане).

# 261
  • София
Аз им писах скоро и ми отговори реален служител на мейла (даже имената пишеше). Не беше автоматичен отговор. Странно... Пишете пак. По телефона вече май няма как.
Откакто ползват AI стана ужас. Не знам дали забелязвате, че описанията са от него - на снимките, на които не се вижда размер, той просто не е описан. Супер много грешки има и ако поръчвате, гледайте повече снимките, а не описанието.

# 262
Да кажа каква е развръзката, ако на друг му се наложи, да знае какво да очаква.
Наистина вече всичко минава първо през ИИ, но днес получих имейл от реален служител, с конкретен отговор на въпроса ми.
Та така, ненужно усложнено са го направили, но това е положението.

Общи условия

Активация на акаунт